τσακατσουκα κ εγω το ιδιο πιστευα αλλα σκεψου το εξης
με το να παντρευτεις λεμε τωρα με μια μοντελα ρωσιδα:
1)φαντασου τι ομορφοπαιδα θα βγουνε
2)θα μιλανε τουλαχιστον 2 γλωσσες ως μητρικες
3)θα εχεις σπιτια σε δυο χωρες οπου θα μπορεις να αλλαζεις κ παραστασεις κ να ταξιδευεις κ να γνωριζεις καινουργια μερη
3)ενδεχομενως εαν ειναι μοντελα θα προσεχει τον εαυτο της για πολλα χρονια οποτε θα ειναι ερωτευσιμη για πολλα χρονια
4)το να μην μιλατε την ιδια γλωσσα ειναι κ καλο γιατι δεν θα βαζει κ τις φωνες κ τα ουρλιαχτα κ δεν θα πεφτει παντοφλα
Σωστός!! Αλλά...
Έχω κάνει σχέση με Ελληνονορβηγίδα, γεννημένη και μεγαλωμένη στη Νορβηγία και...
1) Ωραία γονίδια όντως, αν κρίνω και από τη μαμά της (milfάρα!!!!), όμως σε μερικά πράγματα είμαι λίγο παραδοσιακός Ελληνάρας ρε γαμώτο, πώς να το πω δηλαδή, ο άντρας στηρίζει η γυναίκα φροντίζει... μερικές ισορροπίες τις έχουν αλλιώς στο μυαλό τους, άντε κάνε οικογένεια... Υπάρχουν κι Ελληνίδες (όχι Ελλεινίδες) μουνάρες και με καλή νοοτροπία. Θα μου πεις τώρα άντε να τις βρεις. Ε.... γι' αυτό και δεν έχω παντρευτεί!!
2) Μπέρδεμα 2 γλώσσες ως μητρικές. Σε ποια από τις δύο θα σκέφτεσαι? και στις δύο? η γλώσσα κάπου επηρρεάζει και τη νοοτροπία. Καλύτερα μία μητρική και πολλές ξένες σε καλό επίπεδο.
3) προτιμώ ρε φίλε να ταξιδεύω και να γνωρίζω καινούρια μέρη με σπίτι σε μία χώρα σαν βάση. Δεν περιορίζομαι έτσι στο πού θα πάω και τα πολλά σπίτια είναι και πολλές σκοτούρες!
4) Ότι εθνικότητας κι αν είναι, αν μετά τον γάμο σταματήσει να φροντίζει τον εαυτό της και ξυπνήσω ένα πρωί με ένα τρίμπαζο δίπλα μου αντί για τη γυναίκα που παντρεύτηκα... Γάμησε τα!!
5) Τις υστερίες και την παντόφλα δεν τα γλυτώνεις ούτε με τις πολιτισμένες Σκανδιναβές, ούτε φαντάζομαι με τις στερημένες Σλάβες, ούτε με τις μανιοκαταθλιπτικές Αμερικανίδες κτλ κτλ... και με Εσκιμώα ή Παλαουανή να καταλήξεις, την παντόφλα θα την φας!!