Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 242K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Σωστος...για αυτο δεν αγχωνομαι...ειμαι ολιγον soldier of fortune....ασε που αν ξαναπεσω πανω της θα το εκτιμησει οτι δεν χωθηκα στην δυσκολη στιγμη της και εδειξα μονο διαθεση βοηθειας σε εναν εμπεριστατο συνανθρωπο.Θα δικαιωθω...!
Ειδικά αν κινείστε στην ίδια περιοχή.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σωστος...για αυτο δεν αγχωνομαι...ειμαι ολιγον soldier of fortune....ασε που αν ξαναπεσω πανω της θα το εκτιμησει οτι δεν χωθηκα στην δυσκολη στιγμη της και εδειξα μονο διαθεση βοηθειας σε εναν εμπεριστατο συνανθρωπο.Θα δικαιωθω...!
στοχεύεις ψηλά φίλε μου

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
μόνιμος κάτοικος κυανής ακτής και 74 σελίδες δεν έχει γράψει μισή γραμμή πληροφορία για όλες αυτές τις παραθαλάσσιες πόλεις, ούτε μία φωτογραφία από παραλίες, δρόμους, μαγαζιά, γυναίκες, μόνο μία fake φώτο από έναν ακάλυπτο πολυκατοικίας και ένα fake myipaddress. Αλλά ξέρει να με παρακαλάει να μην τον κοροϊδεύω και την άλλη στιγμή να με βρίζει.
Ως Σαββίδης είχε γίνει ρόμπα με το νύχι το βαμμένο και το κομμένο πρόσωπο της εσκορτ και δεν θέλει να καρφωθεί κι άλλο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.251
Πόντοι
12.756
Ως Σαββίδης είχε γίνει ρόμπα με το νύχι το βαμμένο και το κομμένο πρόσωπο της εσκορτ και δεν θέλει να καρφωθεί κι άλλο.
ποιος του την ειχε πει για την φωτο με το σκαφος;που ηταν βιζιτα τελικα;και κλεμμενη φωτο;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
ποιος του την ειχε πει για την φωτο με το σκαφος;που ηταν βιζιτα τελικα;και κλεμμενη φωτο;
Ιάκωβος νομίζω.
Λες για εκείνη που έβαλε 2-3 φορές,άλλοτε σε έγχρωμη,άλλοτε ασπρόμαυρη και με πίσω όψη της κορασιδος νομίζω?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αληθεια λετε ???ηταν φεικ η φωτο??

ω το νουμερο ε καλα κανει και δεν ξαναμπαινει τοτε

μεγαλη ξυφτυλλα

και επεμενε και το επαιζει ιστορια ο βλακας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.251
Πόντοι
12.756
Ιάκωβος νομίζω.
Λες για εκείνη που έβαλε 2-3 φορές,άλλοτε σε έγχρωμη,άλλοτε ασπρόμαυρη και με πίσω όψη της κορασιδος νομίζω?
αυτη ναι σε ενα σκαφος...εγω πιστεψα οτι ηταν αληθινη αλλα καποιος τον ξεβρακωσε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
αληθεια λετε ???ηταν φεικ η φωτο??

ω το νουμερο ε καλα κανει και δεν ξαναμπαινει τοτε

μεγαλη ξυφτυλλα

και επεμενε και το επαιζει ιστορια ο βλακας
Εδώ είναι ρε εσύ ο Σαβ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μόνιμος κάτοικος κυανής ακτής και 74 σελίδες δεν έχει γράψει μισή γραμμή πληροφορία για όλες αυτές τις παραθαλάσσιες πόλεις, ούτε μία φωτογραφία από παραλίες, δρόμους, μαγαζιά, γυναίκες, μόνο μία fake φώτο από έναν ακάλυπτο πολυκατοικίας και ένα fake myipaddress. Αλλά ξέρει να με παρακαλάει να μην τον κοροϊδεύω και την άλλη στιγμή να με βρίζει.
To ότι παραδέχτηκε ότι ακόμα και οι δυό χαζούληδες που τον στηρίζουν ετοιμάζονται να αλλάξουν στρατόπεδο, σημαίνει πέταγμα λευκής πετσέτας.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
αυτη ναι σε ενα σκαφος...εγω πιστεψα οτι ηταν αληθινη αλλα καποιος τον ξεβρακωσε
Νομίζω ο Ιάκωβος ήταν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

To ότι παραδέχτηκε ότι ακόμα και οι δυό χαζούληδες που τον στηρίζουν ετοιμάζονται να αλλάξουν στρατόπεδο, σημαίνει πέταγμα λευκής πετσέτας.
Θα ετοιμάσει κι άλλο λογαριασμό,που θα πάει.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και εγω το ειχα πιστεψει δεν εδωσα και μεγαλη σημασια να το ψαξω κιολας

ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να κανεις κατι τετοιο

Εδώ είναι ρε εσύ ο Σαβ
με τι προφιλ?>

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.251
Πόντοι
12.756

με τι προφιλ?>
ελα ρε συ Πουτσυ ποσοι ξεβρακωνονται στο νημα με φωτος απο κοπελες-γυναικες μας που βαζουν μουφα φωτος και ξεφτυλιζονται

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Πάντως, με τη σκληρότητα που δείξατε στους τύπους Καλόγερους, τους αναγκάσατε να αποτραβηχτούν και τώρα περνάνε ακόμα καλύτερα.
οι τύποι καλόγεροι εχθρεύονται τον ίδιο τους εαυτό. Μνημονεύουν σαν προσευχή την φράση "να περνάω καλύτερα από τους άλλους", όχι σκέτο να περνάω καλύτερα.
Όταν δεν καταφέρουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι οι άλλοι περνάνε χάλια, τότε αποτραβιούνται κλαυθμένοντες στην απομόνωση.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ιάκωβος νομίζω.
Και αν θυμάμαι καλά, έλεγε πως η μια από αυτές στο σκάφος του δήλωσε ενδιαφέρον για τον Άλεξ και ήθελε να τον συναντήσει. Έκανε και προξενιά ο μπαγάσας.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

με τι προφιλ?>
Καλόγερος (Διάβασε τον προσεκτικά,ως προς το στυλ και τα σεντόνια του,και θα καταλάβεις ότι αυτός είναι.Απλως αντί για Χίλτον έχει Γαλλική Ριβιέρα το τωρινό παραμύθι.Απλα δεν γράφει συχνά και δεν ποστάρει φωτο από γυναίκες για να μην καρφωθεί εντελώς )

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το μαλακα ναι ελεγε για τον αλεξ και ο αλεξ το ειχε πιστεψει χαχαχα

χαχαχα π ειναι ο αλεξ να μας τα πει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Και αν θυμάμαι καλά, έλεγε πως η μια από αυτές στο σκάφος του δήλωσε ενδιαφέρον για τον Άλεξ και ήθελε να τον συναντήσει. Έκανε και προξενιά ο μπαγάσας.
Και μετά ξαναποσταρε αυτήν κάμποσες φορές και έλεγε "που να την δούμε τα μέλη του μπου τέτοια γυναίκα" βάζοντας και τον εαυτό του μέσα σε αυτούς,ειρωνικά πάντα γιατί είχε αρχίσει να τρώει καραμουζα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είχε βάλει και κάποιες άλλες με "κοπέλες του" δίπλα σε μια πισίνα.
Γενικά τα ναυάγια έχουν κόλλημα με τις πισίνες. Άγνωστο γιατί.
Και τελικά ήταν μοντέλες που έκαναν φωτογράφιση σε πισίνα μιας ρώσικης μπυραρίας.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ή το άλλο που έλεγε:
Ότι μας διαβάζει παρέα με τα μουνετα και γελάνε αβέρτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom