agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
Δεν ηταν του χώρου, αν εννοεις αυτο.
αυτό ναι!
(Οι τάνες εντός ή εκτός χώρου, έχουν τέτοια γούστα και συμπεριφορές)
Δεν ηταν του χώρου, αν εννοεις αυτο.
Τα άξιζε τα μποτάκια?Δεν ηταν του χώρου, αν εννοεις αυτο.
απλα νόμιζα ότι ήσουν πιο πολύ του αμεσου και όχι του εμμεσου.σε ενδιαφέρουν οι γυναίκες περαν του σεξ μάλλον από ότι κατάλαβαΠού κολλαει το στουντιο τωρα? Εγω μιλαω για καποια που ειχαμε σχεση.
Εμένα τόσα μου τρώνε οι πουτάνες το μήνα,άρα... ταϊζω πολλές αντί για μία!θες κοντα στο χιλιαρικακι τυπε
ενα πεντακοσαρι τα παγια
ενα διακοσαρι για προσωπικα εξοδα
και τρια κατοσταρικα το μηνα να στα τρωει η γκομενα
Ναι.Τα άξιζε τα μποτάκια?
τυπε αυτη κατα τη διαρκεια της σχεσης ποσα λεφτα ξοδεψε για σενα;
Αποψη σου αδελφέ.Τι σχέση είχατε ρε μεγάλε? Αυτή τη βάζεις ξεκάθαρα στις πουτάνες και όχι στις γκόμενες.
Τίποτα. Αυτο ελειπε.τυπε αυτη κατα τη διαρκεια της σχεσης ποσα λεφτα ξοδεψε για σενα;
Είσαι άρχοντας!! ;)Εμένα τόσα μου τρώνε οι πουτάνες το μήνα,άρα... ταϊζω πολλές αντί για μία!
τυπε ειδες που επιβεβαιωνεται για μια ακομα φορα η θεωρια του πουλιου;Τίποτα. Αυτο ελειπε.
Και ποιος σου ειπε οτι διαφωνω???τυπε ειδες που επιβεβαιωνεται για μια ακομα φορα η θεωρια του πουλιου;
ο αντρας παντα πληρωνε, πληρωνει και θα πληρωνει για να γαμησει
εις τους αιωνες των αιωνων αμην
ειτε προκειται για γκομενα, ειτε για συζυγο, ειτε για πουτανα
εντελως τσαμπα δε γαμησε ποτε κανεις
9/4/2015, το πουλι
Η απάντηση της: Αν ήθελα λεφτά θα καθόμουν με τον προηγούμενο που έπαιρνε 5.000 ευρώ το μήνα. Την βγάζουμε φτωχικά αλλά με το κεφάλι ψηλά γιατί αυτό έχει σημασία!
και εγω το ίδιο σύστημα εχω.μονο που δεν τις πληρωνω εγω αλλά πληρώνονται από αλλουΕμένα τόσα μου τρώνε οι πουτάνες το μήνα,άρα... ταϊζω πολλές αντί για μία!
δεν εχει ανακαλυφθει τετοιο μοντελο τυπεΠαραδοξως ομως η τωρινη δεν μου εχει φαει τιποτα!!!
εντοκως μαλιστα!!!!δεν εχει ανακαλυφθει τετοιο μοντελο τυπε
μαλλον θα προκειται για καποια υποχθονια τακτικη
θα στα ζητησει ολα μαζεμενα
για σενα λεει;εντοκως μαλιστα!!!!
πρόσεχε την.μαλλον πάει για το μεγάλο γεύμα.μη ρίχνεις τις άμυνες σουΚαι ποιος σου ειπε οτι διαφωνω???
Παραδοξως ομως η τωρινη δεν μου εχει φαει τιποτα!!!
δεν εχει ανακαλυφθει τετοιο μοντελο τυπε
μαλλον θα προκειται για καποια υποχθονια τακτικη
θα στα ζητησει ολα μαζεμενα
εντοκως μαλιστα!!!!