με χαδι και υπομονη θα το πιασεις το βυζι...
κορυφαίο θέμα είχε ανοίξει ο τύπος.....
και μετα
με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι...
με χαδι και υπομονη θα το πιασεις το βυζι...
κορυφαίο θέμα είχε ανοίξει ο τύπος.....
Σιγα ρε συντροφε / μηπως παιζεις και ταβλι με το κολητο σου μεσα στο δωμα χεχεχεχε / θα μου πεις βεβαιως ναι παιζω ταβλι αλλα με την κοπελα - πλακωτο ....
Από το hiphop.gr ξετρύπωσε αυτός! Μήπως ακούς και το "Mounodoulo" από ΤUΣ.προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γτ αν χύσω πριν γαμίσω τζάμπα τα λεφτά
βλέπω τα βίντεο στο κινητό ή ακούω την σούζι των ζν
Εγω παντα γδυνομαι οταν ερθει η κοπελα στο δωματιο και ποτε πριν ερθειΠαιδες οταν μπενετε στο δωματιο και περιμενετε να ερθει η κοπελα πως ακριβως την περιμενετε..εγω προσωπικα μενω με το μποξερακι μ και ξαπλαρω κανονικα. εσεις?
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Δε ξερω αμα κανω μαλακια αλλα βγαζω και τις καλτσες και προσπαθω να περπατω στις φτερνες σα μαλακισμενο..
Δε θελω να μενω με τις καλτσες και το μποξερακι γιατι μετα θα ειμαι σαν το Ψαλτη..
χαχαχα και γω αυτο κανω!εγω παλι ποτε δεν βγαζω το μποξερακι μονος μου... χαζος ειμαι αραγε?θελω να γινει πρωτα εντριβη απ'εξω και μετα αφου σηκωθει να αρχιζει να μου τον δαγξωνει απο πανω και μετα να μου τον παρει "φυσοκαλαμο" και τα σχετικα......οποτε εν κατακλειδι θα ελεγα οτι την περιμενω παντα με το μποξερακι on my body και παντα ορθιος(και καλα ψαχνω τα ρουχα μου στον καλογερο)....χεχεχε...
Δε ξερω αμα κανω μαλακια αλλα βγαζω και τις καλτσες και προσπαθω να περπατω στις φτερνες σα μαλακισμενο..
Δε θελω να μενω με τις καλτσες και το μποξερακι γιατι μετα θα ειμαι σαν το Ψαλτη..
μποξερακι και καλτσα κανα φιδακι στο κινητο
το καλοκαιρι δεν γαμας???γαμας & παλι με καλτσα???μποξερακι και καλτσα κανα φιδακι στο κινητο