apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
βγαλτε ολα τα λεφτα απτις τραπεζες γιατι αν κυβερνησουν οι αριστεροι θα μας τα φανε τυποι
2 και πολλα ειναι....![]()
2 και πολλα ειναι....![]()
βγαλτε ολα τα λεφτα απτις τραπεζες γιατι αν κυβερνησουν οι αριστεροι θα μας τα φανε τυποι
Στον τοπο μου βγαινω χωρις μια αν θελω αΝ παω στο κλαμπακιμπαρακι φιλου η στο προποτζηδικο φιλου τα πληρονω και την αλλη μερα ακομη. Και σε σαντουιτσαδικο να φαω απο την γΕιτονια που το εχει κολλητος τα πληρωνω οποτε θελω μπορω να βγω να κερασω πχ γκομενες κτλ στο μερος μου!! Να φαμε χωρις μια γιατι ειναι ολοι φιλοι και γνωστοι μου Οχι οτι δεν θα τα δωσω θα τα δωσω.. αλλα μπορω να βγω χωρις μια το εχω κανει πολλες φορες..Αλλα βγαινω μονο στον τοπο μου.. Δεν αφηνω λεφτα μακρια απο τον τοπο μου..Και ξερω τους παντες ολους μιλαω με τους παντες και εχω φιλους τους παντες..ΥΓ.. δεν χροσταω πουθενα δεν βαραω ποτε πιστολια δεν απαιτω κερασματα κτλ..Ειμαι με ολους καλα δεν κραταω αμανατι για κατι κτλ.Αλλα μονο στον τοπο μου βγαινω..Αν θα παω καπου αλλου αναλογως με το τι θελω να κανω κτλ..![]()
και με 2 ποτά μόνο πως θα του κάτσεις του άλλου;
Σωστος !!!!!Μια 200αρα μεσα στο νερο.....Δεν τα τρωω εννοειται....Τα παω και τα φερνω
Τα βγαζω βολτα....Αλλα ενεκα τ αμαξι....Βενζινεs, κατι να τυχει, βλαβεs κτλ...
για πες μας κ σε ποιο μπαρ να παμε να εχει μουνια ?
να ειναι και ξυρισμενα![]()
Δηλαδη εσενα μονο ντιρλα σου καθονται ο ιγκομενες????![]()
Σε μπιτσ μπαρ απο δω και περα...Και θα ναι σιγουρα ξυρισμενα....![]()
Σωστος !!!!!
Και ειδικα αν ειναι να βγεις με την κοπελα σου η και με παρεα καλο να εχεις λιγα παραπανω απο αυτα που θα χρειαστεις για τυχον απροοπτες καταστασεις
Το εχω δογμα αυτο !!!!
Παραδειγμα ...
Ειχα βγει με ενα φιλο μου πολυ παλια ο οποιος ηταν και ειναι, τσιμα τσιμα οποτε βγει.
Παμε σε μια πιτσα χατ με την γνωστη προσφορα, οση πιτσα φας σε προκαθορισμενο ποσον, σε καθορισμενη μερα και χωρις να ξερουμε οτι αφορα συγκεκριμενη πιτσα, φτιαχνουμε μια πιτσα με διπλα και τριδιπλα υλικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η πλακα ηταν οτι το φιλαρακι μου ηθελε κι αλλη ιδια![]()
![]()
![]()
![]()
Απο περιεργια ανοιγει τον λογαριασμο λοιπον και βλεπωντας το ποσον, φτυνει ολη την κοκα κολα γουρλωνοντας τα ματια του και κοκκινιζοντας (Αξεχαστο θα μου μεινει)
- 9500 δρχ !!!!!!!!! Δεν εχω τοσα !!!!!!! 1200 δρχ εχω !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει γυρισει ολο το μαγαζι και μας κοιταει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι εγω εχω ψιλοκοκκινισει απο την εκπληξη, αλλα διατηρωντας την ψυχραιμια μου ζητω τις απαιτουμενες εξηγησεις απο το γκαρσονι .....
Ευτυχως ειχα περιπου 14500 δρχ πανω μου και δεν υπηρξε προβλημα !!!!!!!
Τα χρηματα απο το φιλαρακι μου τα πηρα στο ποσον που του αναλογουσε μετα απο 2 μηνες....
Καμια φορα του λεω για πλακα επρεπε να σε αφησω να πλυνεις πιατακαι παιρνει ενα υφος σκετη απολαυση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η πιτσα παντως ηταν ΓΑΜΑΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Σωστος !!!!!
Και ειδικα αν ειναι να βγεις με την κοπελα σου η και με παρεα καλο να εχεις λιγα παραπανω απο αυτα που θα χρειαστεις για τυχον απροοπτες καταστασεις
Το εχω δογμα αυτο !!!!
Παραδειγμα ...
Ειχα βγει με ενα φιλο μου πολυ παλια ο οποιος ηταν και ειναι, τσιμα τσιμα οποτε βγει.
Παμε σε μια πιτσα χατ με την γνωστη προσφορα, οση πιτσα φας σε προκαθορισμενο ποσον, σε καθορισμενη μερα και χωρις να ξερουμε οτι αφορα συγκεκριμενη πιτσα, φτιαχνουμε μια πιτσα με διπλα και τριδιπλα υλικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η πλακα ηταν οτι το φιλαρακι μου ηθελε κι αλλη ιδια![]()
![]()
![]()
![]()
Απο περιεργια ανοιγει τον λογαριασμο λοιπον και βλεπωντας το ποσον, φτυνει ολη την κοκα κολα γουρλωνοντας τα ματια του και κοκκινιζοντας (Αξεχαστο θα μου μεινει)
- 9500 δρχ !!!!!!!!! Δεν εχω τοσα !!!!!!! 1200 δρχ εχω !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει γυρισει ολο το μαγαζι και μας κοιταει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι εγω εχω ψιλοκοκκινισει απο την εκπληξη, αλλα διατηρωντας την ψυχραιμια μου ζητω τις απαιτουμενες εξηγησεις απο το γκαρσονι .....
Ευτυχως ειχα περιπου 14500 δρχ πανω μου και δεν υπηρξε προβλημα !!!!!!!
Τα χρηματα απο το φιλαρακι μου τα πηρα στο ποσον που του αναλογουσε μετα απο 2 μηνες....
Την επομενη εβδομαδα που βγηκαμε του ειπα .....
Ξερεις σε φωτογραφησαν και σε εβαλαν στην εισοδο του μαγαζιου την ωρα που εφτυνες την κοκακολλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις ωραια φωτογενεια....
Καμια φορα του λεω για πλακα επρεπε να σε αφησω να πλυνεις πιατακαι παιρνει ενα υφος σκετη απολαυση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η πιτσα παντως ηταν ΓΑΜΑΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!
επαρχια αδερφε σε πολη 15 χιλαδων κατοικων..Μονο σε γνωστους αδερφε και τα αφηνω στον τοπο μου..Οχι απο καμια ρετσινια.. απλα εκει που μεγαλωσα εκει ξερω.. και με ξερουν ;) και παιρνω καλατύπε επαρχία είσαι ή Αθήνα;
επαρχια αδερφε σε πολη 15 χιλαδων κατοικων..Μονο σε γνωστους αδερφε και τα αφηνω στον τοπο μου..Οχι απο καμια ρετσινια.. απλα εκει που μεγαλωσα εκει ξερω.. και με ξερουν ;) και παιρνω καλαοπως και ολες οι γκομενες που ειχα ειναι απο τον τοπο μου
Παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλομενο..
Οι ξενοι δεν με ξερουν οι γνωστοι με σεβονται και τους σεβομαι γιατι τους ξερω..Γιαυτο δεν βγαινω απο τον τοπο μου τα εχουμε ολλα εδω μεγαλωσα και περναω καλα και οταν εχω παει καπου μακρια αν και εχει τα παντα πχ κτλ δεν νιοθω καλα..Γιατι να κολλησω μια γκομενα μακρια θα ειναι χωρις αντικρισμα κτλ..Ολα στον τοπο μου
![]()
Καρτα τυπε μου δεν εχω ουτε προκειται να βγαλω ποτε......το καλό στα μαγαζιά που μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση είναι πως μπορείς να πληρώσεις με κάρτα.
εδώ παίρνουν κάρτα τα στριπ!!!