α χα χα χα!!Όλοι οι Αλβανοί πατεράδες λένε στις κόρες να πάρουν έλληνα να τον κάνουν ότι θέλουν.
αυτο πονεσε......
α χα χα χα!!Όλοι οι Αλβανοί πατεράδες λένε στις κόρες να πάρουν έλληνα να τον κάνουν ότι θέλουν.
Η αληθεια ειναι σκληρή και πονάεια χα χα χα!!
αυτο πονεσε......
ο mind είναι σαν τα ρόλεξ, χάνει έξι δευτερόλεπτα την ημέραΤιμημένος mind δεν σηκώνει το τηλέφωνο...
Toυ Μind του έχω γράψει και δημόσια πόσο εκτιμώ τα γραπτά του. Και εξακολουθώ να τα εκτιμώ. Ο τρόπος που χειρίστηκε τη διαμάχη του με τον Άρχοντα και η "αποχώρησή" του, γκρέμισε μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας του.Τιμημένος mind δεν σηκώνει το τηλέφωνο...
Mind έχει περάσει σε ψηφοφορία ναυαγίων το Δημητράκη.ο mind είναι σαν τα ρόλεξ, χάνει έξι δευτερόλεπτα την ημέρα
συμφωνώ απόλυτα. Ο φθόνος απέναντι στον Κμαν μόνο κακό του έκανε.Toυ Μind του έχω γράψει και δημόσια πόσο εκτιμώ τα γραπτά του. Και εξακολουθώ να τα εκτιμώ. Ο τρόπος που χειρίστηκε τη διαμάχη του με τον Άρχοντα και η "αποχώρησή" του, γκρέμισε μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας του.
όταν παρεκλίνει από τις ταξιδιωτικές αφηγήσεις, χάνει την πρόσφυση στο οδόστρωμαMind έχει περάσει σε ψηφοφορία ναυαγίων το Δημητράκη.
Έκανε μουτράκια και έφυγε για μια βδομάδα από το σάιτ...
μόνιμος κάτοικος κυανής ακτής και 74 σελίδες δεν έχει γράψει μισή γραμμή πληροφορία για όλες αυτές τις παραθαλάσσιες πόλεις, ούτε μία φωτογραφία από παραλίες, δρόμους, μαγαζιά, γυναίκες, μόνο μία fake φώτο από έναν ακάλυπτο πολυκατοικίας και ένα fake myipaddress. Αλλά ξέρει να με παρακαλάει να μην τον κοροϊδεύω και την άλλη στιγμή να με βρίζει.
Avec sauce bearnaise s'il vous plait!
Ο τρόπος που χειρίζεται ο Άρχοντας τις διαμάχες είναι απίστευτος. Με το σαβουριασμα που έχει φάει θα μπορούσε να ρίχνει καντήλια κάθε 3 δεύτερα. Όχι ότι δεν έχει τα θέματά του. Αλλά αυτός εκεί, ατάραχος. Στοχοπροσηλωμένος. Στον Βαλκανιοπουτσισμό του.συμφωνώ απόλυτα. Ο φθόνος απέναντι στον Κμαν μόνο κακό του έκανε.
αντίθετα ο Κμαν ο τρόπος που χειρίζεται τις συγκρούσεις τον ανεβάζει επίπεδο.
Σεβασμός, έχει ζήσει από κοντά την γαλλική επανάσταση...όταν παρεκλίνει από τις ταξιδιωτικές αφηγήσεις, χάνει την πρόσφυση στο οδόστρωμα
δεν ξέρω τι επαγγέλεται, νομίζω από τα συμφραζόμενα γιατρός σε νοσοκομείο?Ο τρόπος που χειρίζεται ο Άρχοντας τις διαμάχες είναι απίστευτος. Με το σαβουριασμα που έχει φάει θα μπορούσε να ρίχνει καντήλια κάθε 3 δεύτερα. Όχι ότι δεν έχει τα θέματά του. Αλλά αυτός εκεί, ατάραχος. Στοχοπροσηλωμένος. Στον Βαλκανιοπουτσισμό του.
Κάποιος είχε γράψει βοηθητικό νοσηλευτικό προσωπικό. Αλλά δε γνωρίζω αν ισχύει.δεν ξέρω τι επαγγέλεται, νομίζω από τα συμφραζόμενα γιατρός σε νοσοκομείο?
πιστεύω ότι στο corporate θα πέταγε φωτιές στην αίθουσα συνεδριάσεων. Εγώ θα τον ήθελα.
επειδή είσαι κακό παιδί θα βάλω τον χακερά μου και θα κάνω hostile takeover όταν ανέβει αυτή η φτωχομπινεδιάρικη σελίδα της πλάκας σε java open architecture που ετοιμάζεις.Για να πάρω πιστοποίηση από έναν φουκαρά που άλλαξε νικνειμ, γιατί ως ΠΟΥΛΙ μαθεύτηκε ότι ήταν μπατίρης και δεν του είχε καθήσει ποτέ καμμία (πλην μίας λάθρο από έναν καταυλισμό);
Όποιος θέλει πληροφορίες για Grande Motte (το θέρετρο) και γύρω περιοχή, ας μου στείλει.
Avec sauce bearnaise s'il vous plait!Συνταγή για Escargots a la Bourguignonne προς τιμήν του νηματοθετη έπρεπε να βάλεις ρε νιμου
Αφού έχει ακράτεια ο άνθρωπος,τι να κάνουμεΉρθε ο μαν μου και κατουρηθηκε παλι
Νομίζει πως λειτουργεί σαν καταλύτης, ότι ο λόγος του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.τώρα τι ανάγκη είχε στο μυαλό του ο mind που μπήκε στο ξεκάρφωτο να πει μια σαχλαμάρα και να φύγει μόνο αυτός ξέρει.
Έχεις μιλήσει και με Καλόγερο Mind;
αυτο π λενε οτι η φωτο ηταν φεικ ??Με τον καλόγερο όχι δεν έχω μιλήσει.
Ομως εκτός απο τον Σαβίδη 'εχω μιλήσει και με κάποιους ναθρώπους που τον ξέρουν καλά.
Δεν νομίζω ότι θα μας δούλευε όλους.
Επιπλέον ξέρω ότι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα υγείας και το τελευταίο που θα έκανε είναι να καβλαντίζει εδώ.
Αναγνωρίζω όμως ότι σίγουρος 100% δεν μπορώ να είμαι.
φίλτατε για να πιστοποιήσεις μετά μαρτυρίας ότι δύο νικνέιμ δεν είναι ο ίδιος αλλά διαφορετικοί άνθρωποι, θα πρέπει να έχεις κάνει βιντεοκλήση και με τους δύο.
Αλλιώς η μαρτυρία θεωρείται ημιτελής και δια τούτο άκυρη.