Τυπε «χασιδικη» εαν δεν εχεις σε μετρητά απο ενα χαρτί κ πανω , δεν μπορεις να δίνεις καμια συμβουλή
Εδω εαν κατάλαβα καλα το νήμα , λεει πως θα γίνεις πλούσιος στην ελλαδα
Πλούσιος χωρις 1 χαρτί κ πανω ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ , ουτε ΒΒΒ μπορεις να μείνεις ουτε να εχεις κ να συντηρείς ενα σουπερ καρ, οποτε ασε αυτο το νήμα κ γράψε άλλου
Για αυτο πρότεινα , αυτο που πρότεινα , ολα τα αλλα κινούνται στο χώρο της φιλοσοφίας για το τι σημαινει πλούσιος
Εσυ χωρις να λες χρηματικά ποσα , το παιζεις οικονομικα ευκατάστατος , που αμφιβάλλω διοτι δεν εμφανίζεις αποδείξεις
Ειναι σαν να λες γαμαω τα καλύτερα μουνια ενώ εχει βγάλει μαλλιά η χούφτα σου
Στην ελλαδα για να εχεις πορσε μακαν ή Ducati street fighter , θα πρεπει ειτε ,να εισαι κομματόσκυλος , διορισμένος σε καλο ποστο απο το Κουλη για παραδειγμα , ειτε έμπορος νατκωτικων , ειτε σωματεμπορΑς
[quote author=Kalogero link= ]Διαβάζοντας διάφορα νήματα έχει τύχει να παρατηρήσω σχόλια για χρήστες που κυμαίνονται από την δυσπιστία ως την αμφισβήτηση και φτάνουν μέχρι τον χλευασμό μερικές φορές. Ο ένας δυσπιστεί με νούμερα 5Κ και 10Κ το μήνα, ο άλλος αμφισβητεί ότι το μπου έχει και ματσωμένους χρήστες, ο παράλλος τη λέει στον ΚΜΑΝ ότι τον ξεζουμίζει ο Fritz 16 ώρες την ημέρα. Πού στην ευχή στηρίζεστε και τα λέτε αυτά; Ξέρετε τη ζωή του καθενός και πόσο έχει προσπαθήσει στη ζωή του;
Ξέρετε γενικά πώς βγαίνει το χρήμα και έχετε πειστεί ότι ο κοινός άνθρωπος δεν μπορεί να βγάλει και ότι μόνο κάτι περίεργοι χαρισματικοί ή κωλόφαρδοι τύποι βγάζουν λεφτά; Μήπως κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια;
Ανοίγω αυτό το νήμα για να δω τις απόψεις των μελών για το πώς βγαίνει το χρήμα. Εδώ θα φανεί τι μυαλό κουβαλάει ο καθένας και για ποιο λόγο βρίσκεται στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται (καλή ή κακή).
To αλλοθι οσων δεν τα καταφερνουν πολυ καλα.
Δεν ειμαι σωματεμπορας, πρεζεμπορας ή κομματοσκυλο, γι αυτο μωρε δεν τα παω καλα.
Εγω παντως ουτε σε καποιο κομμα ειμαι μελος, ουτε πουτανες διακινω, ούτε ναρκωτικα, και μια χαρα οικονομικη ανεση εχω. Εκτος αν εννοειτε εκατομμυρια. Οχι, εκατομμυρια δεν εχω. Αλλά ούτε και χρειαζονται για να περνας πολυ καλα.
Από πότε παντως η αποκτηση μιας πορσε ειναι σκοπος ζωης ή αποδειξη επιτυχιας?
Απο πότε τα καγκουριλίκια γιναν αποδειξη επιτυχιας?
Αν δηλαδη δεν εχεις αυτοκινητο πενταψηφιας αξιας σε ευρω, εισαι αποτυχημενος ή δεν περνας καλα? [/quote]