Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 242K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ο Λάκης είναι πολύ καλός πελάτης για την δουλειά που πάω να στήσω. Κανονίστε να τον χάσουμε :knuppel:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Ο φουκαράς με το fake από Ζυρίχη προσπαθεί να ανταγωνιστεί κάποιον που έβαλε σκρινσοτ με tab του forum και applet επιλογής γλώσσας ( ελληνική σημαία) στη μπάρα εργαλείων, πράγματα που δεν υπάρχουν στο δικό του σκρινσοτ.

Το πρόβλημά του είναι ακριβώς ότι στο μικρόκοσμό του τα βλέπει όλα ανταγωνιστικά. Για ποιον λόγο να με νοιάζει εμένα αν περνάει κάποιος καλά, αν περνάω κι ο ίδιος καλά; Τι κίνητρο θα είχα να τον κυνηγάω σε όλο το νήμα για να αποδείξω ότι δεν περνάει καλά και δεν διαμένει εκεί που λέει;

Προφανώς δεν τα κατάφερε καλά στη ζωή του και ζηλεύει. Ας σταματήσει να βλέπει εφιάλτες και να κυνηγάει κόσμο, γιατί όλο και κάποιον θα ανακαλύπτει που θα περνάει καλύτερα από αυτόν και θα υποφέρει περισσότερο.

Το get a life λοιπόν είναι για αυτόν, εγώ δεν το χρειάζομαι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ο Λάκης είναι πολύ καλός πελάτης για την δουλειά που πάω να στήσω. Κανονίστε να τον χάσουμε :knuppel:
Χαιρέτα μου τον πλάτανο, το έχει πάρει ήδη ποδαράτο για Αυστρία σαν λαθρομετανάστης να βρει την γυναίκα της ζωής του...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
δεν περιμενε με τιποτα οτι θα βγαλει μασουρια ο Μπαροκος κολπος του ηρθε...απο τοτε ρεταρησε εντελως :priest:
πραγματικά το είχε σίγουρο. Ειδικά από τον μπαρόκ του ήρθε βαρύ.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Χαιρέτα μου τον πλάτανο, το έχει πάρει ήδη ποδαράτο για Αυστρία σαν λαθρομετανάστης να βρει την γυναίκα της ζωής του...
Σίγουρα Αυστρία; Γιατί από αυτά που αποκαλύφθηκαν χτες μάλλον για το στούντιο στην αργυρουπολη ξεκίνησε να τσεκάρει τη σύνθεση του ρόστερ και αν είναι για τα γούστα του :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Τύπε μπορείς να βασιστείς πάνω μου και αν δεν πιστεύεις έχω συστάσεις από εξαίρετα μέλη του παρόντα, lakis33, zeljiko,fylobios,ave, jean claoud, tonyxxx, Nio, deancorso, kolompourdas, κωστας λαδακης, closer και πολλούς ακόμα. :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ο φουκαράς με το fake από Ζυρίχη προσπαθεί να ανταγωνιστεί κάποιον που έβαλε σκρινσοτ με tab του forum και applet επιλογής γλώσσας ( ελληνική σημαία) στη μπάρα εργαλείων, πράγματα που δεν υπάρχουν στο δικό του σκρινσοτ.

Το πρόβλημά του είναι ακριβώς ότι στο μικρόκοσμό του τα βλέπει όλα ανταγωνιστικά. Για ποιον λόγο να με νοιάζει εμένα αν περνάει κάποιος καλά, αν περνάω κι ο ίδιος καλά; Τι κίνητρο θα είχα να τον κυνηγάω σε όλο το νήμα για να αποδείξω ότι δεν περνάει καλά και δεν διαμένει εκεί που λέει;

Προφανώς δεν τα κατάφερε καλά στη ζωή του και ζηλεύει. Ας σταματήσει να βλέπει εφιάλτες και να κυνηγάει κόσμο, γιατί όλο και κάποιον θα ανακαλύπτει που θα περνάει καλύτερα από αυτόν και θα υποφέρει περισσότερο.

Σαββίδη έλα να μιλήσουμε. Εσύ ορκιζόσουν ότι δεν θα βάλεις ποτέ την πινέζα σου στον κ.... σου εννοώ εδώ σαν απόδειξη γιατί αδιαφορείς.
Γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ η αποδοχή μου?
Γιατί νιώθεις ανάγκη να προσφέρεις το έντερό σου εδώ για διάνοιξη διώρυγας?
Θες να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις ένα σάιτ που είναι το όνειρό σου?
εγώ προτίθεμαι δωρεάν και θα χώσω και τον χακερά μου για πάρτη σου.
αρκεί να παρακαλέσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506

Τύπε μας τα χαλάς τώρα, αρχικά διακρίνω μια αμφιβολία σου βάζοντας ερωτηματικό και στη συνέχεια σε βρίσκω αρκετά μετριόφρων λέγοντας οτι μπορεί να περνάς ΑΠΛΑ καλά. :confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σίγουρα Αυστρία; Γιατί από αυτά που αποκαλύφθηκαν χτες μάλλον για το στούντιο στην αργυρουπολη ξεκίνησε να τσεκάρει τη σύνθεση του ρόστερ και αν είναι για τα γούστα του :confused:
Για 3948434103201η φορά;; :new_shocked::new_shocked:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τύπε μπορείς να βασιστείς πάνω μου και αν δεν πιστεύεις έχω συστάσεις από εξαίρετα μέλη του παρόντα, lakis33, zeljiko,fylobios,ave, jean claoud, tonyxxx, Nio, deancorso, kolompourdas, κωστας λαδακης, closer και πολλούς ακόμα. :confused: :confused:
Με αυτό το βιογραφικό θα κάνουμε και τα ναυάγια να αστράφτουν σαν super yacht :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
έλα χαζούλη έχουμε και δουλειές ανοιγμένες στην μπάρα αλλά επειδή είσαι χαζούλι και σου αρέσει ο πρωκτός σου μεγαλύτερος από της φυλοβίας, πάρε και το tab του φόρουμ πάνω δεξιά στο μαύρο βέλος. Θα σου χρεώσω τα 30 δευτερόλεπτα που με έβαλες να σβήσω τα υπόλοιπα tabs.

ΒΑΖΕΛΙΝΗ χρειάζεσαι?

Συνημμένα

• Zurich2.png
    Zurich2.png
    433,3 KB · Εμφανίσεις: 26
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
έλα χαζούλη έχουμε και δουλειές ανοιγμένες στην μπάρα αλλά επειδή είσαι χαζούλι και σου αρέσει ο πρωκτός σου μεγαλύτερος από της φυλοβίας, πάρε και το tab του φόρουμ πάνω δεξιά στο μαύρο βέλος. Θα σου χρεώσω τα 30 δευτερόλεπτα που με έβαλες να σβήσω τα υπόλοιπα tabs.

ΒΑΖΕΛΙΝΗ χρειάζεσαι?
Mάλλον κάτι δραστικότερο. Αν και νομίζω ότι θα τον ενημέρωσαν σχετικά ο Τραλαλάκης κι η μαϊμού στις μεταξύ τους συνεδρίες. :confused: :confused: :confused:

1616439511780.jpeg

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Mάλλον κάτι δραστικότερο. Αν και νομίζω ότι θα τον ενημέρωσαν σχετικά ο Τραλαλάκης κι η μαϊμού στις μεταξύ τους συνεδρίες. :confused: :confused: :confused:

1616439511780.jpeg
Με φαντάζεται φουκαρά και φέηκ επειδή έχω δουλειές, ενώ αυτός έχει μόνο ένα tab να τον απασχολεί, η ζωή του ένα σάιτ μπουρδέλα και πως να μας πείσει ότι έχει ζωή και λεφτά λολ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Με φαντάζεται φουκαρά και φέηκ επειδή έχω δουλειές, ενώ αυτός έχει μόνο ένα tab να τον απασχολεί, η ζωή του ένα σάιτ μπουρδέλα και πως να μας πείσει ότι έχει ζωή και λεφτά λολ
Mη συζητάς. Τραγική περίπτωσις......

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ο πουστης ο νιπλης μόλις άκουσε για δανικά εξαφανίστηκε σπινιαρωντας
αυτό λες ή ότι πρέπει να σφίγγουμε τις τσέπες όταν βλέπουμε τον αθηναίο.
Αν δεν τον εμπιστεύεται ο φίλος του φαντάσου τι μπαταχτσής είναι λολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom