Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Για ποιο λόγο; Μια χαρά είναι.
Μια αλοιφούλα θέλει μόνο.

1616781788968.jpeg

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
γυρισες μουνακι?
τελείωσες την γενική στο σπίτι ?
Τα εκανες ολα τσι τσι ?
η θα πεσει παντοφλα
όταν εσύ δούλευες για να πληρώσεις την ευδαπ ο αθηναίος ήταν σπίτι από τις 12 και έπινε το ουίσκυ που διάξεξε η κυρία του.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Να είσαι κι εσύ μέσα ρε παιδί μου, όπως στις ταινίες , να έχεις ένα τραγικό τέλος που θα αφήσει ιστορία...

Για ποιον λόγο; Περνάω καλά και μάλιστα καλύτερα από σας.

Μαν, μόνο ο Kyriakos κατάλαβε ότι είμαι (ιντερνετικά) άθραυστος. Η αιτία είναι ότι εσείς αντιμετωπίζετε το bou σαν μία μικρή κοινωνία και πτοείστε μήπως χάσετε πρόσωπο. Έχετε επενδύσει ψυχολογικά. Ενώ εμένα απλά δεν με ενδιαφέρει, γιατί θεωρώ τον εαυτό μου τουρίστα. Δηλαδή όσο ενδιαφέρουν τα προβλήματα ενός κατοίκου του Παρισιού, έναν τουρίστα που επισκέπτεται το Παρίσι.

Τα χειρότερα να γράφετε για μένα, δεν έχουν καμμία επίδραση στην ζωή μου, ενώ για εσάς η ζωή σας ή τουλάχιστον ένα μέρος της είναι εδώ μέσα. Πολλοί έρχεστε για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας εδώ μέσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
ΕΣΕΙΣ καλεσατε καμμια μουναρα νυχου να σας λιμαρει τα νυχια σας σημερις αγαπητε Μπαροκο;
Ναι αλλά μόνο νύχια και μασάζ, είναι σοβαρή και η δικιά μου και δεν κάνει τίποτα περαιτέρω (μόνο με ένα 5ευρω). :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
ο ΑΡΧΩΝ ξυνει αρχιδαρες..μολις ξυπνησε και πινει καφεδαρα
χωρις προικα ενα αρχιδ εισαι εκει μεσα
μολις ερθει η προικα απο αρχιδι θα εισαι πια ενα σκουπιδι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όταν εσύ δούλευες για να πληρώσεις την ευδαπ ο αθηναίος ήταν σπίτι από τις 12 και έπινε το ουίσκυ που διάξεξε η κυρία του.
την τελευταια φορα που δουλεψα ηταν 2014 τυπε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.667
Πόντοι
12.756
μαν εχει να βγει απο το σπιτι του 3 χρονια,οχι απλα δεν δουλευει Δρακουλας εχει γινει..βγαινει μπ[αλκονι λιγο και μετα παλι μεσα στο γραφειο του με την 24αρα adsl ..φοραει και το πλεηζερ ωμους και δινει πονο στα νηματα του μπου

χωρις προικα ενα αρχιδ εισαι εκει μεσα
μολις ερθει η προικα απο αρχιδι θα εισαι πια ενα σκουπιδι

την τελευταια φορα που δουλεψα ηταν 2014 τυπε
δεν θελω προικα ρε πομακε ειμαι αισθηματιας ειπαμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506

Μαν, μόνο ο Kyriakos κατάλαβε ότι είμαι (ιντερνετικά) άθραυστος. Η αιτία είναι ότι εσείς αντιμετωπίζετε το bou σαν μία μικρή κοινωνία και πτοείστε μήπως χάσετε πρόσωπο. Έχετε επενδύσει ψυχολογικά. Ενώ εμένα απλά δεν με ενδιαφέρει, γιατί θεωρώ τον εαυτό μου τουρίστα. Δηλαδή όσο ενδιαφέρουν τα προβλήματα ενός κατοίκου του Παρισιού, έναν τουρίστα που επισκέπτεται το Παρίσι.

Τα χειρότερα να γράφετε για μένα, δεν έχουν καμμία επίδραση στην ζωή μου, ενώ για εσάς η ζωή σας ή τουλάχιστον ένα μέρος της είναι εδώ μέσα. Πολλοί έρχεστε για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας εδώ μέσα.
images

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
μαν εχει να βγει απο το σπιτι του 3 χρονια,οχι απλα δεν δουλευει Δρακουλας εχει γινει..βγαινει μπ[αλκονι λιγο και μετα παλι μεσα στο γραφειο του με την 24αρα adsl ..φοραει και το πλεηζερ ωμους και δινει πονο στα νηματα του μπου
Αν η adsl ήταν γκόμενα μια χαρά θα ήταν στα 24!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Εκτός από μαλάκυνση έχεις και μηδενική αντίληψη.
Ξαναδιάβασε τα 3 ποστ, σχετικά με το αμάξι σου, μπας και καταλάβεις πόσο εύκολα σε γλέντησα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Κι εσύ στο γάμα ενικό;
εχει σκουπισει και σφουγγαρισει , εκανε τζαμια , σιδερωσε και 2 πλυντηρια και τωρα του ειπε η δικια του να κατσει να φτιαξει καφε και να πιει ...
καλα θα παει και αυτο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.521
Πόντοι
25.467

Ρε φίλε...

Ειλικρινά τώρα, σου ζητάω συγγνώμην για την συμπεριφορά μου.

Παρασύρθηκα από τους άλλους, και νόμιζα ότι ήσουν ο μαλάκας ο Σαββίδης, που έψαχνε να πιαστεί από κάπου, για να μη πέσει στην ηρωίνη, και μας πουλαγε καθημερινά φούμαρα για να αναπτερώσει το ηθικό του, και να νομίζει ότι ζει μια φυσιλογική ζωή.

Συγγνώμην λοιπόν που δεν είχα καταλάβει από την αρχή ότι είσαι ζαβό από κούνια.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Τυπε το σαη λέγεται pernawkalyteraapooloussas.com?

Troll mode off:
Αφού δεν έχουν καμία επίδραση στη ζωή σου,γιατί πάντα απαντάς με σεντόνια που περιλαμβάνουν σωρεία "γλυκολογων" ?

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εκτός από μαλάκυνση έχεις και μηδενική αντίληψη.
Ξαναδιάβασε τα 3 ποστ, σχετικά με το αμάξι σου, μπας και καταλάβεις πόσο εύκολα σε γλέντησα...
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις, παρόλο που μόλις στο εξήγησα. Δεν μπορείς να γλεντάς κάποιον τουρίστα, που έχει γραμμένα αυτά που γράφεις. Όποιος είναι τρόφιμος εδώ, επενδύει ψυχικά και με τον καιρό γίνεται ένα με το νικνέιμ του. Για αυτό πολλοί σπάνε. Χτυπάς το νικνέιμ και πονάει ο άνθρωπος από πίσω.

Εγώ δεν έχω επενδύσει τίποτα. Αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα φρόντισα για αποδοχή. Δηλαδή εσύ την λες απλά σε ένα νικνέιμ και παίρνεις την ευχαρίστηση ότι την είπες σε κάποιον (στην φαντασία σου). Πόσο απλά να στο πω;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.815
Πόντοι
216
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Kαι ραμολί και κλόουν. Ρε, καιρό είχαμε να δούμε τέτοια περίπτωση.....
Αυτός σπάει πλάκα όντως.
Αγνοεί όμως πως το ψέμα και η έπαρση δύσκολα μένουν ατιμώρητα από κάποια "όχι και τόσο καλά παιδιά"...
όπως άλλωστε μας είχε πει και ο τιτάνας ο Σαββίδης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom