Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
να'ταν τα νιάτα δυό φορές τα γηρατειά καμία
Τώρα βρήκες και τον χυλοπιτά και θα κάνετε ντουέτο.να'ταν τα νιάτα δυό φορές τα γηρατειά καμία
γέρο, άσε την ανάγκη σου να βρίζεις. σε έχω ρωτήσει ήρεμα και ωραία και θέλω να απαντάς εάν θέλεις κουβέντα. Πες μου γιατί φλεξάρεις ένα στούντιο κλουβί.Τώρα βρήκες και τον χυλοπιτά και θα κάνετε ντουέτο.
Ψυχάκιας εσύ, χαζούλης αυτός θα ταιριάξετε.
Έχετε και κοινό παρονομαστή, ότι είστε άνανδρα ανθρωπάκια, αφού διαστρεβλώνετε στοιχεία για να παίξετε βρώμικο παιχνίδι.
Έχετε φάει πολύ πόνο και οι δύο και μόνο με υπογλώσσια πια θα με αντέχετε.
Εσένα έχω αρχίσει να σε υποψιάζομαι ποιός είσαι από τον τρόπο γραφής. Αν σε ανακαλύψω θα χρειαστεί να ξανααλλάξεις νικ.
Στο επόμενο πόστ θα εξηγήσω με εμπεριστατωμένο τρόπο για ποιο λόγο είστε και οι δύο χαζοί. Stay tuned!
Την έκανες την εγχείριση τελικά; Μπράβο ρε που το πήρες απόφαση. Ε μα μια ζωή χυλόπιτες, είχες λήξει σαν άντρας. Καλή επιτυχία στη νέα σου καριέρα.Ανοιξα γυναικειο λογαριασμο στο fb.
Mου την πεφτουν πολλοι με αιτηματα.
Ποσα να ζητησω;;;
Για να μπορώ να συντηρώ πολλά στούντιο σε διάφορα μέρη να πηγαίνω τις γκόμενες, αν και δεν τα νοικιάζω όλο το χρόνο, αλλά κατά περιόδους.γέρο, άσε την ανάγκη σου να βρίζεις. σε έχω ρωτήσει ήρεμα και ωραία και θέλω να απαντάς εάν θέλεις κουβέντα. Πες μου γιατί φλεξάρεις ένα στούντιο κλουβί.
Oλο κομπινες αυτο το παιδιΓια να μπορώ να συντηρώ πολλά στούντιο σε διάφορα μέρη να πηγαίνω τις γκόμενες, αν και δεν τα νοικιάζω όλο το χρόνο, αλλά κατά περιόδους.
Ο καλογερο εννοει για να μπορει να πηγαινει τις π ο υ τ α ν ε ς
που κανει παζαρι. Τις λεει γκομενες γιατι μετα το κερατο που εφαγε
τις μισει ολες και παει μονο με π ο υ τ α ν ε ς οπως μας εχει πει!
Σου λεει εφαγα καδο, κατσε να πληρωνω να με ανεχονται (οπως ειμαι).
(αυριο παλι, σειρα του καλογερο τωρα)
Θα μου βάλεις ένα τάλισκερ να πιώ?Καλόγερο χαρίζει γνώσεις, εγώ έβαλα στην άκρη τον εγωισμό μου και απλά παρακολουθώ τα γραφόμενα του προσπαθώντας να γίνω καλύτερος άνθρωπος...
ΥΓ. Νομίζω το επόμενο θέμα που πρέπει να ανοίξει είναι "πώς να βγάλετε το πρώτο σας εκατομμύριο" ...σε ρούβλια...
Με Σλαβες η χωρις;Θα μου βάλεις ένα τάλισκερ να πιώ?
Για συγγραφέα Άρλεκιν δεν σε βλέπω. Στο χυλόπιτα industry πάντως έχεις εξασφαλισμένη καριέρα.Καλογερο, διωξε εκεινη την νυχτα που σε πεταξε σαν λεμονοκουπα η ................
Το παλληκαρι που βρηκε ηταν πιο αρσενικο και την οδηγησε
σε τρανταχτους οργασμους. Πως ενιωσες αληθεια οταν ανοιξες την πορτα
και την ειδες πανω στο καλαποδι του νεαρου με τον λαιμο της να πυρωνει;
σε κοιταξε με αηδια ετσι; και τον καταπιε βαθυτερα!
Την αγαπουσες, το ξερω, γι αυτο σου εμεινε κουσουρι η παροχη!
«Στις 12 χυλόπιτες η μία δώρο»(αποτυχημενε)
«Τρώω συνέχεια χυλόπιτες και τον έχω κάνει λάστιχο» (όπως πάντα )Εχει περασει κι ενας λετσος εδω μεσα που τον ειχα κανει αλογο (οπως παντα)
Εσύ θα μείνεις εδώ!practice makes you perfect
τις προσεγγιζουμε παντου και ολο και θα γαμαΝε περισσοτερο
δεν σε αφορα το νημαΕσύ θα μείνεις εδώ!