Νέα

Πώς περνάμε τη μέρα μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.063
Πόντοι
3.556
:wanker: γαμαει το νήμα τύπε νηματοθετη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
τον τσακωσαμε τον ψευτη.
η σοκολατα παει με το γαλα.
και το τσαϊ με γαλα.
αλλα τσαϊ με σοκολατα κανεις δεν εχεις συνδιασει.
αρα αποκυημα φαντασιας.
Ουδαμως...αν το πρασινο τσα'ι' εχει ποτιστει με ιδρωτα ορχεων νυχτεριδας τοτε αποκτα γευση συγγενικη με την σοκολατα αρα ειναι αποδεκτος ο συνδυασμος.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
Δε εχω ιδεα!!

Αλλα εχει κυκλικοτητα, και παντα μετα απο ενα πικ, στην ιδια χρονια, χανει 40 τα εκατο.

Προσωπικα θα μπω, μονο αν πεσει στα 30 χιλιαρικα. Αλλιως, ειμαι λονγκ και σεηφ

Αν και σκληρος Αλβαναρας, ειμαι κοτα λυρατη σε καποια θεματα
Εγω πάλι τυπε δεν έχω τέτοια προβλήματα απλά κρατάω στο ένα χέρι το λαστιχο με το άλλο ανοίγω την βρύση και ποτίζω το κορτάρι

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μυρίζοντας την αρχιδίλα που έχουν τα δάχτυλά μου από το ξύσιμο ενώ ακούω maiden και σκέφτομαι πουτάνες...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ουδαμως...αν το πρασινο τσα'ι' εχει ποτιστει με ιδρωτα ορχεων νυχτεριδας τοτε αποκτα γευση συγγενικη με την σοκολατα αρα ειναι αποδεκτος ο συνδυασμος.
Ο Μέντωρ πίνει πράσινο τσάι με εσάνς φουντουκιού. Το ξηραίνουν μαζί με ωμα φουντουκάκια και περνάνε οι προανθοκυανιδίνες απο τα φουντουκια στο τσάι, γιαυτό και δένει με τη μαύρη σοκολάτα. Στα φουντούκια είναι το μυστικό. Όχι στο τσάι. Κι αυτά πάνε με τη σοκολάτα. Όχι το τσάι. Αλλά άμα δεν πίνει Τάλισκερ, που να τα ξέρει κάποιος αυτά.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Ο Μέντωρ πίνει πράσινο τσάι με εσάνς φουντουκιού. Το ξηραίνουν μαζί με ωμα φουντουκάκια και περνάνε οι προανθοκυανιδίνες απο τα φουντουκια στο τσάι, γιαυτό και δένει με τη μαύρη σοκολάτα. Στα φουντούκια είναι το μυστικό. Όχι στο τσάι. Κι αυτά πάνε με τη σοκολάτα. Όχι το τσάι. Αλλά άμα δεν πίνει Τάλισκερ, που να τα ξέρει κάποιος αυτά.....
Εγω με το τσα'ι' προτιμω ελιες και τοστ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
...ακομα και οταν δεν ειμαι κρυωμενος.Μια υπεροχη προταση για ενα εργενικο μη ταχυμεταφερομενο δειπνο.
Μισό! Του βουνού λέμε, έτσι; Όχι τίποτα Νταρτζίλινγκ και Ερλ γκρέι; Αυτά τα "ευρωπαϊκά";

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.601
Πόντοι
506
σε ενα κουπακι βαζω λαδι ελιας κοβω σκορδο σε φετουλες μετα ριχνω κοκκινο πιπερι (ποιοτικο, οχι τπτ σειρας) ριγανι τελευταιας εσοδιας, και μαιντανο. τα παραπανω σε φρεσκο ψωμι...
Ευκαιρια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Μισό! Του βουνού λέμε, έτσι; Όχι τίποτα Νταρτζίλινγκ και Ερλ γκρέι; Αυτά τα "ευρωπαϊκά";
Ο,τι και να 'ναι παλι τσα'ι' θα ' ναι...απλως σε περιπτωση επωνυμου τσαγιου θα μεριμνησω ωστε να προσθεσω φυλλα χρυσου και λιγη τρουφα στο τοστ και να μην ρευτω πολυ δυνατα.Να ειμαστε και λιγο ευγενικοι ...μη χεσω!

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ο καλογερος (οπως και εγω) σας περιγραφει μια τυπικη μερα με αρκετο ρεαλισμο.

θελει να πιει τσαι ο ανθρωπος. αλλοι πινουν μπυρα, αλλοι κακαο. και τρωει μια σοκολατα.

εχει καποιες μικρες απολαυσεις (τη γκομενιτσα) και καποιες ανησυχιες για τα επομενα βηματα της πορειας του.

μια απλη καθημερινη εμπειρια.

αν και πιστευω οτι το τσαι και τη σοκολατα (αν και αληθινα) τα υπερτονιζει, γιατι σπαει πλακα με τη αντιδραση σας, η οποια ειναι τελειως προβλεψιμη. ετσι για να διασκεδαζει ο μεντορας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
σε ενα κουπακι βαζω λαδι ελιας κοβω σκορδο σε φετουλες μετα ριχνω κοκκινο πιπερι (ποιοτικο, οχι τπτ σειρας) ριγανι τελευταιας εσοδιας, και μαιντανο. τα παραπανω σε φρεσκο ψωμι...
Ευκαιρια
Με τι κρασι το συνοδευουμε αυτο;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ευκαιρια
Ριγανη φρέσκια ή ξερή; Πηγαίνει ωραία να τη συνδυάζεις με θυμάρι.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Εδώ γράφουμε πώς περνάμε τη μέρα μας.

Είμαι αραχτός με τη βασική μου γκόμενα και πίνουμε πράσινο τσάι με συνοδεία μαύρης σοκολάτας.
Συζητάμε για μία πρόταση που μου έγινε για δουλειά σε ένα συμβουλευτικό γραφείο.

Λέγαμε να πάμε καμμιά βόλτα, αλλά έχει 12 βαθμούς έξω κι ο καιρός είναι βροχερός.
Ίσως δούμε καμμιά ταινία.
:jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.601
Πόντοι
506
Με τι κρασι το συνοδευουμε αυτο;
δεν το σκεφτικα για κρασι
προτιμω τσιπουρο. Εδω λιγο δυσκολο να βρεθει
Ριγανη φρέσκια ή ξερή; Πηγαίνει ωραία να τη συνδυάζεις με θυμάρι.
ριγανη εχω ξερη, μου τη στηλανε τον Δεκεμβρη, για θυμαρι, καλη ιδεα, αλλα στην επομενη αποστολη...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
ολοι οι μαμαλακηδες εδω μαζευτηκαν :tooth:

Stories