dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
15 στα 14 τον κοβω..τι ηλικια εχεις νικο;
15 στα 14 τον κοβω..τι ηλικια εχεις νικο;
Ελα ακουσα οτι απο 1η Σεπτεμβριου κοβουμε το καπνισμα και ξεκιναμε τσατάρισμαθα μπει και καλο μαλιστα
Ελα ακουσα οτι απο 1η Σεπτεμβριου κοβουμε το καπνισμα και ξεκιναμε τσατάρισμα
Καντε κατι τυποι
κατι θα κανει,το πιθανοτερο ειναι σου δωσει δουλεια για το σπιτητη λέτε θα κάνει τίποτα η μπα ?λυκειο
εφτασες στο λυκειο και ακομα δεν εμαθες ελληνικα ?τη λέτε θα κάνει τίποτα η μπα ?λυκειο
δηλαδή να την βάλω στο κρεβάτι δύσκολο ...χαχαχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εσυ εισαι κλονος η του περσονα η του σοτιροφ.δηλαδή να την βάλω στο κρεβάτι δύσκολο ...χαχαχαχαχ
file erinal sigouros?
file erinal sigouros?
οχι κοριτσακι,κοριτσαρος!!!!κοριτσακι ειμαι φιλε νικος
εγω λεω οτι μας δουλευεις...αντε καληνυχτα σε ολους/ολες!!φοβαμε μήπως δεν μου είπε τίποτα επιδη είναι δασκάλα μου όμως κοίτα οπότε έρχετε μην της ανίξω την πεζό και μου είναι όρθια φοράω φόρμες και καμία φορά χωρίς εσωρούχω και μου φενετε και 2 φορές το έχει κοιτάξη εση τη λες?
φοβαμε μήπως δεν μου είπε τίποτα επιδη είναι δασκάλα μου όμως κοίτα οπότε έρχετε μην της ανίξω την πεζό και μου είναι όρθια φοράω φόρμες και καμία φορά χωρίς εσωρούχω και μου φενετε και 2 φορές το έχει κοιτάξη εση τη λες?
αμα την περιμένεις όπως γράφεις, γαμησε τα σε λέω...Φειλε Νικως αιπειδισ απω ωτη καταλαυα πραιπει να τιν εχησ κανι αγγοθρι με την καθιγητρεια, σου βρεικα λυση. Λιλασ!!!