Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε κατι αναμεσα σε μιλφ και γκρανι :grin:
εχει κατι πρωτοποριακο που εγω δεν εχω ξαναδει
μασελακι που στηριζεται σε 2 χρυσα δοντια :o
πραγματικα εντυπωσιακο

Απόλυτε,
θα σε κάνω αρχηγό και πάλι!
Πρέπει να με ευγνωμονείς !!!

Λοιπόν ,
εφόσον σε ενδιαφέρουν οι μερικές οδοντοστοιχίες
θα ψάξεις στο google για
partial dentures
και μόνο για εικόνες.
Θα δεις χιλιάδες μάγκα μου
και θα χωθείς βαθιά στο θέμα.
Για τυχόν απορίες , εδώ είναι ο Lakis33 ...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Απόλυτε,

Λοιπόν ,
θα ψάξεις στο google για
partial dentures
και μόνο για εικόνες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θεοςςςςςςςςςςςςςς

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απόλυτε,

Λοιπόν ,
θα ψάξεις στο google για
partial dentures
και μόνο για εικόνες.
τυπε τι εργαλεια ειναι αυτα :2funny:
Removable+partial+denture.JPG

http://[URL unfurl="true"]www.doctorspiller.com/images/Dentures/Q-siltop.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.dentalsolutionscr.com/img/images/dentures3.gif[/img[/URL]]
εξελιγμενα μοντελα :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όχι ρε.
Εγώ βάζω εμφυτεύματα
σε πλούσια γκράνια
που θέλουν να απαλλαγούν από δαύτα!!!
http://[URL unfurl="true"]www.dentajoy.com/images/denture_8_implant_2.jpg[/img[/URL]]

[/quote]τυπε κανα κονε με καμια δεν εχεις κανει ποτέ?

Επισκέπτης
τυπε κανα κονε με καμια δεν εχεις κανει ποτέ?

Με γκράνι ;;;
Θες να απαντήσω σε αυτό ;;;;;;;;

Εκτός από εμφυτεύματα όμως
βγάζω και έγκλειστους φρονιμήτες.
Αυτό (συνήθως) γίνεται σε νέα άτομα.
Μεταξύ των οποίων και διάφορες μπαρόβιες, σερβιτόρες,
νταρντανο-πωλήτριες κτλ
τις οποίες πολύ μετά από τις εξαγωγές
αν τις πετύχω έξω με θυμούνται ...

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Με γκράνι ;;;
Θες να απαντήσω σε αυτό ;;;;;;;;

Εκτός από εμφυτεύματα όμως
βγάζω και έγκλειστους φρονιμήτες.
Αυτό (συνήθως) γίνεται σε νέα άτομα.
Μεταξύ των οποίων και διάφορες μπαρόβιες, σερβιτόρες,
νταρντανο-πωλήτριες κτλ
τις οποίες πολύ μετά από τις εξαγωγές
αν τις πετύχω έξω με θυμούνται ...

πες το ρε αρχηγε οτι βγαζεις και φρονιμήτες και μου ζητάνε 200 για τον εναν.
θα κανουμε κανα deal???
;)

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
στο γιατρό κατευθείαν να την τσεκάρει,και απο κεί κι έπειτα θα είχα την απαίτηση να τα κανε όλα τέλεια και όπως της τα ζητήσω,καθώς και να δίνει κάνα ψιλό μετά από κάθε φορά,έτσι για να βιώσει λίγο την κατάσταση από την άλλη πλευρά,την δική μας  :grin: μόνο έτσι θα την κρατούσα ως γκόμενα..

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Τιποτα απολυτως.
Θα την αγκαλιαζα και θα της ελεγα οτι ολα ανηκουν στο παρελθον.
Και το παρελθον δεν με ενδιαφερει καθολου.
θα της ελεγα να το ξεγραψει (οσο γινεται αυτο) και να κοιταξουμε μαζι να φτιαξουμε την ζωη μας διαγραφοντας το παρελθον.
Σταση δεν θα αλλαζα καθολου αλλα θα προσεχα περισσοτερο σε τυχον καυγα η εντονη διαφωνια
για κατι να μην ξεστομησω την ''λεξη'' γιατι αυτη θα την πονουσε περισσοτερο απο καθε τι αλλο.

αν καποια ηταν πορνη καποτε
αυτο θα ειχε πολυ μεγαλη σημασια
και για μενα, αλλα και για οσους
θελουν να εχουν μνημη
του παρελθοντος της αγαπημενης τους
και οχι για ατομα που απλα ξεχνανε και
μενουν στην πλανη του ευτυχισμενου παροντος τους

το παρελθον δειχνει στοιχεια του χρηματοδουλικου
χαρακτηρα της γυναικας αλλα και την πιθανοτητα (ισως βεβαιοτητα)
να ξανα-εκπορνευτει στο μελλον (ισως με αλλο τροπο).

βεβαια υπαρχει και το φαινομενο της μετανοημενης πορνης
που ζητησε συγχωρεση απο τον Χριστο, ομως αμφιβαλλω
αν υπαρχουν σημερα τετοιες πορνες ή τετοιοι ανθρωποι
που να τις συγχωρουν και οχι απλα να ξεχνανε
το παρελθον τους

:coffee:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σχεση κανεις ανετα με πορνη ή πρωην πορνη.
μην πω πολλες φορες στην ζωη σου το επιδιωκεις κιολας ζητωντας το τηλεφωνο από κωλομπαρου, στριπτιτζου, ιεροδουλο.
τωρα να την παντρευτείς είναι καπως βαρυ, εγω πχ δεν θα παντρευομουν όχι απλα γυναικα που ειχε τετοιο επαγγελμα αλλα και γυναικα που εχει παει με μαυρο, εβραιο, τουρκο.
δεν γουστάρω μεθαυριο αν κανω παιδια να τους την εχει γαμησει την μανα τέτοιος, το θεωρω προδοσια και υποταγη και ας με λενε ρατσιστή.
αν ειχε καποτε σχεση με 5 ελληνες ή με έναν φινλανδο ή με έναν γιαπωνεζο ε και εγω ειχα αρκετες σχεσεις πριν.

δεν είναι υποτιμητικο για μια γυναικα πχ να μαθει ότι ο αντρας της στα 25 πηγε με 5 ρωσιδες και 2 μαυρες στην καυλα του.

αντίθετα για την κοινωνια είναι υποτιμητικο και για αυτό είναι βρισια να ξεστομισει ένα παιδακι στο άλλο πχ η μανα σου είναι πουτανα, ή η μανα σου την γαμαγανε μαυροι κλπ.

ποτέ δεν θα ακουσεις παιδακια να βριζουν πχ την μανα σου την γαμησε ολλανδος ή ταϋλανδος. ή ο πατερας σου γαμαγε μαυρες ή ουκρανες.

ρατσιστικο ξερατσιστικο ετσι είναι.

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
σχεση κανεις ανετα με πορνη ή πρωην πορνη.
μην πω πολλες φορες στην ζωη σου το επιδιωκεις κιολας ζητωντας το τηλεφωνο από κωλομπαρου, στριπτιτζου, ιεροδουλο.
τωρα να την παντρευτείς είναι καπως βαρυ, εγω πχ δεν θα παντρευομουν όχι απλα γυναικα που ειχε τετοιο επαγγελμα αλλα και γυναικα που εχει παει με μαυρο, εβραιο, τουρκο.
δεν γουστάρω μεθαυριο αν κανω παιδια να τους την εχει γαμησει την μανα τέτοιος, το θεωρω προδοσια και υποταγη και ας με λενε ρατσιστή.
αν ειχε καποτε σχεση με 5 ελληνες ή με έναν φινλανδο ή με έναν γιαπωνεζο ε και εγω ειχα αρκετες σχεσεις πριν.

δεν είναι υποτιμητικο για μια γυναικα πχ να μαθει ότι ο αντρας της στα 25 πηγε με 5 ρωσιδες και 2 μαυρες στην καυλα του.

αντίθετα για την κοινωνια είναι υποτιμητικο και για αυτό είναι βρισια να ξεστομισει ένα παιδακι στο άλλο πχ η μανα σου είναι πουτανα, ή η μανα σου την γαμαγανε μαυροι κλπ.

ποτέ δεν θα ακουσεις παιδακια να βριζουν πχ την μανα σου την γαμησε ολλανδος ή ταϋλανδος. ή ο πατερας σου γαμαγε μαυρες ή ουκρανες.

ρατσιστικο ξερατσιστικο ετσι είναι.

Σχέση κάνεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα για παραπέρα εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Αλλά πόσοι είναι εκείνοι που ανακάλυψαν ξαφνικά ότι η γυναίκα τους είχε πάρει όλη τη γειτονιά... Όλα είναι σχετικά

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Φευγωντας θα της έδινα μια συμβουλή μια σοφή κουβέντα που έλεγαν οι παλαιοί.Μαθε τέχνη και αστηνε και άμα πεινάσεις πιαστηνε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Nik1410: Μιλάμε για ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ μαλάκα.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν θα παντρευόταν γυναίκα που την έχει γαμήσει Εβραίος λέει.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
"Δεν είναι κακό τη μάνα σου να την έχει γαμήσει Ταϋλανδός. Είναι όμως ντροπή να την έχει γαμήσει Εβραίος."  Nik1410  :jerking:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω σε αντιθεση με το νικ1410 δεν θα ειχα κανενα κολλημα αν τη γκομενα μου την ειχε γαμησει στο παρελθον οποιοσδηποτε αλλοδαπος απο οποιοδηποτε κρατος του κοσμου, ειτε ηταν αμερικανος, ειτε σουηδος, ειτε τουρκος, ειτε αιθιοπας, ειτε σουδανος, ειτε εβραιος, ειτε κινεζος, ειτε αυστραλος, ειτε λαπωνας.
μπορει να αγαπησε καποιον και να γαμηθηκε μαζι του δε λεει κατι αυτο
ισως μονο με γυφτο θα με πειραζε. στο γυφτο μπορει να ειχα κολλημα.
εγω πιο πολυ κολλαω στον αριθμο. ας πουμε αποδεκτο θεωρω τον αριθμο προηγουμενων ερωτικων συντροφων εως 5 το πολυ. εως 3 βασικα αλλα εστω αμα ειναι πολυ αξιολογη γκομενα κανεις μια υποχωρηση και δεχεσαι και το 5. στο 6 καιγεται δεν το συζητω.
ας πουμε πολυ πιο ευκολα θα δεχομουν μια γκομενα που εχει παει με εναν ελληνα, εναν αγγλο κι εναν εβραιο απο μια γκομενα που εχει παει με 15 ελληνες πριν απο μενα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν η μάνα των παιδιών μου ήταν πουτάνα. Θα ήθελα ΟΛΕΣ οι γυναίκες να ήταν πουτάνες. Είναι στη φύση της γυναίκας να είναι πουτάνα. Απλά δεν θα έκανα σχέση με εν ενεργεία πουτάνα. Το θεωρώ γελοίο να χρειάζεται να κάνω παρέα και να κοιμάμαι μαζί της ενώ μπορώ να τη γαμάω όποτε θέλω με λίγα ευρώ και να φεύγω. Σχέση με γυναίκα γενικά θα έκανα μόνο αν δεν υπήρχε τρόπος να τη γαμήσω ως πόρνη. Και αυτό γιατί με κουράζει η γυναικεία συντροφιά. Το σπέρμα μου όμως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να της το δώσω. Τα παιδιά εξάλλου είναι για τις γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom