filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Δηλαδή το Α και το Ω της ανθρώπινης ύπαρξης είναι η εξωτερική εμφάνιση; Θα με συγχωρέσεις, αλλά θα υπενθυμίσω σε αυτό το σημείο ότι η ευγονική ως θεωρία έχει ξεπεραστεί και συγκαταλέγεται πλέον στις πλέον σκοτεινές σελίδες της ιστορίας της επιστήμης και του ανθρωπίνου γένους ([URL unfurl="true"]http://psychologein.dagorastos.net/2011/04/07/eugenics/[/url])... Σε τελική ανάλυση μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι πέρα για πέρα υποκειμενικό (πλήν ελαχίστων λαμπρών εξαιρέσεων πάντα). Το ότι οι ανατολικο- ευρωπαίες είναι η "εύκολη λύση" θα συμφωνήσω... Από εκεί και πέρα, αν γνωρίσω κάποια κοπέλα, ουδόλως θα με ενδιαφέρει αν έχει δική της μονοκατοικία στην Εκάλη ή μένει με την οικογένεια της στα Πατήσια. Τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία είναι (κατά τη γνώμη μου πάντα) ένα "εργαλείο" για να τα βγάζουμε πέρα και σε καμμία περίπτωση αυτοσκοπός. Και να διευκρινίσω ότι δεν προέρχομαι και από κάποια πλούσια οικογένεια ή γνωστό τζάκι.Εσυ μπορει να εισαι large και να ταιζεις τη καθε ανατολικη πειναλεα,εγω παλι δεν εχω καμια διαθεση...Γι αυτο λοιπον οταν βγαζεις 500 η εισαι ανεργος κοιτας να εχεις κατι αναλογο...Το σκατα πηγαινε στην εξωτερικη εμφανιση και ναι εισαι χαλια αξιζεις μια χαλια και οχι μια μουναρα τι να κανουμε τωρα! Οσο για το που εχουν στραφει οι αντρες εγω δεν απορω καθολου πιστεψε με,οι μισοι το κανουν γιατι ειναι ειναι χαλια αρα δεν υπηρχε καμια περιπτωση να γαμησουν τετοιες γκομενες αλλιως αρα και πεινασμενοι και οι αλλοι μισοι γιατι εχουν επιλεξει παρθενοπιπιτσες διπλα τους(ο κλασικος μαλακας ελληναρας που θελει τη γυναικα του κορωνα του σπιτιου του my ass και τη γαμαει μια φορα το μηνα ιεραποστολικα και αν και μετα παει και κρεμιεται απο τον πολυελαιο με τη πουτανα)...Υπαρχει καμια αντιρρηση σε αυτο?