Φιλε δε νομιζω οτι για μπυραρια χρειαζεσαι κατι το ιδιαιτερο. Σεφ χρησιμοποιουν το μαγαζια που πλασσαρουν καλο και ιδιαιτερο φαγητο. Η σωστη μπυραρια στοχευει στην αναδειξη και την προωθηση της σωστης μπυρας στην αναλογη ατμοσφαιρα. Το φαγητο πρεπει να ειναι συνοδευτικο. Καποια κρεατα, ποικιλιες αλλαντικων και τυριων και μερικες σαλατες ειναι αυτα που χρειαζεσαι. Αρα δε χρειαζεσαι σεφ. Εναν καλο ψηστη χρειαζεσαι, που θα μπορει να κανονισει και τα υπολοιπα απλα πιατα. Και θα ηθελα να σου αναφερω οτι καποιες μπυραριες που ξαφνικα δωσαν εμφαση και στο φαγητο (βλεπε beer academy) πηγαν κατα διαολου...