nikos123454321
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
της έβαλα την παλάμη μου στο αριστερό της μάγουλο όχι με δυναμη απλά την ακουβισα ..
ε γιαυτο τυπε γυρισε και σε κοιταξετης έβαλα την παλάμη μου στο αριστερό της μάγουλο όχι με δυναμη απλά την ακουβισα ..
για δοκιμασε την επομενη φορα να της βαζεις κωλοδαχτυλο τυπεόχι φίλε μόλις τελιώσαμε το μάθημα ανεβενες μια σκάλα για την πόρτα και στην σκάλα είμουν από πίσω και της έβαλα χέρι φορούσε μια φουστίτσα τζιν κατάλαβε που της έβαλα την μαλαμη μου.
πέδες βοηθια έxω μια καθηγήτρια που μου κάνει ιδιετερα και μια μέρα είμουν πόλη καυλωμένος όταν τελιωσε το μάθημα ανεβεναμε από της σκάλες εγώ είμουν πίσω και ακουμπάω λίγο το κολαράκι της με κοιτάει και μετά συνεχιζι και καπάκι της λέω καταλάθος σε ακούμπησα καη καπάκι μου λέει δεν πιραζή τη συμενη αυτό?
μπας κ ειχες πιει μαλαματινα?όχι φίλε μόλις τελιώσαμε το μάθημα ανεβενες μια σκάλα για την πόρτα και στην σκάλα είμουν από πίσω και της έβαλα χέρι φορούσε μια φουστίτσα τζιν κατάλαβε που της έβαλα την [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]μαλαμη μου.[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Μπορεί να σημαίνει :
α) είτε δεν πειράζει... ΠΡΟΧΩΡΑ "ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ"
β) είτε δεν πειράζει... ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "ΑΥΤΑ"
Το ρισκάρεις (τι ισχύει) και :
α) είτε πας στον παράδεισο ταξίδι με την δασκάλα
β) είτε εκτίθεσαι και... ας ελπίσουμε το καλύτερο
μπας κ ειχες πιει μαλαματινα?
Οτι εισαι αποτυχημενο τρολλακι.για την ακριβια ήθελα να της έτριβα το μουνάκι της αλλά φοβήθηκα να της το βάλω εκεί είναι 38-40 κάπου εκεί ..τη γνώμη έχετε ?
τυπε στο στρατο ειχα εναν που πηγαινε να γαμησι χειμωνα καλοκαιρι με την καφε σαγιοναρα του στρατου.τυπε εχεις δοκιμασει να γαμησεις ενω φορας αρχαιοελληνικο σανδαλι?
μου το μαμησατε το θεμα...
μου το μαμησατε το θεμα...
ειναι σαν να λεμεδηλαδή να της ανικσω το κολαράκι δύσκολο ?
τύπε μήπως είσαι ο troben των φτωχών???