troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
εχεις γινει πιο γουτσου γουτσου κι σαλιας ακομα και απο τον λουστρο χελρεισερδουλευε το χριστινακι.
εχεις γινει πιο γουτσου γουτσου κι σαλιας ακομα και απο τον λουστρο χελρεισερδουλευε το χριστινακι.
τι σκατά ρε, κανείς δεν δούλευε σήμερα?
τα μελη του μπου δεν δουλευουν τυπε...
συζητουν μονο προτασεις δουλειας με την βασικη τους γκομενα και με πρασινο τσαι
γαματη δουλεια να εισαι ο φιλιππος.συμπαραστεκόμαστε και στην βασιλική οικογένεια και στο αγλάισμα που έχασε το εκλεκτό μέλος...
δουλευε το χριστινακι.
γαματη δουλεια να εισαι ο φιλιππος.
λες ο τυπος να ειχε προταση απο την ελι για αυτην την δουλεια?γαματη δουλεια να εισαι ο φιλιππος.
ε μην εισαι μαλακας ο χελ ειναι μια κατηγορια μονος του.εχεις γινει πιο γουτσου γουτσου κι σαλιας ακομα και απο τον λουστρο χελρεισερ
ειχαμε αναποδα ωραρια εγω πρωι το χριστινακι απογευμα.κι' εσύ καθόσουν ε?
ωραίος...
τουλάχιστον μαγείρεψες, έπλυνες, σφουγγάρισες? έκανες κατι τέλος πάντων όλη μέρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε δεν το λες και πολύ δύσκολη δουλειά, ούτε καν δουλειά...
χόμπυ ίσως.
άρα το πρωί, έπλυνε, μαγείρεψε, σφουγγάρισε και σιδέρωσε και μετά πήγε για το δεύτερο ωράριο...ειχαμε αναποδα ωραρια εγω πρωι το χριστινακι απογευμα.
εγω ειμαι ο ανδρας παω οταν πρεπει οχι οταν θελει.άρα το πρωί, έπλυνε, μαγείρεψε, σφουγγάρισε και σιδέρωσε και μετά πήγε για το δεύτερο ωράριο...
τουλάχιστον πήγες ΑΒ ρε?
εγω ειμαι ο ανδρας παω οταν πρεπει οχι οταν θελει.
Μπαρε πες την αληθεια οτι το BOSS kanei κουμαντο στο σπιτικο
οχι φυσικα....αφεντικο ειναι ο σκυλος του το Μποςς πολλα χρονια τωραΤι εννοείς, δεν είναι αφεντικό ο βάρος?
οχι φυσικα....αφεντικο ειναι ο σκυλος του το Μποςς πολλα χρονια τωρα
Συζητηση για επενδυσεις με φιλο μου, μαζι με φαγητο απο εστιατοριο. Καταληξαμε πως μια επενδυση σε VANGUARD RUSSEL ETF κατεληξε σε οφελος 40% τους τελευταους μηνες.
Αναμενουμε επιπλεον πληθωριστικες πιεσεις στο Δολλαριο και η κυκλικοτητα στο μπιτκοιν μας κανει να πιστευουμε πως θα εχουμε μια πτωση στην τιμη, πριν το τελος του χρονου.
Πριν απο αυτο καβαλικευμα απο υπεροχη ξανθια παρουσια, και τωρα, μετα τα ψωνια στο σουπερ μαρκετ και μετα το εβδομαδιαιο ντοκιμαντερ, ενδεχομενως να κανω μερικα πους απς.