baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
με παριζακι νικας το γιγας να χορτασει.με παιχνιδια απο τζαμπο;
με παριζακι νικας το γιγας να χορτασει.με παιχνιδια απο τζαμπο;
οπως λεει και ο Αγιος εικοτολογω οτι δε πιστευεις οτι εχει ματσο τα λεφτα και μας πουλα και μας αγοραζειμε παριζακι νικας το γιγας να χορτασει.
θες αληθεια να σου πω?οπως λεει και ο Αγιος εικοτολογω οτι δε πιστευεις οτι εχει ματσο τα λεφτα και μας πουλα και μας αγοραζει
ναι ρε πρεπειθες αληθεια να σου πω?
γαμησε ταΤι τριτοκοσμικη μιζερια ειναι αυτη ρε με τις μαζες σε πεζουλια ,σκαλες , παγκακια και κατω απο δεντρα...σαν Αλβανοι στην δεκαετια του'90 στην Ομονοια...η σαν σεισμοπληκτοι...!
ευτυχως που δουλευω αλλιως θα ειχα παρει τις ρουγες αν ημουν σε αναστοληγαμησε τα
απο την αλλη τι να κανουν τα πιτσιρικια θα χαζεψουν στο κινητο αλλιως
δεν μου καιγεται καρφι αν εχει η αν δεν εχει,το ρολεξ παντως ειναι απο γυφτο αλλιως θα ειχε κονσταντιν.ναι ρε πρεπει
ποιο καλο το Βασερον δηλαδις;δεν το ηξεραδεν μου καιγεται καρφι αν εχει η αν δεν εχει,το ρολεξ παντως ειναι απο γυφτο αλλιως θα ειχε κονσταντιν.
για πες ρε οικόδομε , που εφαγες τον σκύλο σου απο την πεινα που περνάςθες αληθεια να σου πω?
δεν πουλιεται απο γυφτους.ποιο καλο το Βασερον δηλαδις;δεν το ηξερα
απαντα γιουφτο γιατι δεν εχεις Βασερον και εχεις γιουφτορολεξγια πες ρε οικόδομε , που εφαγες τον σκύλο σου απο την πεινα που περνάς
ποιο καλο το Βασερον δηλαδις;δεν το ηξερα
Tα πιτσιρικια ειναι εγκεφαλικα νεκρα ετσι και αλλιως.Καλυτερα σπιτι.Εξω ουτε μασκες δεν εχουν μυαλο να βαλουν.γαμησε τα
απο την αλλη τι να κανουν τα πιτσιρικια θα χαζεψουν στο κινητο αλλιως
μονο οι γυφτοι εχουν τετοια , μονο οι γυφτοι , γι αυτο δεν τα πουλανε , γιατι τα κρατανε γι αυτουςδεν πουλιεται απο γυφτους.
ναι αλλα ξερει τα Βασερον ρε
απο εκει φαινεται ποσο σκαρμογυφτος ειναι και βλαχος
Audemars Piguet τα ξερειη χλαπατζα απο τσιμεντο ?
μονο οι γυφτοι εχουν τετοια , μονο οι γυφτοι , γι αυτο δεν τα πουλανε , γιατι τα κρατανε γι αυτους
ηλίθιε
ολοι οι γυφτοι σαν και αυτον μονο αυτα ξερουν για καλά ..ναι αλλα ξερει τα Βασερον ρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω καθησα 3 μηνες οταν μας εκλεισαν εδω θεσσαλονικη με τα πολλα κρουσματα και κουμπωσα τα ζαναξ με τις χουφτεςευτυχως που δουλευω αλλιως θα ειχα παρει τις ρουγες αν ημουν σε αναστολη
τα ιδια λενε και στην σρι λανκαπαιρνω γνησιες μαρκες συμφωνα με τα λεφτα που εχω
βαρια λογια να ξεςολοι οι γυφτοι σαν και αυτον μονο αυτα ξερουν για καλά ..
οπως τα rayban μονο οι γυφτοι και ο μπαρος τα αναφερουν
τι ρολοι φορας σωγαμπρε;τα ιδια λενε και στην σρι λανκα