Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Ένα θα πω για Τσέλσι.ναι μαν
Ο Καντε είναι ίσως ότι πιο κοντινό στον Μακελελε,από πολλές οπτικές.
Ένα θα πω για Τσέλσι.ναι μαν
και εκει εχασες λεφτα βρε μαλάκα ...ναι μαν
θυμιζει στολτιδη, τολμω να πω....Ένα θα πω για Τσέλσι.
Ρε μαλακα το γαμησες και ψοφήσεθυμιζει στολτιδη, τολμω να πω....
Εγώ είμαι υπό πίεση με την δεύτερη γκόμενα, πίνουμε καφέ take away στο αυτοκίνητο. Μου τα επρηξε με τον άντρα της.
εγω θα πω για τον Τουχελ...την μεταμορφωσε...Ένα θα πω για Τσέλσι.
Δεν θα διαφωνήσωεγω θα πω για τον Τουχελ...την μεταμορφωσε...
σωστος θα εχει ενδιαφερονΔεν θα διαφωνήσω
Απομένει να δούμε πότε θα τα σπάσουν με τον Αμπραμοβιτς.
Αφενός γιατί ο Ρώσος είναι γνωστός για την ανυπομονησία του,αφετέρου ο Γερμανός ενώ είναι γατος στην τακτική,έχει πάντα κακές σχέσεις με τους εργοδότες του.Σε Μάιντζ,Ντόρτμουντ,Παρι τον απέλυσαν.
Λένε για απόλυση Ζοσέ,αλλά ο Εβραίος τότε θα πρέπει να δώσει 40 εκατομμύρια.εγω θα πω για τον Τουχελ...την μεταμορφωσε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τωρα στηριζουμε Τοτεναμ λογω αγαπημενου Μουρινιο..
Τρελε, βρες κανα χομπι μπας και πετυχεις κατι στη ζωη σου και παψεις να ασχολεισαι με το σαββιδηΤυπε η βασική γκόμενά είναι αυτή που σε ξεσκατίζει ή αυτή που σε στραπονιαζει?
εγω πιστευω θα μεινει και οντως τα λεφτα ειναι πολυ μεγαλος ανασταλτικος παραγονταςΛένε για απόλυση Ζοσέ,αλλά ο Εβραίος τότε θα πρέπει να δώσει 40 εκατομμύρια.
Γειά σου ΣοκολαΤρελε, βρες κανα χομπι μπας και πετυχεις κατι στη ζωη σου και παψεις να ασχολεισαι με το σαββιδη
Οταν λες για σεξ...μας αφορα!μεγάλες απαιτήσεις η αγλαία...μιάμιση ώρα σεξ βραδυάτικα?
άγιε επανεξέτασε...
Επικοινωνησε με τους διαχειριστας και δωσε την περιουσια σου ως επαθλο σε διαγωνισμους για φρεε γαμησια προς τερψην τσεπης εμπεριστατων και αναξιοπαθων συναγωνιστων!
Αυτο βεβαια παει στον saint που περναει τρελα στο γηροκομειο αλλα και οποιος εχει τοσα φραγκα ας το διαβασει με προσοχη!Επικοινωνησε με τους διαχειριστας και δωσε την περιουσια σου ως επαθλο σε διαγωνισμους για φρεε γαμησια προς τερψην τσεπης εμπεριστατων και αναξιοπαθων συναγωνιστων!
τυπε, γιατι δεν απαντας? ολοι κανουμε καζουρα, εσυ εχεις μια εμμονη με σαββιδη, την οποια ανεφερα επειδη εσυ συνεχεια (και παραπανω) τον λες σαββιδη-καλογερο.Γειά σου Σοκολα
Μόλις παραδέχτηκες ότι ο Σαββίδης είναι ο Καλογερος.
Την πλάκα μας σπάμε με τον επιδεξιομανή μπάρμπα ρε Σοκολά,μην εξάπτεσαι έτσιτυπε, γιατι δεν απαντας? ολοι κανουμε καζουρα, εσυ εχεις μια εμμονη με σαββιδη, την οποια ανεφερα επειδη εσυ συνεχεια (και παραπανω) τον λες σαββιδη-καλογερο.
εστω οτι ειναι ο σαββιδης, εχει κολλησει ο εγκεφαλος σου και λες τα ιδια?
σου φαινομαι να εξαπτομαι?Την πλάκα μας σπάμε με τον επιδεξιομανή μπάρμπα ρε Σοκολά,μην εξάπτεσαι έτσι
Τώρα κι αν εξαπτεσαι.....σου φαινομαι να εξαπτομαι?
η απλα, εχω αντικειμενικα δικιο και απλα αποφευγεις να απαντησεις?
ολοι του εχουμε κανει καζουρα του καλογερου με τον ενα η τον αλλο τροπο.
ο μονος που λεει ολη την ωρα, καλογερος=σαββιδης και εδιωξα τον σαββιδη εισαι εσυ.το ιδιο και το ιδιο, ουτε μια εξυπνη καζουρα
Εστω οτι τον εδιωξες, με το θρεντ που εκανες. Ειναι τιτλος τιμης αυτο? Τι ειναι επιτευγμα? ειναι τοσο σημαντικος στη ζωη σου, τετοιο μαιλστοουν που το λες ολη την ωρα?
τυπε, ουτε καν. γιατι να τσατιστω με καποιον που απλα κολωνει να απαντησει σε μια λογικη ερωτησηΤώρα κι αν εξαπτεσαι.....
Και μόλις σου απάντησα ότι σπάμε την πλάκα μας.Μην κοιτάς που δεν το καταλαβαίνεις λόγω χαμηλού Νοητικού επιπέδου που διαθέτεις.