argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.107
- Πόντοι
- 9.297
Ανθρωπος ετυμολογικα ειναι αυτος που βλεπει ψηλα....στοχεύεις ψηλά φίλε μου
στοχεύεις ψηλά φίλε μου
Ανθρωπος ετυμολογικα ειναι αυτος που βλεπει ψηλα....στοχεύεις ψηλά φίλε μου
στοχεύεις ψηλά φίλε μου
Ο μόνος που έχει σπάσει είσαι εσύ, γιατί έχω βγάλει το ψυχογράφημά σου στον αέρα:όλα αυτά επειδή έσπασες και θα φύγεις με κλάματα λολ
Τι κανεις ζουζουνιαρη μου?γιατί έχω βγάλει
Προξενιά λολ, εγώ πάντως, και με κάθε επιφύλαξη, πιστεύω ότι προωθούσε γκόμενες που είχε από διασυνδέσεις. Δεν λέω ότι ήταν κανονικός προμότορας, αλλά ίσως το έκανε για συμπλήρωμα εισοδήματος. Μπορεί να έχει βαρέσει και φαλιμέντο με την κρίση, ποιος ξέρει.Και αν θυμάμαι καλά, έλεγε πως η μια από αυτές στο σκάφος του δήλωσε ενδιαφέρον για τον Άλεξ και ήθελε να τον συναντήσει. Έκανε και προξενιά ο μπαγάσας.
Για να πάρω πιστοποίηση από έναν φουκαρά που άλλαξε νικνειμ, γιατί ως ΠΟΥΛΙ μαθεύτηκε ότι ήταν μπατίρης και δεν του είχε καθήσει ποτέ καμμία (πλην μίας λάθρο από έναν καταυλισμό);μόνιμος κάτοικος κυανής ακτής και 74 σελίδες δεν έχει γράψει μισή γραμμή πληροφορία για όλες αυτές τις παραθαλάσσιες πόλεις, ούτε μία φωτογραφία από παραλίες, δρόμους, μαγαζιά, γυναίκες, μόνο μία fake φώτο από έναν ακάλυπτο πολυκατοικίας και ένα fake myipaddress. Αλλά ξέρει να με παρακαλάει να μην τον κοροϊδεύω και την άλλη στιγμή να με βρίζει.
Όποιος γουστάρει info για ταβέρνα στο Βρωμοπούσι που λειτουργεί παράνομα να στείλει πμ.Όποιος θέλει πληροφορίες για Grande Motte (το θέρετρο) και γύρω περιοχή, ας μου στείλει.
Έσπασα για λίγο ταραμά...ντρέπομαι...???τροβαδούρε με πληγώνεις
σε είχα για βαθιά νομοταγή πολίτη...
Να μαζευτείτε να πάτε.Όποιος γουστάρει info για ταβέρνα στο Βρωμοπούσι που λειτουργεί παράνομα να στείλει πμ.
συμπέρασμα καις το νικ σαββίδης, ξεχνάμε πιθανότητα επιστροφής τουΠροξενιά λολ, εγώ πάντως, και με κάθε επιφύλαξη, πιστεύω ότι προωθούσε γκόμενες που είχε από διασυνδέσεις. Δεν λέω ότι ήταν κανονικός προμότορας, αλλά ίσως το έκανε για συμπλήρωμα εισοδήματος. Μπορεί να έχει βαρέσει και φαλιμέντο με την κρίση, ποιος ξέρει.
Οι προσκλήσεις για κεράσματα ήταν ύποπτα επίμονες και προκλητικές «δεν έχεις λεφτά, εγώ βάζω τόσα, έλα να σε δω πόσα μπορείς να χώσεις, έλα να δεις πώς ζω εγώ». Μπας και χτυπήσει καμμιά ευαίσθητη χορδή κάποιου και πάει. Η πρόσκληση ήταν το πρώτο στάδιο. Το δεύτερο η πάσα γκόμενας.
Ακόμα κι αν ο προσκεκλημένος δεν πέρναγε στο δεύτερο στάδιο θα του εξασφάλιζε την πιστοποίηση. Θα βεβαίωνε στους άλλους ότι ο Σαββίδης κυκλοφοράει ωραίες γυναίκες και θα τσίμπαγε κάποιος άλλος.
Πράγμα που έκανε ο Νίο και τσίμπησα εγώ. Σκέφτομαι να κατέβω το καλοκαίρι Ελλάδα για ένα μήνα με μία γκόμενα που μπορεί να καθήσει μόνο μία βδομάδα. Μετά ο Σαββίδης «θα ήτο μία κάποια λύσις», αντί να τρέχω δεξιά κι αριστερά.
ΥΓ Ήξερε ότι ο Άλεξ βγάζει λεφτά, δεν ήταν τυχαίος στόχος.
Τι να γυρίσει ο Σαββιδης να κανει στο σαιτ?ανελκυση ναυαγίων ?συμπέρασμα καις το νικ σαββίδης, ξεχνάμε πιθανότητα επιστροφής του
Έχεις μιλήσει και με Καλόγερο Mind;Προς ενημέρωση του φιλοθεάμαντος κοινού.
Ο τύπος Καλόγερος δεν έχει σχέση με τον Σαβίδη.
Είχε τύχει να κάνω κάποιες βιντεοκλήσεις με τον Σαβίδη γιατί ήθελε τη γνώμη μου για κάποιο θέμα.
Δεν τον είχα συναντήσει δια ζώσης αλλά ξέρω ποιός είναι.
Ο Σαβίδης λοιπόν δεν έχει καμμία σχέση με τον Καλόγερο. Επιπλέον εφόσον έχει αφήσει το site και δεν έχει δυνατότητα να απαντήσει πλεόν νομίζω είναι πρέπον να σταματήσει το σπέκουλο εναντίον του.
Προσωπικά πιστεύω ότι το να καραμουζιάζεις κάποιον που είτε έχει μπλοκαριστεί είτε έχει αφήσει το site είναι σαν να τραβάς κλωτσιές σε ένα πτώμα.
Εγώ δεν θα το έκανα. Και οι περισσότεροι πιστεύω το ίδιο. Κάποιοι το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι Καλόγερος = Σαβίδης, για αυτό και το θεώρησα σωστό να ενημερώσω.
Συγνώμη για την διακοπή συνεχίστε απερίσπαστοι το ξεκατίνιασμα... αλλά... στη σωστή βάση
φίλτατε για να πιστοποιήσεις μετά μαρτυρίας ότι δύο νικνέιμ δεν είναι ο ίδιος αλλά διαφορετικοί άνθρωποι, θα πρέπει να έχεις κάνει βιντεοκλήση και με τους δύο.Προς ενημέρωση του φιλοθεάμαντος κοινού.
Ο τύπος Καλόγερος δεν έχει σχέση με τον Σαβίδη.
Είχε τύχει να κάνω κάποιες βιντεοκλήσεις με τον Σαβίδη γιατί ήθελε τη γνώμη μου για κάποιο θέμα.
Δεν τον είχα συναντήσει δια ζώσης αλλά ξέρω ποιός είναι.
Ο Σαβίδης λοιπόν δεν έχει καμμία σχέση με τον Καλόγερο. Επιπλέον εφόσον έχει αφήσει το site και δεν έχει δυνατότητα να απαντήσει πλεόν νομίζω είναι πρέπον να σταματήσει το σπέκουλο εναντίον του.
Προσωπικά πιστεύω ότι το να καραμουζιάζεις κάποιον που είτε έχει μπλοκαριστεί είτε έχει αφήσει το site είναι σαν να τραβάς κλωτσιές σε ένα πτώμα.
Εγώ δεν θα το έκανα. Και οι περισσότεροι πιστεύω το ίδιο. Κάποιοι το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι Καλόγερος = Σαβίδης, για αυτό και το θεώρησα σωστό να ενημερώσω.
Συγνώμη για την διακοπή συνεχίστε απερίσπαστοι το ξεκατίνιασμα... αλλά... στη σωστή βάση
Τιμημένος mind δεν σηκώνει το τηλέφωνο...Έχεις μιλήσει και με Καλόγερο Mind;