alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
να τος ξεκινησε παλι
Αν καυλωνεις απλα με μια φραση, δεν σου φταιω εγω.
να τος ξεκινησε παλι
οχι.γ ατομα που πεθαναν απο ειτζ ηταν το αρθρο.Για φορεις μιλας?
Θεωρω το νουμερο λαθος, οταν στην αφρικη θεριζει.
Αν ειναι τοσο μικρο, ειναι οντως ελαχιστο.
Στις δυτικες χωρες ποιο ειναι?
εγω ξερω πως στατιστικα το ρισκο ειναι απειροελαχιστο ειτε ειναι με του χωρου ειτε ειναι με εκτος του χωρου.
καλα μιλαμε για την απολυτη ημιμαθεια εδω μεσα.. δεν παει σε εσενα σινερ εισαι ο μονος που εξερειται.
ρΕ ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟΜΟΡΤΗ ακομη εδω εισαι?....θα σου στειλω την ξαδελφη μου να σε βιασει...ακαποτα....
Αν καυλωνεις απλα με μια φραση, δεν σου φταιω εγω.
Ελαχιστο νουμερο, πραγματι, οταν υπαρχουν κρατη στην Αφρικη που ο μισος πληθυσμος εχει ειτζ.οχι.γ ατομα που πεθαναν απο ειτζ ηταν το αρθρο.
Μηπως να κανουμε γλυφομουνι και με ζελατινα απο πανω?
Και προφανως ο τροπος περιγραφης ειναι και αναλογος της πραξης...ο τροπος....
ο τροπος.
Νταξει υπεργαμια ... μαιντ φακερ με το μυστικο οπλο-παυλα-ζωδιακο κυκλο ...
Πες μας τωρα ... σκορπιος με ωρ.υδροχοο ... θα γαμησω τιποτις ή παλι με τη παλαπερδα στο χερι θα μεινω ο πουστης ?
Ειναι και ανεπιδεκτος.
Πραγματικα φωτιζει το παραδειγμα του ανικητου ηλιθιου.. δεν εχω λογια για να περιγραψω το ποσο μαλακας εχει βγει αυτο το ανθρωπο
οκΕλαχιστο νουμερο, πραγματι, οταν υπαρχουν κρατη στην Αφρικη που ο μισος πληθυσμος εχει ειτζ.
να κατι τετοια κανεις και δεν θα κοιμηθω.Και προφανως ο τροπος περιγραφης ειναι και αναλογος της πραξης...
Τι ειναι η παλαπερδα ?
ΑΝτε μαθε να γραφεις ρε αστοιχειωτε...
μου χεις και αποψη.
Αστονε μην δινεις σημασια...εχεις καταλαβει περι τινος προκειται...πλακα κανε μαζη του...Ειναι και ανεπιδεκτος.
Πραγματικα φωτιζει το παραδειγμα του ανικητου ηλιθιου.. δεν εχω λογια για να περιγραψω το ποσο μαλακας εχει βγει αυτο το ανθρωπο
Ρε τι να μου πουνε τα νιανιαρα,εδω μεσα οτι ξερουν απο την μαμα λενε,οταν βγουν εξω μονα τους ας ερθυον να μου πουνε...πλακα κανω μαζη τους...Καλα παιδακια ειναι παντως...
Απο εκει μορφωθηκες φωστηρα μου?
Ανοιξτε τα στραβα σας οι "εξυπνοι" στην παραγραφο
Τρόποι μετάδοσης
Η wikipedia ειναι αρκετα αξιοπιστη πηγη
απο την στιγμη που ειναι ανοικτου κωδικα ηλεκτρονικη εγκυκλοπαιδεια
μπορουν να την δουν πολλοι και να την διορθωσουν.
Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες των τσουτσεκιων.
Αστονε μην δινεις σημασια...εχεις καταλαβει περι τινος προκειται...πλακα κανε μαζη του...