iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
γιατι ρε τυπε τοσο αγχος;νομιζες ειναι με χρονοχρεωση;
γιατι ρε τυπε τοσο αγχος;νομιζες ειναι με χρονοχρεωση;
ποιο αγχος ρε τυπε;γιατι ρε τυπε τοσο αγχος;νομιζες ειναι με χρονοχρεωση;
2 φορές αυξητική στήθους; Τι σκατά; 0 νουμερο σουτιέν φορούσες;Μα εννοειται βοηθω την ελληνικη οικονομια,λιγο το εχεις δυο φορες αυξητικη στηθους?Το σωμα που εχω αρεσει σε αυτον που εχω και οπως ξερεις περι ορεξεως κολοκυθοπιττα ;)
Αυτό το ποστ δείχνει ότι είσαι γυναικα 1000000%. Τ "αρχηγέ μου", "μιλφάκια" κτλπ είναι στάνταρ εκφράσεις γυναίκαςΤι να σου πω αρχηγε μου,εγω το βυζι μου το εχω φτιαξει και οχι δεν καταλαβαινω τι σημαινει μαμα 2 παιδιων,εχω δει κοριτσακια τιγκα στην κυταριτιδα και στη χαλαρωση και μιλφακια 35+ μουναρες οποτε και παλι ακυρος εισαι
Ωραίος!!!
την πρωτη φορα που γαμησα σε μπουρδελο (και στη ζωη μου) ειχα παει σε μια ρωσιδα 40αρα
ειχα τετοιο αγχος που ουτε καταλαβαινα τι εκανα
με το που χυνω (σε 5 μιλισεκοντ) ακολουθει μια εκκωφαντικη σιωπη αμηχανιας
και τη σπαω με την εξης επικη ατακα (απο το αγχος μου): ημουν καλος;
η πουτανα διπλωσε απο τα γελια και μου λεει: μια χαρα ησουν παληκαρι μου...
απο τις πιο επικες μαλακιες που εχω πει στη ζωη μου
Ακομη και σε μας που προβλεπεται, δεν το εφαρμοζουμε.γιατι ρε τυπε τοσο αγχος;νομιζες ειναι με χρονοχρεωση;
Αλλος πρεπει να μαζευτει!!!Μαζεψου, τελεί υπο την προστασια μου πλεον
Ρε φιλε ο ανθρωπος καλα τα λεει. Ξερειες εσυ καμια κουραδο ελεεινιδα να φερεται ετσι? Αν ηταν ετσι σωστες οι βρωμοελεεινιδες και εμεις θα ημασταν καλυτεροι και θα τους φερομασταν καλυτερα. Στα γιδια ομως πως να φερθεις??βρεθηκε ο αρχηγος των πιρφορων
βρεθηκε ο αρχηγος των πιρφορων
μουφα ειδηση, ο βασιλιας των πιρφορων ειναι ελληνας και ειναι δικηγορος ;)βρεθηκε ο αρχηγος των πιρφορων
τυπε ο αλεξ δε θα εγραφε ποτε αυτο τον εμετο για μουνιμουφα ειδηση, ο βασιλιας των πιρφορων ειναι ελληνας και ειναι δικηγορος ;)
Και οι δύο κοροϊδα! Ο ένας του τα τρώει η γυναίκα και ο άλλος θα του τα φάνε κάποιοι άσχετοι. Αντί να τα φάνε σε πουτάνες! Για αυτό παιδιά γαμίστε και άστε τους άλλους να μαλακίζονται!!
το ειχε πει οταν πιρφοριζε το αλιντι τυπε ;)τυπε ο αλεξ δε θα εγραφε ποτε αυτο τον εμετο για μουνι
"Γκλόρυ! Είσαι πιο πολύτιμη και από τα ρουμπίνια. Και ναι! Δεν μπορώ να σε αντέξω οικονομικά"
:S
τυπε πρεπει να δωσεις μαθηματα στο λαο πως να βαζει τα βρωμομουνα στη θεση τους :-το ειχε πει οταν πιρφοριζε το αλιντι τυπε ;)
δεν ειδες πως απαξιωσα την μαριαννα που πηγε να μου το παιξει και εξυπνητυπε πρεπει να δωσεις μαθηματα στο λαο πως να βαζει τα βρωμομουνα στη θεση τους :-
μουφα ειδηση, ο βασιλιας των πιρφορων ειναι ελληνας και ειναι δικηγορος ;)
εχεις δικιο τυπε...ο αλεξ θα ελεγε : "Γκλόρυ! Είσαι πιο πολύτιμη και από τα ρουμπίνια."τυπε ο αλεξ δε θα εγραφε ποτε αυτο τον εμετο για μουνι
"Γκλόρυ! Είσαι πιο πολύτιμη και από τα ρουμπίνια. Και ναι! Δεν μπορώ να σε αντέξω οικονομικά"
:S