Κάποιοι ζητάτε από τον Mind να κάνει βιντεοκλήση και με μένα για να με αναγνωρίσετε, από ό,τι κατάλαβα. Να δώσω αποδείξεις για να πάρω πιστοποίηση ισότιμου συζητητή από ραντομάδες ενός φόρουμ για μπουρδέλα. Χαχα.
Δεν καταλάβατε καλά. Στο άλλο tab δουλεύω το site μου και σας έχω για διάλλειμα να παίζω. Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω σε χαχανούληδες ποιος είμαι. Θέλετε να επιβάλετε τους όρους του παιχνιδιού, ε; Δεν χρειάζεται να σας θυμίζω τι έκτίμηση σας έχω.
Εσείς προσπαθείτε να χτίσετε ζωή εδώ μέσα. Σας ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν για σας και σας νοιάζει η αναγνώριση. Εγώ έχω κανονική ζωή και δεν με ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν κάτι καμμένοι. Γράφω την παπαριά μου και γυρίζω στο άλλο tab να δουλέψω.
Ο mind με είχε ρωτήσει στην αρχή αν είμαι ο Σαββίδης και αρνήθηκα διότι δεν είμαι. Επειδή όμως έχει επικρατήσει η απόψη ότι είμαι αυτός ο χρήστης και μπορεί να την πίστεψε κι ο ίδιος, του έστειλα σκρινσοτ με whatismyipaddress με tab του φόρουμ, την πινέζα στον χάρτη για να δει ότι βγαίνω από κάποια πόλη της Ριβιέρας και ότι είναι μάλλον αδύνατο να είμαι ο Σαββίδης, αλλά δεν χρειαζόταν γιατί ξέρει οτι δεν είμαι. Μόνο αυτό για το σκρινσοτ μπορεί να βεβαιώσει και τίποτα παραπάνω.
Χρόνο για τον Mind αφιερώνω επειδή τον εκτιμώ αλλά για ραντομάδες όχι. Πιστέψτε ό,τι γουστάρετε, μου είναι αδιάφορο. Θα γράφω την παπαριά μου και όταν μου τη λέτε θα σας τη λέω κι εγώ. Deal with it. όρους δεν πρόκειται να μου επιβάλλετε, αγορίνες.