barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.410
- Πόντοι
- 5.506
Ο λάκης όμως δουλεύει πιο σκληρά από όλους εμάς.και εγω δουλευω σκληρα αλλα ακομα μισθωτος ειμαι και με περικοπη μισθου απο τα μνημονια
Ο λάκης όμως δουλεύει πιο σκληρά από όλους εμάς.και εγω δουλευω σκληρα αλλα ακομα μισθωτος ειμαι και με περικοπη μισθου απο τα μνημονια
Θα του ζηταγα να βάλει ενέχυρο το νεφρό του άμα τον Άφηνε η κυρά να αγοράσει το λακαβουλιν που γουσταριζε τώρα που τον έχει 2 χρόνια στο κόκκινο Τζόνυ θα έχει γίνει για απόσυρσηδεν έχεις και άδικο..
εχεις κανα 50αρι να βαλω και εγω αλλα τοσα να του δανείσουμε ?
Το 50αρι ομως το πιο πιθανο ειναι να μην το ξαναδεις , και αντι για το 50αρι να δεις τον Αθηναιο να κλαιει εξω απο την πορτα σου
Τα μνημόνια δεν τα τελείωσε ο Αλέξης;και εγω δουλευω σκληρα αλλα ακομα μισθωτος ειμαι και με περικοπη μισθου απο τα μνημονια
Ε δεν αξίζει να κάψεις ένα 50αρι γι αυτό το θέαμα;;δεν έχεις και άδικο..
εχεις κανα 50αρι να βαλω και εγω αλλα τοσα να του δανείσουμε ?
Το 50αρι ομως το πιο πιθανο ειναι να μην το ξαναδεις , και αντι για το 50αρι να δεις τον Αθηναιο να κλαιει εξω απο την πορτα σου
δεν στα εχουν επιστρεψει ακόμα πισω ρε τυπε ?και εγω δουλευω σκληρα αλλα ακομα μισθωτος ειμαι και με περικοπη μισθου απο τα μνημονια
500 τον μηνα εχασα ρε πανε αυταδεν στα εχουν επιστρεψει ακόμα πισω ρε τυπε ?
Σε ξέχασαν ?
τελικα πως βγάζουν γκόμενες ρε παιδια?
φίλε, για να βγάζεις γκόμενες πρέπει να μπορείς να κάνεις κατάληψη σε ένα θρέντ και να του αλλάζεις το περιεχόμενο στα γούστα σου.τελικα πως βγάζουν γκόμενες ρε παιδια?
σκετο 50αρι ναι , 50αρι χιλιάδες φερνω το καλυτερο μουνι στο κοσμο να κλαιει εξω απο την πορτα μου , οχι τον Αλβανο τον ΑθηναιοΕ δεν αξίζει να κάψεις ένα 50αρι γι αυτό το θέαμα;;
Και πως την παλεύεις πλέον με 5300 το μήνα ρε τύπε;500 τον μηνα εχασα ρε πανε αυτα
Αλβανός στη Γλυφάδα;;σκετο 50αρι ναι , 50αρι χιλιάδες φερνω το καλυτερο μουνι στο κοσμο να κλαιει εξω απο την πορτα μου , οχι τον Αλβανο τον Αθηναιο
αν επαιρνα τοσα τον μηνα θα ειχα τον νιπλη για φιλιππινεζα μουΚαι πως την παλεύεις πλέον με 5300 το μήνα ρε τύπε;
Είσαι ψυχούλα ρε τυπε για αυτό σε πάωσκετο 50αρι ναι , 50αρι χιλιάδες φερνω το καλυτερο μουνι στο κοσμο να κλαιει εξω απο την πορτα μου , οχι τον Αλβανο τον Αθηναιο
μιλα καθαρά ρε ανάπηρε.500 τον μηνα εχασα ρε πανε αυτα
Αφού είστε τεμπέληδεςΟι Αλβανοί μας παίρνουν τις δουλειές
500 καθαρα τον μηνα..με φωναξαν ενα μεσημερι και μου ειπαν η δεχεσαι η φευγεις..μιλα καθαρά ρε ανάπηρε.
500 μεικτά ή καθαρά ?
Εισαι και μισθωτος και εχει διαφορα μαλάκα
Χρειάζεσαι μόνο τα δανεικά 10 νιπληδων. Σε καλό δρόμο είσαι.αν επαιρνα τοσα τον μηνα θα ειχα τον νιπλη για φιλιππινεζα μου
Είσαι ψυχούλα ρε τυπε για αυτό σε πάω
Και η φιλιππινέζα άνεργη θα έμενε;αν επαιρνα τοσα τον μηνα θα ειχα τον νιπλη για φιλιππινεζα μου
αυτη θα την ειχα για το ρεπο του νιπληΚαι η φιλιππινέζα άνεργη θα έμενε;