Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.379
- Πόντοι
- 456
Πως θα περασεις τις γιορτές?Καλησπέρα, επιτέλους ο καιρός θυμίζει γιορτές...
Πως θα περασεις τις γιορτές?Καλησπέρα, επιτέλους ο καιρός θυμίζει γιορτές...
Φλογα αυτή η γυναίκα.. πύραυλος εγκεφαλικός!!Κρύο έξω, ζέστη μέσα.....
Φωτιά εισαιΚρύο έξω, ζέστη μέσα.....
Θέλω να κάτσω δίπλα σου να χαϊδεύω το μουνακι σου πάνω από το κολάν. Να κατεβάσω λίγο το σουτιέν και να ρουφάω τις ρογες σουΚρύο έξω, ζέστη μέσα.....
Φωτιά και λάβα είσαι αστέρι μουΚρύο έξω, ζέστη μέσα.....
θα σε ζητησω απο τον αγιο βασιλη!!!Νύχτα επιθυμίας
μεγαλη η νυχτα σημερα.....θα κατευαση ποταμια......Νύχτα επιθυμίας
τι επιθυμεις αναυτρα μας?Νύχτα επιθυμίας
οσο κρυο και να κανει εξω δεν υπαρχει πιο ζεστο σημειο απο εκει που εχειςτο δαχτυλακι σου..... και που να δεις ποσο καυτο γινεται οταν μπαινει η γλωσσαμου και τα χειλη μουΚρύο έξω, ζέστη μέσα.....
Καλημέρα Χριστιναρα Εγώ θα ήθελα να μου φέρει μια γυναίκα με τα ίδια γούστα και τρέλα στο κρεβάτι όπως έχω εγώΚαλημέρα σε όλους. Αλήθεια τώρα που αναφέρθηκε τι δώρο θα θέλατε φέτος από τον Άγιο Βασίλη?
Πηδώντας με τον κώλο
Ένα 3ήμερο πάθους με σένα θα ήταν ότι πρέπειΚαλημέρα σε όλους. Αλήθεια τώρα που αναφέρθηκε τι δώρο θα θέλατε φέτος από τον Άγιο Βασίλη?
Ενα sex pass διαρκειαςΚαλημέρα σε όλους. Αλήθεια τώρα που αναφέρθηκε τι δώρο θα θέλατε φέτος από τον Άγιο Βασίλη?
Καλημέρα! Σίγουρα μια γυναίκα στο κρεβάτι μου με τις καβλες σου θα ήταν το ιδανικό δώροΚαλημέρα σε όλους. Αλήθεια τώρα που αναφέρθηκε τι δώρο θα θέλατε φέτος από τον Άγιο Βασίλη?
Παγκόσμια ειρήνηΚαλημέρα σε όλους. Αλήθεια τώρα που αναφέρθηκε τι δώρο θα θέλατε φέτος από τον Άγιο Βασίλη?
Εσένα!Καλημέρα σε όλους. Αλήθεια τώρα που αναφέρθηκε τι δώρο θα θέλατε φέτος από τον Άγιο Βασίλη?