sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μα και η λουκι ντεκαυλε ειναι....ρε λουκ αυτες ειναι ντεκαυλε τερματα ....
νταξει οκε για την μιλα παραδεχομαι οτι ειμαι εγω περιεργη αλλα για την αλλη ρε συ :-..
Μα και η λουκι ντεκαυλε ειναι....ρε λουκ αυτες ειναι ντεκαυλε τερματα ....
νταξει οκε για την μιλα παραδεχομαι οτι ειμαι εγω περιεργη αλλα για την αλλη ρε συ :-..
για στειλε την πακετο...πιστευω θα την αποπλανησω ψυχοσωματικα...
αδιεξοδο...γαμα το...ρε λουκ αυτες ειναι ντεκαυλε τερματα ....
[URL unfurl="true"]http://4.bp.blogspot.com/_oaKpVlKalZk/TJVUjoMiLiI/AAAAAAAADLI/E7mEAo4OaS4/s1600/naked-woman-on-the-street.jpg[/img[/URL]]
ειμαι σιγουρη οτι αυτο ειναι του γουστου σας.
μολις την ειδα ξερασα αρα εσας θα σας αρεσει.
[/quote]
Δεν είναι καλή η φωτό που βρήκες από την συγκεκριμένη.
Για δες [url=http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/city-tours/girls/zafira-eritogirls/]εδώ[/url[/URL]].
;D
δε ξερω ποια ειναι καυλα μ'....για στειλε την πακετο...πιστευω θα την αποπλανησω ψυχοσωματικα...
Οξωωωωωωωωωωωωωωωωωω μακριααδιεξοδο...γαμα το...
παμ παρακατω.παμε στο τσατ θρεντ να βαλουμε καμια φωτο ?
καλα ρε λουκ εκανες κλωνο για να μας πει ποσο καλο γουστο εχεις.....;εχω η ρουφιανα εχω....καποιοι το αναγνωριζουν τουλαχιστον...
σιτυ τουρ βρηκα στο γουγλη???λολ!!!Δεν είναι καλή η φωτό που βρήκες από την συγκεκριμένη.
Για δες www.bourdela.com/city-tours/girls/zafira-eritogirls/]εδώ[/url].
σιτυ τουρ βρηκα στο γουγλη???λολ!!!
ωραια φαινεται οντως...αν κ κονσερβες φωτο.... ;)
βασικα λεω να μεινω.Οξωωωωωωωωωωωωωωωωωω μακρια
ρε μαλακα εσυ εκανες κλωνο γ να κανει αναφορα τον κλωνο σου!εγω σε πειραξα?!καλα ρε λουκ εκανες κλωνο για να μας πει ποσο καλο γουστο εχεις.....;
LIve πολύ καλύτερη.
σε πιστευω μονο γτ μαρεσε στις φωτο που μου δωσες.LIve πολύ καλύτερη.
άσε και τπτ αγάμητο
Εγώ τις κοιτάω μόνο, δεν γαμάω.
Πόσο πιο γαμάτο θα ήταν το Site εάν τα θηλυκά του μέλη ήταν ξέκωλα.
τι εννοεις;Ρε σεις κοριτσια(αναφερομαι στα δηθεν θηλυκα νικς αλλα και στους "τυπου" μπολντμορτ ) δεν το πιασα πριν τι αποψη ειχατε για το σεξ χωρις προφυλακτικο .. πως νομιζετε οτι θα ηταν ? ?