Νέα

Πως παντρεύομαι Ρωσίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ΟΚ. Διαφωνουμε . καλο ειναι να υπαρχουν γνωμες.
Παντως εγω που δεν ειμαι της θρησκειας  και ψαχνω μουσουλμανα γυναικα , δεν θα ηθελα τα παιδια μου να γινουν ισλαμιστες
. Δεν νομιζω να υπαρχει θεος οπως τον οριζει ο χριστιανισμος, δεν νομιζω ο Χριστος να ηταν ο θεος , αλλα τα παιδια μου θα τα βαφτισω . Οποσδηποτε  :grin:
Εγώ πάλι επειδή δεν πιστεύω στην ύπαρξη Θεού θα τα έχω τα παιδιά μου ελεύθερα να επιλέξουν ότι θέλουν (εάν κάνω ποτέ).Ας γίνουν και Κομφουκιστές αλλά να φέρνουν και ένα ποτήρι νερό στον θρυλικό Βρυκόλακα όταν γεράσει  :tooth: :2funny: :rockon:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ πάλι επειδή δεν πιστεύω στην ύπαρξη Θεού θα τα έχω τα παιδιά μου ελεύθερα να επιλέξουν ότι θέλουν (εάν κάνω ποτέ).Ας γίνουν και Κομφουκιστές αλλά να φέρνουν και ένα ποτήρι νερό στον θρυλικό Βρυκόλακα όταν γεράσει  :tooth: :2funny: :rockon:
Ενα ποτηρι αιμα να σου φερνουν  :cheesy:
Να σου κανω και ερωτηση ; Λες δεν πιστευεις στην υπαρξη θεου. Συμφωνω ,αν και η λεξη αθεος ειναι αρκετα βαρια. Ας υποθεσουμε οτι γνωριζεις αυριο μια αιγυπτια μουσουλμανα  . Την ερωτευεσαι τρελα αλλα σου λεει, οτι για να με παντρευτεις θα γινεις μουσουλμανος γιατι θελει ο πατερας της ο φανατικος. Θα το εκανες ; Λογικα αφου εισαι αθεος θα το εκανες . Εγω πιστευω ομως οτι δε θα το εκανες. Στο λεω σαν συνεχεια αυτου που λεγαμε για τις μειονοτητες και το κατα ποσο αφομοιωνονται. Και την επρχομενη συγκρουση που ο δυτικος πολιτισμος δεν θα αποφυγει(οπως και την ηττα) Μακαρι να αφομοιωθουν οι ανθρωποι και οι διαχωρισμοι με βαση τη θρησκεια και το χρωμα να εκλειψουν. Μακαρι να ενωθουν ολοι σε μια χωρα χωρις συνορα (με πρωτευουσα τη Μασκβα  :rockon: )
Δεν το νομιζω ομως   :-

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Να σου κανω και ερωτηση ; Λες δεν πιστευεις στην υπαρξη θεου. Συμφωνω ,αν και η λεξη αθεος ειναι αρκετα βαρια. Ας υποθεσουμε οτι γνωριζεις αυριο μια αιγυπτια μουσουλμανα  . Την ερωτευεσαι τρελα αλλα σου λεει, οτι για να με παντρευτεις θα γινεις μουσουλμανος γιατι θελει ο πατερας της ο φανατικος. Θα το εκανες ; Λογικα αφου εισαι αθεος θα το εκανες . Εγω πιστευω ομως οτι δε θα το εκανες. Στο λεω σαν συνεχεια αυτου που λεγαμε για τις μειονοτητες και το κατα ποσο αφομοιωνονται. Και την επρχομενη συγκρουση που ο δυτικος πολιτισμος δεν θα αποφυγει(οπως και την ηττα) Μακαρι να αφομοιωθουν οι ανθρωποι και οι διαχωρισμοι με βαση τη θρησκεια και το χρωμα να εκλειψουν. Μακαρι να ενωθουν ολοι σε μια χωρα χωρις συνορα (με πρωτευουσα τη Μασκβα  :rockon: )
Δεν το νομιζω ομως  :-
Το πρώτο που θα φρόντιζα είναι να την έπαιρνα απο τον πατέρα της γιατί δεν θα κοιμάται με τον πατέρα της αλλά με μένα.Ο γάμος θα γινόταν πολιτικός και θα αναλάμβανα την κοινωνική της αποκατάσταση.Εάν ήθελε Μουσουλμάνο ντε και καλά τότε θα έκανα πίσω γιατί δεν θα γούσταρα να ζω με ένα άτομο κολλημένο και μη προοδευτικό.Μου έχει κάτσει πάντως τέτοια φάση στο περίπου και έκανα αυτά που έγραψα.Αυτά βέβαια είναι υποθετικά και στην πραγματικότητα καταρρίπτονται τα πρέπει και τα δεδομένα της παράδοσης.
Τα κολλήματα με το χρώμα των Φυλών και την θρησκεία έχουν εκλείψει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν και με το πέρασμα των χρόνων θα ξεπεραστούν τελείως.Εάν ποτέ γίνει πάντως η γη 'μία χώρα χωρίς σύνορα' η Μόσχα δεν θα ήταν ποτέ πρωτεύουσα  :grin: Θα προτιμούσα Νέα Υόρκη,Λονδίνο η Παρίσι προσωπικά αλλά ποτέ Μόσχα  :rockon:

tsakatsoukas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι αν θες να παντρευτείς Ρωσίδα - Πολωνή - Ρουμάνα - Μολδαβή - Ουκρανή κοκ. Διαφορές ανάμεσα στους πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν στον κόσμο φυσικά και υπάρχουν. Αυτό έλειπε... Η Δύση έχει μια συνέχεια από την εποχή της Ελληνιστικής Αυτοκρατορίας του Μ. Αλεξάνδρου μέχρι και σήμερα. Την προηγούμενη εποχή της Ελληνικής πόλης - κράτους την θυμήθηκε η Δύση κατά την περίοδο του Διαφωτισμού και την επιστροφή στα εθνικά κράτη με τον εθνικισμό της Γαλλικής Επανάστασης, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα και τελείως εκτός θέματος.
Το θέμα είναι αν θες να παντρευτείς γυναίκα που προέρχεται από ένα τελείως διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου. Προσωπικά δεν θα παντρευόμουν γυναίκα που δεν μιλάει την ίδια μητρική γλώσσα με μένα και δεν έχει μεγαλώσει διαμορφώνοντας την σκέψη της και τα πιστεύω της με παρόμοια βιώματα με τα οποία έχουν διαμορφωθεί και τα δικά μου.

Επισκέπτης
Το θέμα είναι αν θες να παντρευτείς γυναίκα που προέρχεται από ένα τελείως διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου. Προσωπικά δεν θα παντρευόμουνα γυναίκα που δεν μιλάει την ίδια μητρική γλώσσα με μένα και δεν έχει μεγαλώσει διαμορφώνοντας την σκέψη της και τα πιστεύω με τα ίδια ή παρόμοια βιώματα με τα οποία έχουν διαμορφωθεί και τα δικά μου.

τσακατσουκα κ εγω το ιδιο πιστευα αλλα σκεψου το εξης
με το να παντρευτεις λεμε τωρα με μια μοντελα ρωσιδα:
1)φαντασου τι ομορφοπαιδα θα βγουνε
2)θα μιλανε τουλαχιστον 2 γλωσσες ως μητρικες
3)θα εχεις σπιτια σε δυο χωρες οπου θα μπορεις να αλλαζεις κ παραστασεις κ να ταξιδευεις κ να γνωριζεις καινουργια μερη
3)ενδεχομενως εαν ειναι μοντελα θα προσεχει τον εαυτο της για πολλα χρονια οποτε θα ειναι ερωτευσιμη για πολλα χρονια
4)το να μην μιλατε την ιδια γλωσσα ειναι κ καλο γιατι δεν θα βαζει κ τις φωνες κ τα ουρλιαχτα κ δεν θα πεφτει παντοφλα

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Comrades στο ψαξιμο για την τελεια Ρωσιδα νυφη κοιταξτε και το ειναι ενα site καλο που μπαινουν ολες οι καταγγελιες για ψευτικες νυφες η απατεωνιστικα "πρακτορεια" mail order brides απο Ρωσια. Και πριν κανετε οτιδηποτε δειτε και το birthday Girl με την Nicole Kidman οπως και το Sugartown:οι Γαμπροι
Ταινιες ειναι βεβαια αλλα εχουν δοσεις αληθειας.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Επισης δειτε και το οπου ειναι οι scammers του Ιουνιου μηπως δειτες καμμια φωτο που σας θυμιζει κατι!
Κnowledge is power οπως ειπε και ο sir Francis Bacon

tsakatsoukas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
3)θα εχεις σπιτια σε δυο χωρες οπου θα μπορεις να αλλαζεις κ παραστασεις κ να ταξιδευεις κ να γνωριζεις καινουργια μερη
3)ενδεχομενως εαν ειναι μοντελα θα προσεχει τον εαυτο της για πολλα χρονια οποτε θα ειναι ερωτευσιμη για πολλα χρονια
4)το να μην μιλατε την ιδια γλωσσα ειναι κ καλο γιατι δεν θα βαζει κ τις φωνες κ τα ουρλιαχτα κ δεν θα πεφτει παντοφλα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Σωστός!! Αλλά...
Έχω κάνει σχέση με Ελληνονορβηγίδα, γεννημένη και μεγαλωμένη στη Νορβηγία και...
1) Ωραία γονίδια όντως, αν κρίνω και από τη μαμά της (milfάρα!!!!), όμως σε μερικά πράγματα είμαι λίγο παραδοσιακός Ελληνάρας ρε γαμώτο, πώς να το πω δηλαδή, ο άντρας στηρίζει η γυναίκα φροντίζει... μερικές ισορροπίες τις έχουν αλλιώς στο μυαλό τους, άντε κάνε οικογένεια... Υπάρχουν κι Ελληνίδες (όχι Ελλεινίδες) μουνάρες και με καλή νοοτροπία. Θα μου πεις τώρα άντε να τις βρεις. Ε.... γι' αυτό και δεν έχω παντρευτεί!!
2) Μπέρδεμα 2 γλώσσες ως μητρικές. Σε ποια από τις δύο θα σκέφτεσαι? και στις δύο? η γλώσσα κάπου επηρρεάζει και τη νοοτροπία. Καλύτερα μία μητρική και πολλές ξένες σε καλό επίπεδο.
3) προτιμώ ρε φίλε να ταξιδεύω και να γνωρίζω καινούρια μέρη με σπίτι σε μία χώρα σαν βάση. Δεν περιορίζομαι έτσι στο πού θα πάω και τα πολλά σπίτια είναι και πολλές σκοτούρες!
4) Ότι εθνικότητας κι αν είναι, αν μετά τον γάμο σταματήσει να φροντίζει τον εαυτό της και ξυπνήσω ένα πρωί με ένα τρίμπαζο δίπλα μου αντί για τη γυναίκα που παντρεύτηκα... Γάμησε τα!!
5) Τις υστερίες και την παντόφλα δεν τα γλυτώνεις ούτε με τις πολιτισμένες Σκανδιναβές, ούτε φαντάζομαι με τις στερημένες Σλάβες, ούτε με τις μανιοκαταθλιπτικές Αμερικανίδες κτλ κτλ... και με Εσκιμώα ή Παλαουανή να καταλήξεις, την παντόφλα θα την φας!!  :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ως προς το θεμα των μουσουλμανων που αναφερατε πριν....υπαρχει νομιζω μια παρεξηγημενη εννοια του μουσουλμανισμου και του ισλαμισμου....το να ειναι καποιος μουσουλμανος δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητα φανατικος ιρανος ισλαμιστης.....και αυτο δεν ειναι προσφατο αλλα πολλα χρονια πισω....Το οτι πολλοι μουσουλμανοι δεν ακολουθουν πιστα το ραμαζανι και τα περι αλκοολ δεν ειναι φρεσκα νεα...αυτα γινονταν απο τοτε που ηταν η οικογενεια μου στην Τουρκια...απλα πλεον σημερα ακομα και απο χωρες "αυστηρα" ισλαμικες (οπως ιραν-ιρακ) παρατηρουνται τετοιες συμπεριφορες....δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι ιδιοι ομως οποτε ας μην το συγχεουμε....

επισης....εχω και εγω συγγενεις παντρεμενους με τουρκους....στην τουρκια οι γαμοι γινονται ΜΟΝΟ πολιτικοι και ΕΑΝ ΘΕΣ θρησκευτικοι....αυτο ισχυει πολλες δεκαετιες τωρα (τουλαχιστον απο το 1940) στα πλαισια του κεμαλικο εξευρωπαισμου....ετσι δινει την ευκαιρια σε πολλους μικτους γαμους χωρις τα εδω θρησκευτικα ταμπου....ενα συγκεκριμενο ζευγαρι που μου ρχεται τωρα στο μυαλο (ξαδερφη μου) οπως αναφερθηκε και πριν αυτη οταν μιλαει ελληνικα λεει κωνσταντινουπολη οταν μιλαει τουρκικα λεει ιστανμπουλ....τα παιδια τους (3) ειναι τα 2 μουσουλμανοι και το 1 χριστιανος (τα αφησαν να επιλεξουν μονα τους) επισης τα 2 μιλανε ελληνικα ενω το 1 αποφασισε οτι δε θελει να μαθει....

και εγω παντως οταν μλαω σε ξενη γλωσσα ιστανμπουλ λεω δε λεω κωνσταντινουπολη....και σε πολλες συνομιλιες μου με τουρκους ΚΑΙ οι τουρκοι πολλες φορες λενε ΚΑΙ κωνσταντινουπολη και οχι μονο ιστανμπουλ....

και ετσι για να κλεισω το θεμα....θεωρουν πολλοι "θεοκρατουμενες" χωρες τις μουσουλμανικες ισως με ταμπου και προκαταληψεις....κατα την αποψη μου η ελλαδα ειναι απο τις ΠΛΕΟΝ θεοκρατουμενες χωρες οπου η εκκλησια και η θρησκεια κανουν κουμαντο και κανονιζουν τα κοινωνικα δρωμενα οταν ο ρολος τους θα επρεπε να ειναι διακριτικος και υποστηρικτικος σε οσους πιστευουν τελος παντων ή θελουν την παρεμβαση τους....

κοροιδευουμε το ιραν αλλα στην ελλαδα ενας ανθρωπος που δε θα θελησει να κανει καθολου θρησκευτικο γαμο αποτελει οσο και αν εχουν αλλαξει τα πραγματα κατι το "παραταιρο"....δε νομιζω οτι οι γονεις καποιου θα κανανε παρτυ εαν τους ελεγε το παιδι τους οτι θα παντρευτει αλλοθρησκο και με πολιτικο γαμο....ή ομοθρησκο και με πολιτικο γαμο....και πολλα αλλα πραγματα τα οποια θα επρεπε να εχουν εκλειψει εδω και χρονια αλλα εξακολουθουν να δημιουργουν στιγματισμους και κομπλεξικες κοινωνιες.....

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Λαθος. Το Ισλαμ δεν ειναι ιδιο με τους ναζι , ουτε με τους κομμουνιστες. Οι φοβοι για την επικρατηση του δεν βασιζονται στην πολεμικη του ισχυ, οπως για τους ναζι,αλλα στην ιδια τη φυση. Μαθηματικα σε 500 χρονια οι ευρωπαιοι θα ειναι μετα βιας 250 εκατομμυρια και το Ισλαμ 10-15 δις. Δε λεμε για Ελλαδα βεβαια. Και η φυση δεν κανει λαθη

Ωραία μαθηματικά είναι αυτά... Με τέτοια θα αφήσουμε να τους φάνε οι κινέζοι που θα είναι τότε 2 τρίς! :2funny: Τι άλλο θα ακούσουμε.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
. Σε 5 αιωνες δε θα υπαρχει Γαλλια, δε θα υπαρχει Ελλαδα, δε θα υπαρχει Αγγλια .

Προβλέψεις για μετά απο 5 αιώνες... Κυκλοφορούσε ένα βιβλίο με ατάκες ειδικών (όχι μελών φόρουμ ) για το τι δεν μπορεί να γίνει (δεν θυμάμαι τον τίτλο). Μεταξύ άλλων πλοίο χωρις πανιά δεν θα μπορούσε να περάσει τον ατλαντικό, ρουκέτα δεν θα έφευγε ποτέ από τη Γή και η παγκόσμια αγορά υπολογιστών θα ήταν 5 κομμάτια.  :2funny:  :2funny: :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
mounitsa το ότι είναι συντηρητικό κράτος η Ελλάδα σε σχέση με τα κράτη της Δυτικής Ευρώπης δεκτό.Αλλά το να θες να μας πείσεις ότι η Τουρκία η το Ιράν είναι πιο προοδευτικά κράτη ή στο ίδιο μοτίβο με την Ελλάδα ειλικρινά δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά μια τέτοια άποψη σε καμία περίπτωση.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
      Προβλέψεις για μετά απο 5 αιώνες... Κυκλοφορούσε ένα βιβλίο με ατάκες ειδικών (όχι μελών φόρουμ ) για το τι δεν μπορεί να γίνει (δεν θυμάμαι τον τίτλο). Μεταξύ άλλων πλοίο χωρις πανιά δεν θα μπορούσε να περάσει τον ατλαντικό, ρουκέτα δεν θα έφευγε ποτέ από τη Γή και η παγκόσμια αγορά υπολογιστών θα ήταν 5 κομμάτια.   :2funny:  :2funny: :2funny:
Θα σου απαντουσα για τα ειρωνικα σου σχολια , αλλα βλεποντας οτι το μυαλο σου μονο μεχρι το παραπανω ποστ σου φτανει δεν μπαινω στον κοπο

mounitsa το ότι είναι συντηρητικό κράτος η Ελλάδα σε σχέση με τα κράτη της Δυτικής Ευρώπης δεκτό.Αλλά το να θες να μας πείσεις ότι η Τουρκία η το Ιράν είναι πιο προοδευτικά κράτη ή στο ίδιο μοτίβο με την Ελλάδα ειλικρινά δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά μια τέτοια άποψη σε καμία περίπτωση.
Σωστο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα δε μιλαω για το Ιραν.......επουδενι........αλλα μην παρεξηγεις τα λογια μου και μην αλλαζεις το νοημα αυτου που λεω........την εχουμε ξανακανει χιλιαδες φορες αυτη τη συζητηση.......

απλα μας θεωρω ενα τραγικα οπισθοδρομικο και θεοκρατουμενο κρατος....το οτι δεν εχουμε λευκα κελια και δε σκοτωνουμε κοσμο δεν ειναι κατι που εμπιπτει μεσα στην κουβεντα.....

απλα μας θεωρω ενα κρατος με ξενομανια, ταμπου, θεοκρατικες πεποιθησεις το οποιο παρολαυτα θεωρει οτι η μαντηλα και το ραμαζανι ειναι κατι "αυστηρο" και μουσουλμανικο.....αυτο που εξηγω ειναι οτι δεν υπαρχουν και τοοοοοσες διαφορες....σαφως δεν ειμαστε σαν την Τουρκια αλλα απεχουμε πολυ περισσοτερο απο το να ειμαστε σαν την Γερμανια παρα σαν την Τουρκια κατα την αποψη μου.....

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ενα ρεζουμε γιατι καπου ξεφυγαμε
H ολη συζητηση ξεκινησε επειδη ενα παιδι θελει να παντρευτει μια ρωσιδα για τους γνωστους λογους που θαβουμε τις ελληνιδες (και τις κυπριες  :cheesy: ) . ΕΙπα οτι ειναι πια δυσκολο  μιας και η επικρεατηση του δυτικου πολιτισμου ειναι καταστροφη γιατι διαβρωνει και κατατρωει απο μεσα τις κοινωνιες . Η αδυναμια εξευρησης γυναικας απο παρα πολλα παιδια ειναι ενα αμεσο αποτελεσμα και στρεφονται πολλοι στις ξενες. Ενα αλλο πιο μακροπορθεσμο κακο ειναι οτι οι δυτικες κοινωνιες  δε θα μπορεσουν , κατ'εμε, να τα βαλουν με τους επερχομενους κινδυνους της Ανατολης που δεν υιοθετουν το δυτικο τροπο Απο εκει περασαμε στο Ισλαμ , αλλα παιδια ας μη γινει αλλο ενα τοπικ για τις θρησκειες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1.
τα παιδιά παίρνουν συνήθως τα γονίδια των παππούδων... Εχω δει τον πατέρα ρωσσίδας μουνάρας και νόμιζα ότι ήταν υιοθετημένη.
2.
αυτό εξαρτάται από το που θα πάει το παιδί σχολείο..... Μόνο μία γλώσσα είναι πάντα η μητρική και είναι αυτή όπου το παιδί πηγαίνει σχολείο. ΟΙ άλλες είναι απλά πασαλείμματα.
3.
Ακυρο..... Υπάρχουν μοντέλα και πουνάρες που παρατάνε τον εαυτό τους μόλις βρουν άντρα και γίνονται σαν σταφίδες.
4.
το ότι δεν καταλαβαίνεις τα μπινελίκια που σου ρίχνει και της ρίχνεις δε σημαίνει ότι δεν θα τσακώνεστε σα ζώα......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχεις δικιο βοιδοπαπαρουλη συγγνωμη :)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Πως παντρεύομαι Ρωσίδα;ειναι απλο, της λες πρασινη καρτα :rockon: :rockon:

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Από τη συζήτηση που γίνεται για ένα θέμα σχέσεων μεταξύ λαών, μπορείς να καταλάβεις αν η Ελλάδα κατοικείται από πολιτισμένους κατοίκους ή ο Αγιατολάχ Χομεϊνί έχει βαθείες ρίζες εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom