Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Συγγνώμη για την παρεμβολή.θα μπειτε στο σαιτ γνωριμιων του καλογερο;
Εμένα είναι η τελευταία μου ελπίδα να γαμήσω... ?
Συγγνώμη για την παρεμβολή.θα μπειτε στο σαιτ γνωριμιων του καλογερο;
Μπα!!!θα μπειτε στο σαιτ γνωριμιων του καλογερο;
που τον θυμηθηκες ρε;αξεχαστη εποχηάπατο θα πάει το dating site ούτε να το διαφημίσει εδώ δεν θα μπορεί.
ο νέος αρίωνας. Ή μήπως ο παλιός αρίωνας έκδοση 2021? χμ
ρε λες σαββιδοκαλογεροαα1αρίων??που τον θυμηθηκες ρε;αξεχαστη εποχη
Καλά όλα αυτά τύπε αλλά δε μας έγραψες σε πιο από τα δυο tab περνάς καλύτερα από εμάς, σε αυτό ή στο δίπλα.Κάποιοι ζητάτε από τον Mind να κάνει βιντεοκλήση και με μένα για να με αναγνωρίσετε, από ό,τι κατάλαβα. Να δώσω αποδείξεις για να πάρω πιστοποίηση ισότιμου συζητητή από ραντομάδες ενός φόρουμ για μπουρδέλα. Χαχα.
Δεν καταλάβατε καλά. Στο άλλο tab δουλεύω το site μου και σας έχω για διάλλειμα να παίζω. Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω σε χαχανούληδες ποιος είμαι. Θέλετε να επιβάλετε τους όρους του παιχνιδιού, ε; Δεν χρειάζεται να σας θυμίζω τι έκτίμηση σας έχω.
Εσείς προσπαθείτε να χτίσετε ζωή εδώ μέσα. Σας ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν για σας και σας νοιάζει η αναγνώριση. Εγώ έχω κανονική ζωή και δεν με ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν κάτι καμμένοι. Γράφω την παπαριά μου και γυρίζω στο άλλο tab να δουλέψω.
Ο mind με είχε ρωτήσει στην αρχή αν είμαι ο Σαββίδης και αρνήθηκα διότι δεν είμαι. Επειδή όμως έχει επικρατήσει η απόψη ότι είμαι αυτός ο χρήστης και μπορεί να την πίστεψε κι ο ίδιος, του έστειλα σκρινσοτ με whatismyipaddress με tab του φόρουμ, την πινέζα στον χάρτη για να δει ότι βγαίνω από κάποια πόλη της Ριβιέρας και ότι είναι μάλλον αδύνατο να είμαι ο Σαββίδης, αλλά δεν χρειαζόταν γιατί ξέρει οτι δεν είμαι. Μόνο αυτό για το σκρινσοτ μπορεί να βεβαιώσει και τίποτα παραπάνω.
Χρόνο για τον Mind αφιερώνω επειδή τον εκτιμώ αλλά για ραντομάδες όχι. Πιστέψτε ό,τι γουστάρετε, μου είναι αδιάφορο. Θα γράφω την παπαριά μου και όταν μου τη λέτε θα σας τη λέω κι εγώ. Deal with it. όρους δεν πρόκειται να μου επιβάλλετε, αγορίνες.
Εγώ από συγκυρία ήταν που γράφτηκα, και πουλάω παπάντζα επειδή έχω άφθονο χρόνο
Δώσε επιλογές ρε εσύ να διευκολυνθεί ο κοζ-μοςκουίζ για αδύνατους λύτες.
σε ποιόν ανήκει η παρακάτω φράση?
οκΔώσε επιλογές ρε εσύ να διευκολυνθεί ο κοζ-μος
Συνεχίζοντας τη σκέψη σου, πιστεύεις ότι ένας τύπος που γράφει δημόσια ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια, θα είχε όρεξη να μπαίνει εδώ μέσα με σκοπό να κάνει "πάσες" στους αφελείς τις μουνάρες που τον είχαν ερωτευτεί όταν ήταν πιτσιρικάς;Εχεις δίκιο. Δεν έπρεπε να είμαι τόσο κατηγορηματικός.
Εν το μεταξύ ο ζεν πρεμιέ της μαλακίας που ποστάρει σαν άλλος μόνιμος κάτοικος youtube βιντεάκια, δεν έχει καταλάβει ότι και ο ίδιος είναι ραντομάςΘα μου λύσετε μια απορία;
Εφόσον (όπως πλειστάκης έχετε γράψει) δεν σας ενδιαφέρει να πάρετε πιστοποίηση από ραντομάδες, ποίος ο λόγος που ασχολείστε μαζί τους και τους δίδετε συνεχώς αναφορά απολογούμενος;
Τύπε Ναυάγιο κάτι τέτοια έλεγε κι ο Τραλαλάκης και έπεφτε τρελό καραμούζιασμα. Ποιός ζήτησε από το Mind να κάνει βιντεοκλήση μαζί σου; Κάνε παράθεση τα σχετικά ποστ.Κακώς κάνατε που ασχοληθήκατε τόσο με τον Mindreader. Ο άνθρωπος προσφέρθηκε απλά να βοηθήσει.
Εγώ του είχα στείλει ένα σκρίνσοτ σε μια προσπάθεια να πείσω τον ίδιο και φαντάστηκα ότι επί τη βάσει αυτού θα γινόταν η παρέμβαση. Δηλαδή θα έλεγε ότι βγαίνω από Ριβιέρα και ότι μάλλον είναι απίθανο να είμαι ο Σαββίδης. Όταν του είπατε για βιντεοκλήση με ρώτησε αν ήθελα να κάνουμε και του απάντησα ότι δεν πρόκειται να σας δώσω την επιλογή να επιβάλετε εσείς τους όρους, γαιτί απλά σας θεωρώ ανώριμους. Το σκρινσοτ ήταν ήδη έτοιμο (αφού αρχικά απευθυνόταν σε συτόν), ενώ η βιντεοκλήση ήταν δικός σας όρος κι απαιτούσε επιπλέον ενέργειες. Η απάντηση είναι ξεκάθαρα Οχι.
Η απαξίωση μου προφανώς δεν αφορά όλους τους χρήστες του site, αλλά τους άμυαλους χαχανούληδες που προσπαθούνε συνέχεια να μου την πούνε.
Ο Mindreader απο κει και πέρα δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και για ό,τι έκανε τον ευχαριστώ. Το πώς τον αντιμετώπισαν μερικοί, δηλ. που άδραξαν την ευκαιρία να του την πούνε, με δικαιώνει στην στάση μου απέναντί σας. Είστε τελείως ανώριμοι.
Και περνάμε και χειρότερα από σένα.Είστε τελείως ανώριμοι.
η απαξίωση του mindreader να πιστοποιήσει και αυτές τις αρλούμπες σου πως σε κάνει να νιώθεις?Κακώς κάνατε που ασχοληθήκατε τόσο με τον Mindreader. Ο άνθρωπος προσφέρθηκε απλά να βοηθήσει.
Εγώ του είχα στείλει ένα σκρίνσοτ σε μια προσπάθεια να πείσω τον ίδιο και φαντάστηκα ότι επί τη βάσει αυτού θα γινόταν η παρέμβαση. Δηλαδή θα έλεγε ότι βγαίνω από Ριβιέρα και ότι μάλλον είναι απίθανο να είμαι ο Σαββίδης. Όταν του είπατε για βιντεοκλήση με ρώτησε αν ήθελα να κάνουμε και του απάντησα ότι δεν πρόκειται να σας δώσω την επιλογή να επιβάλετε εσείς τους όρους, γαιτί απλά σας θεωρώ ανώριμους. Το σκρινσοτ ήταν ήδη έτοιμο (αφού αρχικά απευθυνόταν σε συτόν), ενώ η βιντεοκλήση ήταν δικός σας όρος κι απαιτούσε επιπλέον ενέργειες. Η απάντηση είναι ξεκάθαρα Οχι.
Η απαξίωση μου προφανώς δεν αφορά όλους τους χρήστες του site, αλλά τους άμυαλους χαχανούληδες που προσπαθούνε συνέχεια να μου την πούνε.
Ο Mindreader απο κει και πέρα δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και για ό,τι έκανε τον ευχαριστώ. Το πώς τον αντιμετώπισαν μερικοί, δηλ. που άδραξαν την ευκαιρία να του την πούνε, με δικαιώνει στην στάση μου απέναντί σας. Είστε τελείως ανώριμοι.
Μα ποιος έγραφε σεντόνια σε παρόμοια στυλ?Κακώς κάνατε που ασχοληθήκατε τόσο με τον Mindreader. Ο άνθρωπος προσφέρθηκε απλά να βοηθήσει.
Προκαλείς τον Καπαμαρου Σαββίδη Καλόγερο?Και περνάμε και χειρότερα από σένα.
ναι μες στην αδιαφορία είναι. γιαυτό μου έστειλε και πμ σεντόνι με κλάμα και παράνοιαΕν τω μεταξύ αδιαφορεί για όποιον τον πάρει στο ψιλό,αλλά πάντα απαντάει.
Μα ποιος μέλος είχε γραμμένο στα αρχιδια του όσους τον αμφισβητούσαν και τον έπαιρναν στο ψιλό αλλά πάντα τους απαντούσε με σεντόνια που περιλάμβαναν χείμαρρο προσβολών ?ναι μες στην αδιαφορία είναι. γιαυτό μου έστειλε και πμ σεντόνι με κλάμα και παράνοια
δώσε βοήθεια στον κόζμοΜα ποιος μέλος είχε γραμμένο στα αρχιδια του όσους τον αμφισβητούσαν και τον έπαιρναν στο ψιλό αλλά πάντα τους απαντούσε με σεντόνια που περιλάμβαναν χείμαρρο προσβολών ?