έλα χαζούλη έχουμε και δουλειές ανοιγμένες στην μπάρα αλλά επειδή είσαι χαζούλι και σου αρέσει ο πρωκτός σου μεγαλύτερος από της φυλοβίας, πάρε και το tab του φόρουμ πάνω δεξιά στο μαύρο βέλος. Θα σου χρεώσω τα 30 δευτερόλεπτα που με έβαλες να σβήσω τα υπόλοιπα tabs.
ΒΑΖΕΛΙΝΗ χρειάζεσαι?
Βαζελίνη θα τη χρειαστείς εσύ που έπεσες ακόμα μία φορά στην παγίδα, νομιμοποιώντας τελικά το σκρινσοτ σαν απόδειξη.
Αν αυτό το σκρίνσοτ είναι δικό σου, που όπως λες έχεις και δουλειές ανοιγμένες στη μπάρα, θα μας πεις για ποιον λόγο πασχίζεις να αποδείξεις ότι το δικό μου δεν είναι αληθινό; Για ποιον λόγο αποκλείεται να είμαι ένας από τους 15 χιλιάδες Έλληνες που ζούν στο γαλλικό Νότο;
Κατάλαβες πού βρίσκεται ακριβώς το πρόβλημά σου; Ότι ΠΗΖΕΙΣ
Το είχα καταλάβει ότι πήζεις και μου έδωσες και τις λεπτομέρειες, ξεβρακώθηκες μόνος σου:
Πήζεις στα γραφεία μιας πολυεθνικής σαν μοντέρνος σκλάβος, ενώ εγώ κάνω ζωάρα στην Ριβιέρα. Αν ήσουνα ένας αραχτός απόδημος της Ελβετίας δεν θα είχες λόγο για πήξιμο.
Το καταλαβαίνεις ότι βγάζεις συνέχεια το πρόβλημά σου στον αέρα,
επαναλαμβάνοντας ότι δεν ζω εδώ που λέω. Επίσης το site μου, που δεν το έχεις δει, είναι σώνει και καλά ένα φορουμάκι. Αρρώστεια καταραμένη. Είσαι για λύπηση.
Έχω πει ότι δεν καταθέτω αποδείξεις, αλλά είπα επίσης ότι ποστάρω φωτός για να ξεφορτωθώ κάποιον ή να τον βάλω σε ένα λούκι. Το δεύτερο είναι πλέον σίγουρο για σένα. Έχεις μπει σε χοντρό ψυχολογικό λούκι από άρνηση πραγματικότητας.
Περαστικά σου!