xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.454
- Πόντοι
- 446
Το σημείο φαίνεται νομίζω...
Βγάζει μάτι, προς τα πάνω τι φοράςΤο σημείο φαίνεται νομίζω...
Ο Νοστραδαμος εχει πει τιποτα σχετικο;To νήμα έχει ατονήσει τη νέα χρονιά και φοβάμαι ότι αυτό είναι πρόδρομο φαινόμενο ότι θα πας πάει gangbang το 2024 - επεισόδια γίνονται μεταξύ μουλάδων και ποντοφλάδων (πέρσες - πάκηδες) οι αγρότες έχουν αγριέψει, ε για αυτό άλλαξα και φάτσα για να δίνω τόνους (κι όχι τόννους) αρβάλας
Δειξετίποτα......
Με απαξίωσες Χριστινάκι, ούτε ένα σχόλιο δεν μου έγραψες που νεκρανέστησα το θέμα αλλά δεν πειράζει μην μου κρεμάσουν κουδούνια εδώ μέσα οι αλητάμπουρες ότι είμαι πυρφόροςκάνει κρύο και έβαλα καλσόν......
Για εμάς τα αγοράκια, αυτό είναι λέβητας πετρελαίου που κρατάει ζεστά τα πουτσακια μας...κάνει κρύο και έβαλα καλσόν......
Ακόμα αναρωτιέμαι τι σημαίνει πυρφόρος και από που προέρχεται?Με απαξίωσες Χριστινάκι, ούτε ένα σχόλιο δεν μου έγραψες που νεκρανέστησα το θέμα αλλά δεν πειράζει μην μου κρεμάσουν κουδούνια εδώ μέσα οι αλητάμπουρες ότι είμαι πυρφόρος
Πιστεύω να ξέρεις την ορολογία αυτή (πυρφόρος) αλλιώς ας την εξηγήσει εδώ κανένας αλητάμπουρας γιατί πάω Ιταλία και μετά Αγγλία (καταλαβαίνεις).
Εδώ θα βρεις όλες τις ερμηνείες, παλαιές και σύγχρονεςΑκόμα αναρωτιέμαι τι σημαίνει πυρφόρος και από που προέρχεται?
Χρήσιμες πληροφορίες!Εδώ θα βρεις όλες τις ερμηνείες, παλαιές και σύγχρονες
πυρφόρος - SLANG.gr
www.slang.gr
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο σύνδεσμος, υπήρχε τα παλιά χρόνια εδώ μέσα ένας χρήστης με το όνομα (παρατσούκλι) πυρφόρος και γενικά την έπεφτε παντού χωρίς αποτέλεσμα. Μεγάλη ρετσινιά με άλλα λόγια!Ακόμα αναρωτιέμαι τι σημαίνει πυρφόρος και από που προέρχεται?
Καλή Κυριακή με ζεστασιά!