Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τη Λάγκερθα θέλω στη ΡεσέπτιονΩσάν Μέγας Βίκινγκ που είμαι,θα φροντίσω να έχετε την καλύτερη των υποδοχών.
Τη Λάγκερθα θέλω στη ΡεσέπτιονΩσάν Μέγας Βίκινγκ που είμαι,θα φροντίσω να έχετε την καλύτερη των υποδοχών.
Καλά ρε,την γυναίκα της ζωής μου?Τη Λάγκερθα θέλω στη Ρεσέπτιον
περιμένεις απο το στοιχημα να αποκτησει νόημα η ζωή σου ...σκατα η μερα...χανω απο γαυρο,εχασε η Τοτεναμ,δε πεθαινει ο νιπλης ολα στραβα
μωρη γαμιολα δεν ντρεπεσαι να καυλαντιζεις με το ναυαγιο;ο εγκλεισμος σου με το βραχιολι σε εχει χαζεψει;πρεπει να σε βρισω για να ξεκολλησεις;περιμένεις απο το στοιχημα να αποκτησει νόημα η ζωή σου ...
ακουλουθησε προσεκτικα τα παρακατω βηματα περνωντας το απο το λαιμο σου
τωρα ξεκίνησε survivor τυπεμωρη γαμιολα δεν ντρεπεσαι να καυλαντιζεις με το ναυαγιο;ο εγκλεισμος σου με το βραχιολι σε εχει χαζεψει;πρεπει να σε βρισω για να ξεκολλησεις;
αν ξαναγραψεις εκει θα εισαι τερμα μουνοδουλος..παιξε μια μαλακια η κανε τρυπα το σουσι που παραγγειλες και γαμα οπως γαμουσε τα πεπονια ο Δημητρακης αν θες να περασει η ωρα σου...ποσα χρονια εφαγες με βραχιολι;ελπιζω να μην αυτοκτονησεις σε συμπαθω τα μαλα και το ξερειςτωρα ξεκίνησε survivor τυπε
επρεπε καπως να περάσει η ωρα
ετσι ειναι αν δεν εχεις οικονομικά προβληματα
το μονο βραχιολι αγόρι μου που εχω ειναι η Rolexαρα μουαν ξαναγραψεις εκει θα εισαι τερμα μουνοδουλος..παιξε μια μαλακια η κανε τρυπα το σουσι που παραγγειλες και γαμα οπως γαμουσε τα πεπονια ο Δημητρακης αν θες να περασει η ωρα σου...ποσα χρονια εφαγες με βραχιολι;ελπιζω να μην αυτοκτονησεις σε συμπαθω τα μαλα και το ξερεις
σου δινω 300 ευρω να την αγορασωτο μονο βραχιολι αγόρι μου που εχω ειναι η Rolexαρα μου
υπομονη ενα μηνα ακομα μαν μουπερασε και αυτη η συναρπαστικη μερα τυποι γαμω το λοκνταουν
ουτε με το νεφρο σου δεν μπορεις να το αγοράσεις αυτοσου δινω 300 ευρω να την αγορασω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπομονη ενα μηνα ακομα μαν μου
τσακω αιμοπεταλιαουτε με το νεφρο σου δεν μπορεις να το αγοράσεις αυτο
λες? για εστιαση?υπομονη ενα μηνα ακομα μαν μου
εστιαση,καφετεριες ΜΟΝΟ για εξω μετα το Πασχα..λες? για εστιαση?
θελω να παω μπαροτσαρκα ρε αθεοφοβοι ανοιχτε να ψοφησουμε ολοι πινωντας τεκιλες
κατι ειναι και αυτο απο το παγκακι/πεζουλι που βγαινουμε τωραεστιαση,καφετεριες ΜΟΝΟ για εξω μετα το Πασχα..
εσυ ΠΟΥ το ξέρεις ? γκαρσονι εισαι ρε μαλάκα ?εστιαση,καφετεριες ΜΟΝΟ για εξω μετα το Πασχα..
γερο βάλε μια σκραπαβιτς με 100 Άρη καταλύτη να μην φιμώνει τα καυσαέρια θα φεύγουν τα κλανιδια ΑέραΌντως.
Θέλω να πάω τo αναπηρικό αμαξίδιο για Tuning.
tsakv ton proedra που μου το ειπεεσυ ΠΟΥ το ξέρεις ? γκαρσονι εισαι ρε μαλάκα ?
οτι στηρηζεις ρε μπαγλαμα τρωει τριαρες.εγω θα πω για τον Τουχελ...την μεταμορφωσε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τωρα στηριζουμε Τοτεναμ λογω αγαπημενου Μουρινιο..
ισχυει ρε μαλακα τι γκαντεμια ειναι και αυτηοτι στηρηζεις ρε μπαγλαμα τρωει τριαρες.