xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 446
Πράγματα που σας αρέσουν και σας χαλαρώνουν μετά από μια κουραστική μέρα
Λάρωσε τύπε ... ανέβα πρώτα με το καλό ΑτήναΠράγματα που σας αρέσουν και σας χαλαρώνουν μετά από μια κουραστική μέρα
Μήπως μπορείς να πας να φέρεις τα Χριστούγεννα τη νηματοθέτρια από την Πάτρα, να μην έρχεται με τα ΚΤΕΛ;κυριοι εγω βγαζω αρκετα λεφτα ειμαι και οικονομος ετσι αυτη την περιοδο οταν δεν εχω τι να κανω φτιαχνω το σκαφακι μου.
ειναι το δευτερο που εχω με πιο μεγαλους κινητηρες απο το πρωτο μου ετσι θα βγαινει πιο ευκολα απο το λιμανι οταν εχει κυματα.
τωρα μαζευω λεφτα για την τηλεκατευθυνση....
Έχεις κάποια πληροφορία ? μεταλλαγμένη είναι ? .Λάρωσε τύπε ... ανέβα πρώτα με το καλό Ατήνα
Έχεις κάποια πληροφορία ? μεταλλαγμένη είναι ? .
'Aστα , οπότε να κρατάω μικρό καλάθι , γαμώτο , και ότι έλεγα να στείλω πμ μπας και την ψήσω και φάω καμιά μπουκιά μιλφειγ !!!.Χριστούγεννα στην Αθήνα ! - bourdela.com forum
Για εμάς τις γυναίκες από επαρχία δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για ταξιδάκι στην Αθήνα για ψώνια, βόλτες, πίστες και..... συμπληρώστε ότι θέλετεwww.bourdela.com
Ούτε το ίδιο δεν ξέρει τι είναι ... έχεις πολλά να μάθεις νέε τύπε !
να ριχνω πουτσο σε γυναικες και μετα να μου κανουν μασαζΠράγματα που σας αρέσουν και σας χαλαρώνουν μετά από μια κουραστική μέρα
Ωραίος ο φίλοςΜπάνιο ζεστό και μετά ουίσκι στον καναπέ
τώρα αν υπάρχει και ένα κορίτσι να μας ρουφήξει την
κούραση και το στρες της ημέρας δεν θα πούμε όχι...
Όλα με συνοδεία μουσικής εννοείται..
Κατά προτίμηση αν γίνεται παρακαλώ Frank Sinatra..