Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.405
Πόντοι
5.506
αυτό λες ή ότι πρέπει να σφίγγουμε τις τσέπες όταν βλέπουμε τον αθηναίο.
Αν δεν τον εμπιστεύεται ο φίλος του φαντάσου τι μπαταχτσής είναι λολ
O athinaios είναι σπαθί, αν και καθυστερεί λίγο να μου δώσει τους τόκους των τόκων ενός 5ευρου που του δάνεισα να πάρει τσιγάρα μια φορά. :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.212
Πόντοι
2.606

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
O athinaios είναι σπαθί, αν και καθυστερεί λίγο να μου δώσει τους τόκους των τόκων ενός 5ευρου που του δάνεισα να πάρει τσιγάρα μια φορά. :confused:
Αφού δεν είναι σε δραχμές νωρίς είναι ακόμη.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
έλα χαζούλη έχουμε και δουλειές ανοιγμένες στην μπάρα αλλά επειδή είσαι χαζούλι και σου αρέσει ο πρωκτός σου μεγαλύτερος από της φυλοβίας, πάρε και το tab του φόρουμ πάνω δεξιά στο μαύρο βέλος. Θα σου χρεώσω τα 30 δευτερόλεπτα που με έβαλες να σβήσω τα υπόλοιπα tabs.

ΒΑΖΕΛΙΝΗ χρειάζεσαι?

Βαζελίνη θα τη χρειαστείς εσύ που έπεσες ακόμα μία φορά στην παγίδα, νομιμοποιώντας τελικά το σκρινσοτ σαν απόδειξη.

Αν αυτό το σκρίνσοτ είναι δικό σου, που όπως λες έχεις και δουλειές ανοιγμένες στη μπάρα, θα μας πεις για ποιον λόγο πασχίζεις να αποδείξεις ότι το δικό μου δεν είναι αληθινό; Για ποιον λόγο αποκλείεται να είμαι ένας από τους 15 χιλιάδες Έλληνες που ζούν στο γαλλικό Νότο;

Κατάλαβες πού βρίσκεται ακριβώς το πρόβλημά σου; Ότι ΠΗΖΕΙΣ

Το είχα καταλάβει ότι πήζεις και μου έδωσες και τις λεπτομέρειες, ξεβρακώθηκες μόνος σου:

Πήζεις στα γραφεία μιας πολυεθνικής σαν μοντέρνος σκλάβος, ενώ εγώ κάνω ζωάρα στην Ριβιέρα. Αν ήσουνα ένας αραχτός απόδημος της Ελβετίας δεν θα είχες λόγο για πήξιμο.

Το καταλαβαίνεις ότι βγάζεις συνέχεια το πρόβλημά σου στον αέρα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν ζω εδώ που λέω. Επίσης το site μου, που δεν το έχεις δει, είναι σώνει και καλά ένα φορουμάκι. Αρρώστεια καταραμένη. Είσαι για λύπηση.

Έχω πει ότι δεν καταθέτω αποδείξεις, αλλά είπα επίσης ότι ποστάρω φωτός για να ξεφορτωθώ κάποιον ή να τον βάλω σε ένα λούκι. Το δεύτερο είναι πλέον σίγουρο για σένα. Έχεις μπει σε χοντρό ψυχολογικό λούκι από άρνηση πραγματικότητας.

Περαστικά σου!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.947
Πόντοι
12.756
καριολη Νιπλη ελα λιγο που σε θελω :zfuck:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σαββίδη γιατί πονάς, τα δικά σου λεφτά τρώω? :uglystupid::dunno:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.405
Πόντοι
5.506
Βαζελίνη θα τη χρειαστείς εσύ που έπεσες ακόμα μία φορά στην παγίδα, νομιμοποιώντας τελικά το σκρινσοτ σαν απόδειξη.

Αν αυτό το σκρίνσοτ είναι δικό σου, που όπως λες έχεις και δουλειές ανοιγμένες στη μπάρα, θα μας πεις για ποιον λόγο πασχίζεις να αποδείξεις ότι το δικό μου δεν είναι αληθινό; Για ποιον λόγο αποκλείεται να είμαι ένας από τους 15 χιλιάδες Έλληνες που ζούν στο γαλλικό Νότο;

Κατάλαβες πού βρίσκεται ακριβώς το πρόβλημά σου; Ότι ΠΗΖΕΙΣ

Το είχα καταλάβει ότι πήζεις και μου έδωσες και τις λεπτομέρειες, ξεβρακώθηκες μόνος σου:

Πήζεις στα γραφεία μιας πολυεθνικής σαν μοντέρνος σκλάβος, ενώ εγώ κάνω ζωάρα στην Ριβιέρα. Αν ήσουνα ένας αραχτός απόδημος της Ελβετίας δεν θα είχες λόγο για πήξιμο.

Το καταλαβαίνεις ότι βγάζεις συνέχεια το πρόβλημά σου στον αέρα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν ζω εδώ που λέω. Επίσης το site μου, που δεν το έχεις δει, είναι σώνει και καλά ένα φορουμάκι. Αρρώστεια καταραμένη. Είσαι για λύπηση.

Έχω πει ότι δεν καταθέτω αποδείξεις, αλλά είπα επίσης ότι ποστάρω φωτός για να ξεφορτωθώ κάποιον ή να τον βάλω σε ένα λούκι. Το δεύτερο είναι πλέον σίγουρο για σένα. Έχεις μπει σε χοντρό ψυχολογικό λούκι από άρνηση πραγματικότητας.

Περαστικά σου!
Λες οτι ο βλαχοπρίνς είναι αυτή τη στιγμή στη Ζυρίχη;;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.212
Πόντοι
2.606

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.405
Πόντοι
5.506
9ebfa7a509fb8a748c61497ac95a0ac3.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.405
Πόντοι
5.506

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.947
Πόντοι
12.756
Καλά του ξηγηθηκε του Πουστη η φιλιππινεζα την είχε 5 χρόνια χωρίς ένσημα και μπορεί να της έριχνε και κανένα πουτσο
σκλαβα την εχει με 400 ευρω 12ωρο,του παιρνει τσιμπουκια και ενα ενσημο την μερα ο μουνης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.405
Πόντοι
5.506
τι δουλειες ρε γαμιολη;να πας απο το κρεβατι να χεσεις καμπινε και μετα γραφειο να σερφαρεις; :zfuck:
Κατεβαίνει και στην υπόγα* τύπε να βάλει μπρος το αμάξι, με το ασανσέρ.

*όχι εκείνη του Λάκη με την υγρασία και το κρύο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.653
Πόντοι
12.756
Καλά του ξηγηθηκε του Πουστη η φιλιππινεζα την είχε 5 χρόνια χωρίς ένσημα και μπορεί να της έριχνε και κανένα πουτσο
κανονικα την εχω την πουτανα . 1.100 μεικτα και ολα πληρωμενα . 6 ημερο ενα ρεπο Κυριακη μονο.
Μπαζο ειναι , τα μπαζα ειναι καλες για το σπιτι.
Επισης Φιλιππινεζα ομορφη δεν υπαρχει, και αν υπαρχει εχει παει η Χονγκ Κονγκ η Σιγκαπουρη, σιγα μην ερθει Ελλαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom