barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.257
- Πόντοι
- 5.506
Μια αλοιφούλα θέλει μόνο.Για ποιο λόγο; Μια χαρά είναι.
Μια αλοιφούλα θέλει μόνο.Για ποιο λόγο; Μια χαρά είναι.
όταν εσύ δούλευες για να πληρώσεις την ευδαπ ο αθηναίος ήταν σπίτι από τις 12 και έπινε το ουίσκυ που διάξεξε η κυρία του.γυρισες μουνακι?
τελείωσες την γενική στο σπίτι ?
Τα εκανες ολα τσι τσι ?
η θα πεσει παντοφλα
Να είσαι κι εσύ μέσα ρε παιδί μου, όπως στις ταινίες , να έχεις ένα τραγικό τέλος που θα αφήσει ιστορία...
Ναι αλλά μόνο νύχια και μασάζ, είναι σοβαρή και η δικιά μου και δεν κάνει τίποτα περαιτέρω (μόνο με ένα 5ευρω).ΕΣΕΙΣ καλεσατε καμμια μουναρα νυχου να σας λιμαρει τα νυχια σας σημερις αγαπητε Μπαροκο;
Κι εσύ στο γάμα ενικό;ο ΑΡΧΩΝ ξυνει αρχιδαρες..μολις ξυπνησε και πινει καφεδαρα
χωρις προικα ενα αρχιδ εισαι εκει μεσαο ΑΡΧΩΝ ξυνει αρχιδαρες..μολις ξυπνησε και πινει καφεδαρα
την τελευταια φορα που δουλεψα ηταν 2014 τυπεόταν εσύ δούλευες για να πληρώσεις την ευδαπ ο αθηναίος ήταν σπίτι από τις 12 και έπινε το ουίσκυ που διάξεξε η κυρία του.
μαν εχει να βγει απο το σπιτι του 3 χρονια,οχι απλα δεν δουλευει Δρακουλας εχει γινει..βγαινει μπ[αλκονι λιγο και μετα παλι μεσα στο γραφειο του με την 24αρα adsl ..φοραει και το πλεηζερ ωμους και δινει πονο στα νηματα του μπουόταν εσύ δούλευες για να πληρώσεις την ευδαπ ο αθηναίος ήταν σπίτι από τις 12 και έπινε το ουίσκυ που διάξεξε η κυρία του.
δεν θελω προικα ρε πομακε ειμαι αισθηματιας ειπαμεχωρις προικα ενα αρχιδ εισαι εκει μεσα
μολις ερθει η προικα απο αρχιδι θα εισαι πια ενα σκουπιδι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την τελευταια φορα που δουλεψα ηταν 2014 τυπε
Για ποιον λόγο; Περνάω καλά και μάλιστα καλύτερα από σας.
Μαν, μόνο ο Kyriakos κατάλαβε ότι είμαι (ιντερνετικά) άθραυστος. Η αιτία είναι ότι εσείς αντιμετωπίζετε το bou σαν μία μικρή κοινωνία και πτοείστε μήπως χάσετε πρόσωπο. Έχετε επενδύσει ψυχολογικά. Ενώ εμένα απλά δεν με ενδιαφέρει, γιατί θεωρώ τον εαυτό μου τουρίστα. Δηλαδή όσο ενδιαφέρουν τα προβλήματα ενός κατοίκου του Παρισιού, έναν τουρίστα που επισκέπτεται το Παρίσι.
Τα χειρότερα να γράφετε για μένα, δεν έχουν καμμία επίδραση στην ζωή μου, ενώ για εσάς η ζωή σας ή τουλάχιστον ένα μέρος της είναι εδώ μέσα. Πολλοί έρχεστε για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας εδώ μέσα.
Αν η adsl ήταν γκόμενα μια χαρά θα ήταν στα 24!μαν εχει να βγει απο το σπιτι του 3 χρονια,οχι απλα δεν δουλευει Δρακουλας εχει γινει..βγαινει μπ[αλκονι λιγο και μετα παλι μεσα στο γραφειο του με την 24αρα adsl ..φοραει και το πλεηζερ ωμους και δινει πονο στα νηματα του μπου
Εκτός από μαλάκυνση έχεις και μηδενική αντίληψη.Για ποιον λόγο; Περνάω καλά και μάλιστα καλύτερα από σας.
Μαν, μόνο ο Kyriakos κατάλαβε ότι είμαι (ιντερνετικά) άθραυστος. Η αιτία είναι ότι εσείς αντιμετωπίζετε το bou σαν μία μικρή κοινωνία και πτοείστε μήπως χάσετε πρόσωπο. Έχετε επενδύσει ψυχολογικά. Ενώ εμένα απλά δεν με ενδιαφέρει, γιατί θεωρώ τον εαυτό μου τουρίστα. Δηλαδή όσο ενδιαφέρουν τα προβλήματα ενός κατοίκου του Παρισιού, έναν τουρίστα που επισκέπτεται το Παρίσι.
Τα χειρότερα να γράφετε για μένα, δεν έχουν καμμία επίδραση στην ζωή μου, ενώ για εσάς η ζωή σας ή τουλάχιστον ένα μέρος της είναι εδώ μέσα. Πολλοί έρχεστε για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας εδώ μέσα.
εχει σκουπισει και σφουγγαρισει , εκανε τζαμια , σιδερωσε και 2 πλυντηρια και τωρα του ειπε η δικια του να κατσει να φτιαξει καφε και να πιει ...Κι εσύ στο γάμα ενικό;
κανει και νυχια πιστευω ολοι οι μεγαλοι ανδρες του μπου,νιπλης ,καλογερο λιμαρουν ακρα τους
Θα αγχωθεί που δεν έστειλε sms.Με την μαλάκυνση που έχει θα νομίζει πως είναι για βόλτα στον Μέλανα Δρυμό...
Για ποιον λόγο; Περνάω καλά και μάλιστα καλύτερα από σας.
καλη διαμονη σου ευχομαιδεν θελω προικα ρε πομακε ειμαι αισθηματιας ειπαμε
Τυπε το σαη λέγεται pernawkalyteraapooloussas.com?Για ποιον λόγο; Περνάω καλά και μάλιστα καλύτερα από σας.
ξεκουρασου τωρα γιατι αυριο εχει με μηνυμα να πας Σκλαβενίτηκανει και νυχια πιστευω ολοι οι μεγαλοι ανδρες του μπου,νιπλης ,καλογερο λιμαρουν ακρα τους
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις, παρόλο που μόλις στο εξήγησα. Δεν μπορείς να γλεντάς κάποιον τουρίστα, που έχει γραμμένα αυτά που γράφεις. Όποιος είναι τρόφιμος εδώ, επενδύει ψυχικά και με τον καιρό γίνεται ένα με το νικνέιμ του. Για αυτό πολλοί σπάνε. Χτυπάς το νικνέιμ και πονάει ο άνθρωπος από πίσω.Εκτός από μαλάκυνση έχεις και μηδενική αντίληψη.
Ξαναδιάβασε τα 3 ποστ, σχετικά με το αμάξι σου, μπας και καταλάβεις πόσο εύκολα σε γλέντησα...
Αυτός σπάει πλάκα όντως.
Kαι ραμολί και κλόουν. Ρε, καιρό είχαμε να δούμε τέτοια περίπτωση.....