Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Ο Λάκης είναι πολύ καλός πελάτης για την δουλειά που πάω να στήσω. Κανονίστε να τον χάσουμε
Χαιρέτα μου τον πλάτανο, το έχει πάρει ήδη ποδαράτο για Αυστρία σαν λαθρομετανάστης να βρει την γυναίκα της ζωής του...Ο Λάκης είναι πολύ καλός πελάτης για την δουλειά που πάω να στήσω. Κανονίστε να τον χάσουμε
εγω πιστευω θα ξαναμπει ο ΛΑΚΑΡΟΣΧαιρέτα μου τον πλάτανο. το έχει πάρει ήδη ποδαράτο για Αυστρία σαν λαθρομετανάστης να βρει την γυναίκα της ζωής του...
εγω πιστευω θα ξαναμπει ο ΛΑΚΑΡΟΣ
πραγματικά το είχε σίγουρο. Ειδικά από τον μπαρόκ του ήρθε βαρύ.δεν περιμενε με τιποτα οτι θα βγαλει μασουρια ο Μπαροκος κολπος του ηρθε...απο τοτε ρεταρησε εντελως
Σίγουρα Αυστρία; Γιατί από αυτά που αποκαλύφθηκαν χτες μάλλον για το στούντιο στην αργυρουπολη ξεκίνησε να τσεκάρει τη σύνθεση του ρόστερ και αν είναι για τα γούστα τουΧαιρέτα μου τον πλάτανο, το έχει πάρει ήδη ποδαράτο για Αυστρία σαν λαθρομετανάστης να βρει την γυναίκα της ζωής του...
Τύπε μπορείς να βασιστείς πάνω μου και αν δεν πιστεύεις έχω συστάσεις από εξαίρετα μέλη του παρόντα, lakis33, zeljiko,fylobios,ave, jean claoud, tonyxxx, Nio, deancorso, kolompourdas, κωστας λαδακης, closer και πολλούς ακόμα.Ο Λάκης είναι πολύ καλός πελάτης για την δουλειά που πάω να στήσω. Κανονίστε να τον χάσουμε
Σαββίδη έλα να μιλήσουμε. Εσύ ορκιζόσουν ότι δεν θα βάλεις ποτέ την πινέζα σου στον κ.... σου εννοώ εδώ σαν απόδειξη γιατί αδιαφορείς.Ο φουκαράς με το fake από Ζυρίχη προσπαθεί να ανταγωνιστεί κάποιον που έβαλε σκρινσοτ με tab του forum και applet επιλογής γλώσσας ( ελληνική σημαία) στη μπάρα εργαλείων, πράγματα που δεν υπάρχουν στο δικό του σκρινσοτ.
Το πρόβλημά του είναι ακριβώς ότι στο μικρόκοσμό του τα βλέπει όλα ανταγωνιστικά. Για ποιον λόγο να με νοιάζει εμένα αν περνάει κάποιος καλά, αν περνάω κι ο ίδιος καλά; Τι κίνητρο θα είχα να τον κυνηγάω σε όλο το νήμα για να αποδείξω ότι δεν περνάει καλά και δεν διαμένει εκεί που λέει;
Προφανώς δεν τα κατάφερε καλά στη ζωή του και ζηλεύει. Ας σταματήσει να βλέπει εφιάλτες και να κυνηγάει κόσμο, γιατί όλο και κάποιον θα ανακαλύπτει που θα περνάει καλύτερα από αυτόν και θα υποφέρει περισσότερο.
Το get a life λοιπόν είναι για αυτόν, εγώ δεν το χρειάζομαι.
Ο φουκαράς με το fake από Ζυρίχη προσπαθεί να ανταγωνιστεί κάποιον που έβαλε σκρινσοτ με tab του forum και applet επιλογής γλώσσας ( ελληνική σημαία) στη μπάρα εργαλείων, πράγματα που δεν υπάρχουν στο δικό του σκρινσοτ.
Το πρόβλημά του είναι ακριβώς ότι στο μικρόκοσμό του τα βλέπει όλα ανταγωνιστικά. Για ποιον λόγο να με νοιάζει εμένα αν περνάει κάποιος καλά, αν περνάω κι ο ίδιος καλά; Τι κίνητρο θα είχα να τον κυνηγάω σε όλο το νήμα για να αποδείξω ότι δεν περνάει καλά και δεν διαμένει εκεί που λέει;
Προφανώς δεν τα κατάφερε καλά στη ζωή του και ζηλεύει. Ας σταματήσει να βλέπει εφιάλτες και να κυνηγάει κόσμο, γιατί όλο και κάποιον θα ανακαλύπτει που θα περνάει καλύτερα από αυτόν και θα υποφέρει περισσότερο.
Το get a life λοιπόν είναι για αυτόν, εγώ δεν το χρειάζομαι.
Για 3948434103201η φορά;;Σίγουρα Αυστρία; Γιατί από αυτά που αποκαλύφθηκαν χτες μάλλον για το στούντιο στην αργυρουπολη ξεκίνησε να τσεκάρει τη σύνθεση του ρόστερ και αν είναι για τα γούστα του
Με αυτό το βιογραφικό θα κάνουμε και τα ναυάγια να αστράφτουν σαν super yachtΤύπε μπορείς να βασιστείς πάνω μου και αν δεν πιστεύεις έχω συστάσεις από εξαίρετα μέλη του παρόντα, lakis33, zeljiko,fylobios,ave, jean claoud, tonyxxx, Nio, deancorso, kolompourdas, κωστας λαδακης, closer και πολλούς ακόμα.
έλα χαζούλη έχουμε και δουλειές ανοιγμένες στην μπάρα αλλά επειδή είσαι χαζούλι και σου αρέσει ο πρωκτός σου μεγαλύτερος από της φυλοβίας, πάρε και το tab του φόρουμ πάνω δεξιά στο μαύρο βέλος. Θα σου χρεώσω τα 30 δευτερόλεπτα που με έβαλες να σβήσω τα υπόλοιπα tabs.Ο φουκαράς με το fake από Ζυρίχη προσπαθεί να ανταγωνιστεί κάποιον που έβαλε σκρινσοτ με tab του forum και applet επιλογής γλώσσας ( ελληνική σημαία) στη μπάρα εργαλείων, πράγματα που δεν υπάρχουν στο δικό του σκρινσοτ.
Mάλλον κάτι δραστικότερο. Αν και νομίζω ότι θα τον ενημέρωσαν σχετικά ο Τραλαλάκης κι η μαϊμού στις μεταξύ τους συνεδρίες.έλα χαζούλη έχουμε και δουλειές ανοιγμένες στην μπάρα αλλά επειδή είσαι χαζούλι και σου αρέσει ο πρωκτός σου μεγαλύτερος από της φυλοβίας, πάρε και το tab του φόρουμ πάνω δεξιά στο μαύρο βέλος. Θα σου χρεώσω τα 30 δευτερόλεπτα που με έβαλες να σβήσω τα υπόλοιπα tabs.
ΒΑΖΕΛΙΝΗ χρειάζεσαι?
Με φαντάζεται φουκαρά και φέηκ επειδή έχω δουλειές, ενώ αυτός έχει μόνο ένα tab να τον απασχολεί, η ζωή του ένα σάιτ μπουρδέλα και πως να μας πείσει ότι έχει ζωή και λεφτά λολMάλλον κάτι δραστικότερο. Αν και νομίζω ότι θα τον ενημέρωσαν σχετικά ο Τραλαλάκης κι η μαϊμού στις μεταξύ τους συνεδρίες.
Mη συζητάς. Τραγική περίπτωσις......Με φαντάζεται φουκαρά και φέηκ επειδή έχω δουλειές, ενώ αυτός έχει μόνο ένα tab να τον απασχολεί, η ζωή του ένα σάιτ μπουρδέλα και πως να μας πείσει ότι έχει ζωή και λεφτά λολ
Μπορεί να πήγε στην τράπεζα για ανάληψη.Ο πουστης ο νιπλης μόλις άκουσε για δανικά εξαφανίστηκε σπινιαρωντας
Λες να κανουμε παλι χρονια να τον δουμε;Ο πουστης ο νιπλης μόλις άκουσε για δανικά εξαφανίστηκε σπινιαρωντας
αυτό λες ή ότι πρέπει να σφίγγουμε τις τσέπες όταν βλέπουμε τον αθηναίο.Ο πουστης ο νιπλης μόλις άκουσε για δανικά εξαφανίστηκε σπινιαρωντας
αυτό λες ή ότι πρέπει να σφίγγουμε τις τσέπες όταν βλέπουμε τον αθηναίο.
Αν δεν τον εμπιστεύεται ο φίλος του φαντάσου τι μπαταχτσής είναι λολ