Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πω ρε τύπε, μας άνοιξες τα μάτια επιτέλους. Εγώ που ξέρω τα πάντα για την περιοχή, να στο σταυρό που φιλάω, σας δίνω περισσότερες μυστικές πληροφορίες.

Μπαρόκ εσύ περνάς καλά σήμερα?

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
φίλε εγώ δεν το εξέλαβα έτσι και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και ο mindreader δεν έβαλε τη φωτογραφία για να φλεξάρει ένα μοντέλο σειράς που φοράνε εκατομμύρια άνθρωποι και άλλοι τόσοι σε μαιμού έκδοση. Άστοχο το σχόλιό σου.
τύπε μαιντ επέτρεψε μου να βοηθησω τη ροη της κουβεντας. νομιζω οτι ο τυπος μπελοζε ύπουλα αμφισβητεί την γνησιότητα και την αξια του ρολογιού σου. :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τύπε μαιντ επέτρεψε μου να βοηθησω τη ροη της κουβεντας. νομιζω οτι ο τυπος μπελοζε ύπουλα αμφισβητεί την γνησιότητα και την αξια του ρολογιού σου. :confused:
Είσαι λασπολόγος!!!
Τις μόνες μαϊμούδες που έχει ο Mind είναι κάτι γκόμενες από την Ταϊλάνδη...????

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ το έχω ξαναγράψει. Μπορεί όντως να ήταν άρρωστος ο Σαββίδης και να έλεγε αλήθεια. Αλλά έχει πει τόσα ψέμματα εδώ μέσα με τα διάφορα προφίλ του, που πλέον δεν πιστεύεις τίποτα από όσα γραφει και λέει.
Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου?
Δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι ήταν άρρωστος.Ειναι τόσο απελπισμένος για τράβηγμα προσοχής που είναι ικανός να κάνει οτιδήποτε για να ασχοληθούν μαζί του.
Απλά έκανε επίκληση στο συναίσθημα μήπως και τσιμπήσουν μερικοί,συν πως έτρωγε δούλεμα/κράξιμο από πολλά μέλη και μάλλον ήθελε να κάψει τον συγκεκριμένο λογαριασμό με ψηλά το κεφάλι.
Και στην τελική,λες τέτοιο πράγμα σε τέτοιο σάιτ μεταξύ αγνώστων?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ότι μπορώ κάνω, μόλις γύρισα από την ιππασία. Φυσικά ο νηματοθέτης στάνταρ ιππεύει τον ίδιο το βουκεφάλα. :confused: :confused:
Κι εγώ καλά,μόλις έφαγα τσεμπουρεκ και ήπια γαλλική σαμπάνια προς τιμήν και των 2 νικ του άλφα μέιλ της καρδιάς μας

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγώ το έχω ξαναγράψει. Μπορεί όντως να ήταν άρρωστος ο Σαββίδης και να έλεγε αλήθεια. Αλλά έχει πει τόσα ψέμματα εδώ μέσα με τα διάφορα προφίλ του, που πλέον δεν πιστεύεις τίποτα από όσα γραφει και λέει.
η αναφορά της ασθένειας έχει χρησιμότητα εδώ μέσα όση και η αναφορά της ζηνοβίας φυλοβίας στο γεγονός που διαγράψαμε εχθές.
Από καμία έως ελεημοσύνη συμπάθειας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου?
Δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι ήταν άρρωστος.Ειναι τόσο απελπισμένος για τράβηγμα προσοχής που είναι ικανός να κάνει οτιδήποτε για να ασχοληθούν μαζί του.
Απλά έκανε επίκληση στο συναίσθημα μήπως και τσιμπήσουν μερικοί,συν πως έτρωγε δούλεμα/κράξιμο από πολλά μέλη και μάλλον ήθελε να κάψει τον συγκεκριμένο λογαριασμό με ψηλά το κεφάλι.
Και στην τελική,λες τέτοιο πράγμα σε τέτοιο σάιτ μεταξύ αγνώστων?
Καλά, έχουν γραφεί και χειρότερα σε σάιτ μεταξύ αγνώστων. Αλλά είχε γράψει και ως Ιγκάνο κάτι. Τεσπά κι εμένα ως ηρωική έξοδος μου φάνηκε, μόλις άρχισε η αποκαθήλωση.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είναι φανερό ότι ''Λύνεις παρεξηγήσεις'' όπως έγραφες στο νικ σου !! :grin: :grin:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Κάποιοι ζητάτε από τον Mind να κάνει βιντεοκλήση και με μένα για να με αναγνωρίσετε, από ό,τι κατάλαβα. Να δώσω αποδείξεις για να πάρω πιστοποίηση ισότιμου συζητητή από ραντομάδες ενός φόρουμ για μπουρδέλα. Χαχα.

Δεν καταλάβατε καλά. Στο άλλο tab δουλεύω το site μου και σας έχω για διάλλειμα να παίζω. Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω σε χαχανούληδες ποιος είμαι. Θέλετε να επιβάλετε τους όρους του παιχνιδιού, ε; Δεν χρειάζεται να σας θυμίζω τι έκτίμηση σας έχω.

Εσείς προσπαθείτε να χτίσετε ζωή εδώ μέσα. Σας ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν για σας και σας νοιάζει η αναγνώριση. Εγώ έχω κανονική ζωή και δεν με ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν κάτι καμμένοι. Γράφω την παπαριά μου και γυρίζω στο άλλο tab να δουλέψω.

Ο mind με είχε ρωτήσει στην αρχή αν είμαι ο Σαββίδης και αρνήθηκα διότι δεν είμαι. Επειδή όμως έχει επικρατήσει η απόψη ότι είμαι αυτός ο χρήστης και μπορεί να την πίστεψε κι ο ίδιος, του έστειλα σκρινσοτ με whatismyipaddress με tab του φόρουμ, την πινέζα στον χάρτη για να δει ότι βγαίνω από κάποια πόλη της Ριβιέρας και ότι είναι μάλλον αδύνατο να είμαι ο Σαββίδης, αλλά δεν χρειαζόταν γιατί ξέρει οτι δεν είμαι. Μόνο αυτό για το σκρινσοτ μπορεί να βεβαιώσει και τίποτα παραπάνω.

Χρόνο για τον Mind αφιερώνω επειδή τον εκτιμώ αλλά για ραντομάδες όχι. Πιστέψτε ό,τι γουστάρετε, μου είναι αδιάφορο. Θα γράφω την παπαριά μου και όταν μου τη λέτε θα σας τη λέω κι εγώ. Deal with it. όρους δεν πρόκειται να μου επιβάλλετε, αγορίνες.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ότι μπορώ κάνω, μόλις γύρισα από την ιππασία. Φυσικά ο νηματοθέτης στάνταρ ιππεύει τον ίδιο το βουκεφάλα. :confused: :confused:
εγώ καβάλησα μια στρουθοκάμηλο αλλά με πήρε κυνήγι ο φύλακας γιατί είναι κλειστό στο κοινό το αττικό πάρκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom