Ειδικά αν κινείστε στην ίδια περιοχή.Σωστος...για αυτο δεν αγχωνομαι...ειμαι ολιγον soldier of fortune....ασε που αν ξαναπεσω πανω της θα το εκτιμησει οτι δεν χωθηκα στην δυσκολη στιγμη της και εδειξα μονο διαθεση βοηθειας σε εναν εμπεριστατο συνανθρωπο.Θα δικαιωθω...!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς να βγάζεις γκόμενες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 242K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
στοχεύεις ψηλά φίλε μουΣωστος...για αυτο δεν αγχωνομαι...ειμαι ολιγον soldier of fortune....ασε που αν ξαναπεσω πανω της θα το εκτιμησει οτι δεν χωθηκα στην δυσκολη στιγμη της και εδειξα μονο διαθεση βοηθειας σε εναν εμπεριστατο συνανθρωπο.Θα δικαιωθω...!
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Ως Σαββίδης είχε γίνει ρόμπα με το νύχι το βαμμένο και το κομμένο πρόσωπο της εσκορτ και δεν θέλει να καρφωθεί κι άλλο.μόνιμος κάτοικος κυανής ακτής και 74 σελίδες δεν έχει γράψει μισή γραμμή πληροφορία για όλες αυτές τις παραθαλάσσιες πόλεις, ούτε μία φωτογραφία από παραλίες, δρόμους, μαγαζιά, γυναίκες, μόνο μία fake φώτο από έναν ακάλυπτο πολυκατοικίας και ένα fake myipaddress. Αλλά ξέρει να με παρακαλάει να μην τον κοροϊδεύω και την άλλη στιγμή να με βρίζει.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.251
- Πόντοι
- 12.756
ποιος του την ειχε πει για την φωτο με το σκαφος;που ηταν βιζιτα τελικα;και κλεμμενη φωτο;Ως Σαββίδης είχε γίνει ρόμπα με το νύχι το βαμμένο και το κομμένο πρόσωπο της εσκορτ και δεν θέλει να καρφωθεί κι άλλο.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Ιάκωβος νομίζω.ποιος του την ειχε πει για την φωτο με το σκαφος;που ηταν βιζιτα τελικα;και κλεμμενη φωτο;
Λες για εκείνη που έβαλε 2-3 φορές,άλλοτε σε έγχρωμη,άλλοτε ασπρόμαυρη και με πίσω όψη της κορασιδος νομίζω?
Όλοι χαμηλά στοχεύουμεστοχεύεις ψηλά φίλε μου
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αληθεια λετε ???ηταν φεικ η φωτο??
ω το νουμερο ε καλα κανει και δεν ξαναμπαινει τοτε
μεγαλη ξυφτυλλα
και επεμενε και το επαιζει ιστορια ο βλακας
μεγαλη ξυφτυλλα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.251
- Πόντοι
- 12.756
αυτη ναι σε ενα σκαφος...εγω πιστεψα οτι ηταν αληθινη αλλα καποιος τον ξεβρακωσεΙάκωβος νομίζω.
Λες για εκείνη που έβαλε 2-3 φορές,άλλοτε σε έγχρωμη,άλλοτε ασπρόμαυρη και με πίσω όψη της κορασιδος νομίζω?
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Εδώ είναι ρε εσύ ο Σαβαληθεια λετε ???ηταν φεικ η φωτο??
μεγαλη ξυφτυλλα
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
To ότι παραδέχτηκε ότι ακόμα και οι δυό χαζούληδες που τον στηρίζουν ετοιμάζονται να αλλάξουν στρατόπεδο, σημαίνει πέταγμα λευκής πετσέτας.μόνιμος κάτοικος κυανής ακτής και 74 σελίδες δεν έχει γράψει μισή γραμμή πληροφορία για όλες αυτές τις παραθαλάσσιες πόλεις, ούτε μία φωτογραφία από παραλίες, δρόμους, μαγαζιά, γυναίκες, μόνο μία fake φώτο από έναν ακάλυπτο πολυκατοικίας και ένα fake myipaddress. Αλλά ξέρει να με παρακαλάει να μην τον κοροϊδεύω και την άλλη στιγμή να με βρίζει.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Νομίζω ο Ιάκωβος ήταν.αυτη ναι σε ενα σκαφος...εγω πιστεψα οτι ηταν αληθινη αλλα καποιος τον ξεβρακωσε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα ετοιμάσει κι άλλο λογαριασμό,που θα πάει.To ότι παραδέχτηκε ότι ακόμα και οι δυό χαζούληδες που τον στηρίζουν ετοιμάζονται να αλλάξουν στρατόπεδο, σημαίνει πέταγμα λευκής πετσέτας.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
και εγω το ειχα πιστεψει δεν εδωσα και μεγαλη σημασια να το ψαξω κιολαςαυτη ναι σε ενα σκαφος...εγω πιστεψα οτι ηταν αληθινη αλλα καποιος τον ξεβρακωσε
ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να κανεις κατι τετοιο
με τι προφιλ?>Εδώ είναι ρε εσύ ο Σαβ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.251
- Πόντοι
- 12.756
ελα ρε συ Πουτσυ ποσοι ξεβρακωνονται στο νημα με φωτος απο κοπελες-γυναικες μας που βαζουν μουφα φωτος και ξεφτυλιζονταικαι εγω το ειχα πιστεψει δεν εδωσα και μεγαλη σημασια να το ψαξω κιολας
με τι προφιλ?>
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
οι τύποι καλόγεροι εχθρεύονται τον ίδιο τους εαυτό. Μνημονεύουν σαν προσευχή την φράση "να περνάω καλύτερα από τους άλλους", όχι σκέτο να περνάω καλύτερα.Πάντως, με τη σκληρότητα που δείξατε στους τύπους Καλόγερους, τους αναγκάσατε να αποτραβηχτούν και τώρα περνάνε ακόμα καλύτερα.
Όταν δεν καταφέρουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι οι άλλοι περνάνε χάλια, τότε αποτραβιούνται κλαυθμένοντες στην απομόνωση.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Και αν θυμάμαι καλά, έλεγε πως η μια από αυτές στο σκάφος του δήλωσε ενδιαφέρον για τον Άλεξ και ήθελε να τον συναντήσει. Έκανε και προξενιά ο μπαγάσας.Ιάκωβος νομίζω.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Καλόγερος (Διάβασε τον προσεκτικά,ως προς το στυλ και τα σεντόνια του,και θα καταλάβεις ότι αυτός είναι.Απλως αντί για Χίλτον έχει Γαλλική Ριβιέρα το τωρινό παραμύθι.Απλα δεν γράφει συχνά και δεν ποστάρει φωτο από γυναίκες για να μην καρφωθεί εντελώς )και εγω το ειχα πιστεψει δεν εδωσα και μεγαλη σημασια να το ψαξω κιολας
με τι προφιλ?>
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
το μαλακα ναι ελεγε για τον αλεξ και ο αλεξ το ειχε πιστεψει χαχαχα
χαχαχα π ειναι ο αλεξ να μας τα πει
χαχαχα π ειναι ο αλεξ να μας τα πει
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Και μετά ξαναποσταρε αυτήν κάμποσες φορές και έλεγε "που να την δούμε τα μέλη του μπου τέτοια γυναίκα" βάζοντας και τον εαυτό του μέσα σε αυτούς,ειρωνικά πάντα γιατί είχε αρχίσει να τρώει καραμουζα.Και αν θυμάμαι καλά, έλεγε πως η μια από αυτές στο σκάφος του δήλωσε ενδιαφέρον για τον Άλεξ και ήθελε να τον συναντήσει. Έκανε και προξενιά ο μπαγάσας.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Είχε βάλει και κάποιες άλλες με "κοπέλες του" δίπλα σε μια πισίνα.αυτη ναι σε ενα σκαφος...εγω πιστεψα οτι ηταν αληθινη αλλα καποιος τον ξεβρακωσε
Γενικά τα ναυάγια έχουν κόλλημα με τις πισίνες. Άγνωστο γιατί.
Και τελικά ήταν μοντέλες που έκαναν φωτογράφιση σε πισίνα μιας ρώσικης μπυραρίας.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Ή το άλλο που έλεγε:Και αν θυμάμαι καλά, έλεγε πως η μια από αυτές στο σκάφος του δήλωσε ενδιαφέρον για τον Άλεξ και ήθελε να τον συναντήσει. Έκανε και προξενιά ο μπαγάσας.
Ότι μας διαβάζει παρέα με τα μουνετα και γελάνε αβέρτα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις