Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
ειτζ/ηπατιτιτηδες>?
Ναι ρε αρχιδακι. ξερω πολλους.
Εκανα σεξ (και οχι απλα σεξ.. της καριολας γινοταν εκει εμαθα και ποσο το Yasmin κανει θαυματα ;)) 1,5 χρονο με κοπελα που ειχε HCV-C και δεν εκανα ουτε ενα αντισωμα.. εχουν περασει χρονια απο τοτε και ακομα τεσταρομαι και οι γιατροι γελανε μαζι μου. ξεκολλα μου λενε. θυμαμαι οτι εκανα 2 μηνες να προετοιμαστω ψυχολογικα οτι θα μου πουν οτι πεθαινω και οι ανθρωποι γελουσαν. διαβασε εδω να μαθεις πως κολλανε οι ιοι μου λενε..
Η δε κοπελα πηρε θεραπεια και πλεον δεν εχει ουτε το παραμικρο ιχνος RNA του ιου στο αιμα της. Εχω φαει καποιες εβδομαδες σε ηπατολογικο...
Αντε και γαμηθειτε ενα ενα που εχετε και αποψη.
Ρε συ Βιλμα κοπελα μου αγορι μου οτι και αν εισαι,διαβασε λιγο τα ποστς μου σεξουαλικου περιεχομενου.. εχεις καταλαβει οτι η ζωη που κανω θα ειχε ποτε χρονο για οποιονδηποτε σαν εσενα ? πολλες φορες λεμε φιλικα οτι "εσενα επρεπε να σε ειχα περιλαβει εγω" για οποιονδηποτε λογο και αιτια, αλλα κυριως εννοουμε να "στρωναμε" τον απεναντι μας.. διχως φυσικα να το εννοουμε.
Ξεκολλα και ανοιξε αυτια και ματια. αφου καλως η κακως εισαι εδω παρε μερικα πραγματα. ασε το μπλαζε υφακι και μην παρασυρεσαι και εσυ και οι αλλες ...
ΚΑι για να μην εχουμε διαφορες ερμηνειες. σε μπουρδελα δεν παταω και πουτανες οποιουδηποτε ειδους δεν γαμαω ακαποτα. τελεια και παυλα .