Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.400
- Πόντοι
- 14.936
Έβλεπα ένα ντοκυμαντερ για το Καζακσταν. Παράξενες φάτσες οι Καζάχες πάντως.συνηθως οι μιξεις με ρωσσους ειναι ωραιες ποντιες.γενικα ειναι χαμηλοκωλες αλλα εχει και κατι οπλα γαμησε τα.
αδερφε εχει κατι οπλα ομως αστο.οχι ολες αλλα ειδικα τα βιζιτονια με πλαστικες και γενικα λουκ πουτανε που εχω εδω στα νοτια καθε μερα ειναι για να σηκωνεις πυρετο.Έβλεπα ένα ντοκυμαντερ για το Καζακσταν. Παράξενες φάτσες οι Καζάχες πάντως.
Δεν αντιλέγω, αλλά με τις ντόπιες σκιάχτηκα κάπως.αδερφε εχει κατι οπλα ομως αστο.οχι ολες αλλα ειδικα τα βιζιτονια με πλαστικες και γενικα λουκ πουτανε που εχω εδω στα νοτια καθε μερα ειναι για να σηκωνεις πυρετο.
σαν τον πορνομεταναστη ειναι αυτοςαθηναιεεεεε.
ε ρε συ απεριποιητες γυναικες χωριατισσες ειναι.ενταξει απο την αλλη καλυτερα μια τετοια γιατι με αυτα τα γουστα που εχω εγω στο τελος θα χρειαζομαι 5 μανουβρες και οπισθεν για να μπω σπιτι μου απο τα κερατα.Δεν αντιλέγω, αλλά με τις ντόπιες σκιάχτηκα κάπως.
είναι κοντοπούτανα σχιστομάτικα που θα πετύχεις είτε την μογγολική ασχήμια είτε ασιατική ομορφιά.Έβλεπα ένα ντοκυμαντερ για το Καζακσταν. Παράξενες φάτσες οι Καζάχες πάντως.
παιζει να ειναι τιποτα συγγενεις.σαν τον πορνομεταναστη ειναι αυτος
Και σκέψου ότι έδειχνε αρκετά τις φοιτήτριες, που μιλούσαν και για τη ζωή τους. Φαντάζομαι τι γίνεται στα χωριά. Φτώχεια πάντως.ε ρε συ απεριποιητες γυναικες χωριατισσες ειναι.ενταξει απο την αλλη καλυτερα μια τετοια γιατι με αυτα τα γουστα που εχω εγω στο τελος θα χρειαζομαι 5 μανουβρες και οπισθεν για να μπω σπιτι μου απο τα κερατα.
οι πιο βρωμιάρες στην περιοχή είναι οι ουζμπέκες. Ακάποτη πορνεία στο 100%, αφροδίσια και έητζ στο θεό. Η κυβέρνηση αναγκάζεται να μαγειρεύει τα υγειονομικά νούμερα όπως κάναμε εμείς για να μπούμε ευρώ.ε ρε συ απεριποιητες γυναικες χωριατισσες ειναι.ενταξει απο την αλλη καλυτερα μια τετοια γιατι με αυτα τα γουστα που εχω εγω στο τελος θα χρειαζομαι 5 μανουβρες και οπισθεν για να μπω σπιτι μου απο τα κερατα.
Υπάρχει, μαν, δεν κάνω πλάκα. Πρόσφατα το τελείωσα και δεν έχω κάνει ακόμα καμμία ενέργεια για διαφήμιση. Αλλά κάποια στιγμή θα μαθευτεί.Το μόνο που απομένει είναι να βγει να πιστοποιήσει το site ο....Νίο.
Γιατί και οι 7 ήταν υπέροχοι και άφαντοι.
μην ξεχνας οτι εκει αυτα τα μερη εχουν επιπεδο μορφωσης σασλικ.δεν κοζαρουν τιποτα εντελως.για τον λογο αυτο κιολας εγιναν αυτα τα μερη δεξαμενη στρατολογησης απο μουσουλμανους σουνιτες-τακφιριστες.αμορφωσια και αταβιστικη βιαιοτητα στα κοκκινα.ξεκληρισματα οικογενειωνοι πιο βρωμιάρες στην περιοχή είναι οι ουζμπέκες. Ακάποτη πορνεία στο 100%, αφροδίσια και έητζ στο θεό. Η κυβέρνηση αναγκάζεται να μαγειρεύει τα υγειονομικά νούμερα όπως κάναμε εμείς για να μπούμε ευρώ.
οι πιο βρωμιάρες στην περιοχή είναι οι ουζμπέκες. Ακάποτη πορνεία στο 100%, αφροδίσια και έητζ στο θεό. Η κυβέρνηση αναγκάζεται να μαγειρεύει τα υγειονομικά νούμερα όπως κάναμε εμείς για να μπούμε ευρώ.
οι πιο βρωμιάρες στην περιοχή είναι οι ουζμπέκες. Ακάποτη πορνεία στο 100%, αφροδίσια και έητζ στο θεό. Η κυβέρνηση αναγκάζεται να μαγειρεύει τα υγειονομικά νούμερα όπως κάναμε εμείς για να μπούμε ευρώ.
από όλον τον υπόκοσμο εγώ φοβάμαι τους βορ β'ζακόνιε. Κάποιοι λίγοι που έχουνε πάει στην Ελλάδα είναι οι χειρότεροι όλων. Κάτι αλβανοί και βούλγαροι κάνουνε τσίσα μπροστά σε βορ