Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467
ξεκουρασου τωρα γιατι αυριο εχει με μηνυμα να πας Σκλαβενίτη :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Ωπα!

Όλα κι όλα, η κυρά του τις κρατά τις παραδόσεις. Τα ψώνια του σπιτιού τα κάνει ο άντρας του σπιτιού.
Συνεπώς τον αφήνει σπίτι για μπέιμπυ σίτινγκ και ξεσκάτισμα γατιών και πάει αυτή Σκλαβενίτη.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις, παρόλο που μόλις στο εξήγησα. Δεν μπορείς να γλεντάς κάποιον τουρίστα, που έχει γραμμένα αυτά που γράφεις. Όποιος είναι τρόφιμος εδώ, επενδύει ψυχικά και με τον καιρό γίνεται ένα με το νικνέιμ του. Για αυτό πολλοί σπάνε. Χτυπάς το νικνέιμ και πονάει ο άνθρωπος από πίσω.

Εγώ δεν έχω επενδύσει τίποτα. Αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα φρόντισα για αποδοχή. Δηλαδή εσύ την λες απλά σε ένα νικνέιμ και παίρνεις την ευχαρίστηση ότι την είπες σε κάποιον (στην φαντασία σου). Πόσο απλά να στο πω;
οπότε προς επίρρωση του λόγου σου ότι δεν σε ενδιαφέρει και δεν έχεις επενδύσει, να βάλω το πμ που έστειλες?

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
εχει σκουπισει και σφουγγαρισει , εκανε τζαμια , σιδερωσε και 2 πλυντηρια και τωρα του ειπε η δικια του να κατσει να φτιαξει καφε και να πιει ...
καλα θα παει και αυτο
Μήπως να διώξεις τη Φιλιππινέζα και να τον πάρεις στη θέση της;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις, παρόλο που μόλις στο εξήγησα. Δεν μπορείς να γλεντάς κάποιον τουρίστα, που έχει γραμμένα αυτά που γράφεις. Όποιος είναι τρόφιμος εδώ, επενδύει ψυχικά και με τον καιρό γίνεται ένα με το νικνέιμ του. Για αυτό πολλοί σπάνε. Χτυπάς το νικνέιμ και πονάει ο άνθρωπος από πίσω.

Εγώ δεν έχω επενδύσει τίποτα. Αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα φρόντισα για αποδοχή. Δηλαδή εσύ την λες απλά σε ένα νικνέιμ και παίρνεις την ευχαρίστηση ότι την είπες σε κάποιον (στην φαντασία σου). Πόσο απλά να στο πω;
Τυπε την μαύρη σοκολάτα τη συνδυάζεις με ουίσκι και τσεμπουρεκ?

Troll mode off (once more):
Αφού δεν έχεις ανάγκη αποδοχής,γιατί απαντάς πάντα σε όποιον διαφωνεί μαζί σου ή σε παίρνει στο ψιλό?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Ωπα!

Όλα κι όλα, η κυρά του τις κρατά τις παραδόσεις. Τα ψώνια του σπιτιού τα κάνει ο άντρας του σπιτιού.
Συνεπώς τον αφήνει σπίτι για μπέιμπυ σίτινγκ και ξεσκάτισμα γατιών και πάει αυτή.
δεν εχεις αδικο , δεν θελει να τον παιρνει μαζι της γιατι εχει μακριά χέρια και ψωνίζει πραγματα που δεν πρεπει :s&m_1:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως να διώξεις τη Φιλιππινέζα και να τον πάρεις στη θέση της;
αυτος πινει και ατμίζει κιολας..
ασε που θα βγαζει και γλώσσα
και δεν ξερει και να κανει γαματα σπρινγκ ρολλς

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Ρε κεφάλα, ξέρεις πόσο τους γλεντούσαν τους τουρίστες τους Σκοπιανούς πάνω στη Θεσσαλονίκη τα καρντάσια όταν ρωτούσαν πως θα πάνε "Ματσεντόνια" και αντί να τους στείλουν στα 10 χιλιόμετρα που ήταν τα σύνορα, τους έστελναν στα 40 που ήταν το αεροδρόμιο Μακεδονία;

Κάπως έτσι βαράς και συ το κεφάλι σου πάνω στο τιμόνι, όταν ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ καταλάβεις τι γλέντι σου κάνουν.....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Απλά σε έκανα το πουτανάκι μου...city tour αφού αυτό σ'αρέσει....:sunglasses::sunglasses::sunglasses:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Όλα τα μεγάλα ε9 του μπου βλέπω εδώ μαζεμένα κάτσε να μπω να γλύψω λίγο κόκκαλο

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Ρε κεφάλα, ξέρεις πόσο τους γλεντούσαν τους τουρίστες τους Σκοπιανούς πάνω στη Θεσσαλονίκη τα καρντάσια όταν ρωτούσαν πως θα πάνε "Ματσεντόνια" και αντί να τους στείλουν στα 10 χιλιόμετρα που ήταν τα σύνορα, τους έστελναν στα 40 που ήταν το αεροδρόμιο Μακεδονία;

Κάπως έτσι βαράς και συ το κεφάλι σου πάνω στο τιμόνι, όταν ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ καταλάβεις τι γλέντι σου κάνουν.....
Πολύ καλά έκαναν. Ματ στα σεντόνια!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
λες να θελει το πεος μου στην ατριχη κωλοτρυπιδα του και αν μου κανει σκοντο στα λεφτα ο μουνης;
:2funny: :2funny:

τωρα εξηγειται πως εκατσες στην ιδια δουλεια με μειον 500 ευρω ....
Γαμας κανα μπαρμπα ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Κυριακη θα ειμαι παραλια φορα το κιτρινο πουκαμισακι σου,το μπλεηζερ σου,τα sebago σου και ελα να σε βαπτισω στα ρηχα :zfuck:
Κυριακη εχω να παω για μπαρμπεκιου σε κατι γείτονες.
Δεν βγαινουμε εμεις εξω οσο κυκλοφορείτε εσεις τα ναυαγια χωρις εμβολιο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Κυριακη εχω να παω για μπαρμπεκιου σε κατι γείτονες.
Δεν βγαινουμε εμεις εξω οσο κυκλοφορείτε εσεις τα ναυαγια χωρις εμβολιο
παλι τσαμπα θα τη βγαλεις ρε νερουλα;μαλακια κανεις ελα παραλια να φλεξαρεις την νεα ταση της μοδας που φορας ρε:2on1:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom