You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς περνάμε τη μέρα μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.838
- Πόντοι
- 2.606
Τι να πει κι ο νιπλης που βλέπει φιλιππινες σκέτο χωρίς αντιπαλοΜονο εγω ρε μουνια περναω ταπεινα με Κρυσταλ Παλας-Τσελσι;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Ουδαμως...αν το πρασινο τσα'ι' εχει ποτιστει με ιδρωτα ορχεων νυχτεριδας τοτε αποκτα γευση συγγενικη με την σοκολατα αρα ειναι αποδεκτος ο συνδυασμος.τον τσακωσαμε τον ψευτη.
η σοκολατα παει με το γαλα.
και το τσαϊ με γαλα.
αλλα τσαϊ με σοκολατα κανεις δεν εχεις συνδιασει.
αρα αποκυημα φαντασιας.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.838
- Πόντοι
- 2.606
Εγω πάλι τυπε δεν έχω τέτοια προβλήματα απλά κρατάω στο ένα χέρι το λαστιχο με το άλλο ανοίγω την βρύση και ποτίζω το κορτάριΔε εχω ιδεα!!
Αλλα εχει κυκλικοτητα, και παντα μετα απο ενα πικ, στην ιδια χρονια, χανει 40 τα εκατο.
Προσωπικα θα μπω, μονο αν πεσει στα 30 χιλιαρικα. Αλλιως, ειμαι λονγκ και σεηφ
Αν και σκληρος Αλβαναρας, ειμαι κοτα λυρατη σε καποια θεματα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Κατι κουλτουριαρικο ελληνικου κινηματογραφου"Τα παιδια της χελιδονας".Σε μιση ωρα.Καμιά πρόταση για καλή ταινία κανείς;
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ο Μέντωρ πίνει πράσινο τσάι με εσάνς φουντουκιού. Το ξηραίνουν μαζί με ωμα φουντουκάκια και περνάνε οι προανθοκυανιδίνες απο τα φουντουκια στο τσάι, γιαυτό και δένει με τη μαύρη σοκολάτα. Στα φουντούκια είναι το μυστικό. Όχι στο τσάι. Κι αυτά πάνε με τη σοκολάτα. Όχι το τσάι. Αλλά άμα δεν πίνει Τάλισκερ, που να τα ξέρει κάποιος αυτά.....Ουδαμως...αν το πρασινο τσα'ι' εχει ποτιστει με ιδρωτα ορχεων νυχτεριδας τοτε αποκτα γευση συγγενικη με την σοκολατα αρα ειναι αποδεκτος ο συνδυασμος.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Εγω με το τσα'ι' προτιμω ελιες και τοστ.Ο Μέντωρ πίνει πράσινο τσάι με εσάνς φουντουκιού. Το ξηραίνουν μαζί με ωμα φουντουκάκια και περνάνε οι προανθοκυανιδίνες απο τα φουντουκια στο τσάι, γιαυτό και δένει με τη μαύρη σοκολάτα. Στα φουντούκια είναι το μυστικό. Όχι στο τσάι. Κι αυτά πάνε με τη σοκολάτα. Όχι το τσάι. Αλλά άμα δεν πίνει Τάλισκερ, που να τα ξέρει κάποιος αυτά.....
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εγώ χαλβά ταχινιου με σοκολάτα και μύγδαλα.Εγω με το τσα'ι' προτιμω ελιες και τοστ.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
...ακομα και οταν δεν ειμαι κρυωμενος.Μια υπεροχη προταση για ενα εργενικο μη ταχυμεταφερομενο δειπνο.Εγω με το τσα'ι' προτιμω ελιες και τοστ.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Μισό! Του βουνού λέμε, έτσι; Όχι τίποτα Νταρτζίλινγκ και Ερλ γκρέι; Αυτά τα "ευρωπαϊκά";...ακομα και οταν δεν ειμαι κρυωμενος.Μια υπεροχη προταση για ενα εργενικο μη ταχυμεταφερομενο δειπνο.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Ο,τι και να 'ναι παλι τσα'ι' θα ' ναι...απλως σε περιπτωση επωνυμου τσαγιου θα μεριμνησω ωστε να προσθεσω φυλλα χρυσου και λιγη τρουφα στο τοστ και να μην ρευτω πολυ δυνατα.Να ειμαστε και λιγο ευγενικοι ...μη χεσω!Μισό! Του βουνού λέμε, έτσι; Όχι τίποτα Νταρτζίλινγκ και Ερλ γκρέι; Αυτά τα "ευρωπαϊκά";
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ο καλογερος (οπως και εγω) σας περιγραφει μια τυπικη μερα με αρκετο ρεαλισμο.
θελει να πιει τσαι ο ανθρωπος. αλλοι πινουν μπυρα, αλλοι κακαο. και τρωει μια σοκολατα.
εχει καποιες μικρες απολαυσεις (τη γκομενιτσα) και καποιες ανησυχιες για τα επομενα βηματα της πορειας του.
μια απλη καθημερινη εμπειρια.
αν και πιστευω οτι το τσαι και τη σοκολατα (αν και αληθινα) τα υπερτονιζει, γιατι σπαει πλακα με τη αντιδραση σας, η οποια ειναι τελειως προβλεψιμη. ετσι για να διασκεδαζει ο μεντορας
θελει να πιει τσαι ο ανθρωπος. αλλοι πινουν μπυρα, αλλοι κακαο. και τρωει μια σοκολατα.
εχει καποιες μικρες απολαυσεις (τη γκομενιτσα) και καποιες ανησυχιες για τα επομενα βηματα της πορειας του.
μια απλη καθημερινη εμπειρια.
αν και πιστευω οτι το τσαι και τη σοκολατα (αν και αληθινα) τα υπερτονιζει, γιατι σπαει πλακα με τη αντιδραση σας, η οποια ειναι τελειως προβλεψιμη. ετσι για να διασκεδαζει ο μεντορας
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Με τι κρασι το συνοδευουμε αυτο;σε ενα κουπακι βαζω λαδι ελιας κοβω σκορδο σε φετουλες μετα ριχνω κοκκινο πιπερι (ποιοτικο, οχι τπτ σειρας) ριγανι τελευταιας εσοδιας, και μαιντανο. τα παραπανω σε φρεσκο ψωμι...
Ευκαιρια
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ριγανη φρέσκια ή ξερή; Πηγαίνει ωραία να τη συνδυάζεις με θυμάρι.σε ενα κουπακι βαζω λαδι ελιας κοβω σκορδο σε φετουλες μετα ριχνω κοκκινο πιπερι (ποιοτικο, οχι τπτ σειρας) ριγανι τελευταιας εσοδιας, και μαιντανο. τα παραπανω σε φρεσκο ψωμι...
Ευκαιρια
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Εδώ γράφουμε πώς περνάμε τη μέρα μας.
Είμαι αραχτός με τη βασική μου γκόμενα και πίνουμε πράσινο τσάι με συνοδεία μαύρης σοκολάτας.
Συζητάμε για μία πρόταση που μου έγινε για δουλειά σε ένα συμβουλευτικό γραφείο.
Λέγαμε να πάμε καμμιά βόλτα, αλλά έχει 12 βαθμούς έξω κι ο καιρός είναι βροχερός.
Ίσως δούμε καμμιά ταινία.
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.601
- Πόντοι
- 506
δεν το σκεφτικα για κρασιΜε τι κρασι το συνοδευουμε αυτο;
προτιμω τσιπουρο. Εδω λιγο δυσκολο να βρεθει
ριγανη εχω ξερη, μου τη στηλανε τον Δεκεμβρη, για θυμαρι, καλη ιδεα, αλλα στην επομενη αποστολη...Ριγανη φρέσκια ή ξερή; Πηγαίνει ωραία να τη συνδυάζεις με θυμάρι.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
ολοι οι μαμαλακηδες εδω μαζευτηκαν
Παρόμοια θέματα