Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.676
- Πόντοι
- 456
Βιντεάκι να είσαι επί τω έργω σε διάφορες στάσεις!Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να ανεβάσω σύντομα κάτι από μένα. Τι θα θέλατε να δείτε?
Βιντεάκι να είσαι επί τω έργω σε διάφορες στάσεις!Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να ανεβάσω σύντομα κάτι από μένα. Τι θα θέλατε να δείτε?
Να στάζεις καβλα.....Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να ανεβάσω σύντομα κάτι από μένα. Τι θα θέλατε να δείτε?
Βυζια... Τί άλλο;Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να ανεβάσω σύντομα κάτι από μένα. Τι θα θέλατε να δείτε?
Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να ανεβάσω σύντομα κάτι από μένα. Τι θα θέλατε να δείτε?
Και μία χωρίς!!!!Καλημέρα για να σας φτιάξω το ΣΚ, όταν επιστρέψω από το γραφείο θα σας ανεβάσω φώτο μου στα 4 με τα εσώρουχα που φοράω!
Αν εισαι καυλωμενη..ολα ειναι ποιο ευκολαΔύσκολες αποστολές μου βάζετε!
Να σηκωσεις καταρτια για παρτυ σου......Πηγαινε τώρα στην τουαλέτα και βγάλε φωτογραφία να θυμασετε την στιγμή ότι τώρα καυλώνεις κόσμο ...
Θα μπορούσε να είναι μπουκαλάκι αρώματος...όμως στα χεράκια σου, τα ζουμακια από έξω θα είναι πιο εντυπωσιακά και ακριβά σε σχέση με τα ζουμακια από μέσα.Υπέροχη!
Η Χριστίνα πάντα τα καταφέρνει..Νομίζω ότι μπορείς να τα καταφέρεις!