Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Σχετικά με την επιμονή.
Σίγουρα δεν είναι ωραίο πράγμα η επιμονή στα όρια της παρενόχλησης και δεν θα μου άρεσε ούτε να το έκανα ούτε να μου το έκαναν.
Αλλά τώρα, απ' την άλλη, υπάρχει και το μπούλινγκ όπου αν δεν επιμείνεις ή δεν κάνεις "κίνηση" σε λένε καληνυχτάκια!!
Επειδή λοιπόν δεν βγάζεις άκρη η λύση είναι μία, φιλοσοφία mgtow και εφαρμογή του Pickerικού Κώδικα!!! :rockon:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Ρε συ John, την έκανα και bold την λέξη «επίμονο». Για το επίμονο καμάκι μιλάω. Δηλαδή αν σου πει η γκόμενα «Όχι» θα πρέπει να σταματάς. Διαφορετικά να μπορεί να φωνάξει τον αστυφύλακα ή αν έχει και μάρτυρες κι έγινες και προσβλητικός να μπορεί να κάνει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση. Για σκέψου το, αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι η αδερφή σου ή η κόρη σου και υπάρχουν αρκετοί επίμονοι μαλάκες στο δρόμο.
ομως για σκεψου μια παλαβη να πει ψεμματα οτι σου ειπε οχι ενω δεν της εχεις μιλησει καθολου.
για αυτο τετοια πραγματα ΠΑΝΤΑ βαινουν εις βαρος των αντρων
πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι τι λεμε και γραφουμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.770
Πόντοι
9.297
Aν ειναι προοδος το να κανεις"ηλεκτρονικο" καμακι εμενα με αφηνει παγερα αδιαφορο τετοια προοδος...κατι που το κανουν αγορακια και οχι ανδρες.Οποιος θελει να παιξει παιζει...οποιος θελει να κανει καμακι κανει καμακι.Τοσο απλα.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
αμα ποινικοποιησουν και το καμακι, τοτε να τα κοψουμε και να τα πεταξουμε στο σκυλο να τα φαει!
Ισως σε αλλη χωρα τα dating apps να δουλευουν καλυτερα, εδω οι περισσοτερες ελλεηνιδες μας δουλευουν.
Ξαναλεω, σε ματσαρουν και δεν μιλανε καν οταν ξεκινας να τους μιλησεις η μιλανε με το τσιγκελι.
Η πλειοψηφια αυτων.
Το παιζουν μοντερνες, εχουν μοντερνο κινητο αλλα το μυαλο τους εχει μεινει στο 1980.

• Like
Αντιδράσεις: tnt
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ομως για σκεψου μια παλαβη να πει ψεμματα οτι σου ειπε οχι ενω δεν της εχεις μιλησει καθολου.
για αυτο τετοια πραγματα ΠΑΝΤΑ βαινουν εις βαρος των αντρων
πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι τι λεμε και γραφουμε
Το λέω στο παρακάτω ποστ ότι μπορεί να συμβεί και αυτό και για αυτόν το λόγο θα πρέπει να υπάρξει η σωστή νομική πλαισίωση. Βασικά για να σε κατηγορήσει θα πρέπει να μπορεί και να το στηρίξει, γιατί μπορεί να της έρθει μπούμεραγκ.

Όμως με το σημερινό νομικό καθεστώς μία γυναίκα δεν έχει το νομικό εργαλείο για να απαλλαγεί από κάποιον που της γίνεται κολιτσίδα.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
αμα ποινικοποιησουν και το καμακι, τοτε να τα κοψουμε και να τα πεταξουμε στο σκυλο να τα φαει!
Ισως σε αλλη χωρα τα dating apps να δουλευουν καλυτερα, εδω οι περισσοτερες ελλεηνιδες μας δουλευουν.
Ξαναλεω, σε ματσαρουν και δεν μιλανε καν οταν ξεκινας να τους μιλησεις η μιλανε με το τσιγκελι.
Η πλειοψηφια αυτων.
Το παιζουν μοντερνες, εχουν μοντερνο κινητο αλλα το μυαλο τους εχει μεινει στο 1980.
Στο θέμα των dating apps η Ελλάδα δεν έχει κάτι καλό δικό της και βολεύεται με ξένα πχ tinder, badoo κλπ δηλαδή τα γνωστά μεγάλα sites με γενικό πληθυσμό όπου επικρατεί λίγο χάος.

Όσο πιο εξειδικευμένα είναι τα sites γνωριμιών τόσο το καλύτερο, γιατί ο κόσμος είναι πιο ομοιογενής και στο ίδιο μήκος κύματος. Έξω έχει sites για πτυχιούχους, χοντρούς, άνω των 50 ... δηλ διάφορες κατηγορίες. Κάποια στιγμή θα έρθουν και στην Ελλάδα αυτά και θα αλλάξουν και οι νοοτροπίες. Προς το παρόν οι Ελληνίδες κινούνται με αρκετές επιφυλάξεις και δεδομένης και της νοοτροπίας των Ελλήνων που δεν είναι πάντα η καλύτερη, μέχρι ένα σημείο τις καταλαβαίνω.

Υπάρχουν επίσης και κάποια sites σκέτη κοροιδία. Άμα βλέπεις site που σου ζητάει coins κάθε τρεις και λίγο για να στείλεις μυνήματα, να δεις φωτογραφίες που σου στέλνουν κλπ καταλαβαίνεις ότι οι δημιουργοί του δεν ενδιαφέρονται να προσφέρουν υπηρεσία, αλλά για το πώς να σε αρμέξουν.

Τα καλύτερα sites τα βρίσκεις μέσα σε αυτά που δουλεύουν με συνδρομή για άνδρες και γυναίκες. Όποιος πληρώνει από 20 και μέχρι 50 € το μήνα, πάει εκεί με σκοπό να πιάσουν τόπο τα λεφτά του, να κάνει γνωριμίες κι όχι να χαζεύει. Εκεί δεν βρίσκεις γυναίκες που σου κάνουν τις έξυπνες. Είναι ξεκάθαρες από την αρχή για το τι θέλουν. Ελλάδα δεν έχω υπόψη μου κάποιο καλό site.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τι ηλικιες χτυπας, ποιο ειναι η ηλικιακη ομαδα που απευθυνεσαι, με τον τροπο σου, υπαρχει μεγαλητερη "επιτυχια" σε σιγκεκριμενες ηλικιες;
"Χτυπαω" απο 18-19 και πανω μεχρι οπου φτασει το κλικ.
Με το κλικ παω. Οπως ολοι.
Η μεγαλυτερη επιτυχια σταματηματος ερχεται στις μικρες ηλικιες 18, 19 μεχρι (χονδρικα) 25 ετων
που γυρευουν παιχνιδι αλλα δεν μπορουν να το υποστηριξουν ευκολα οποτε θελουν πιο ηρεμα.

Η (συχνοτερη) επιβεβαιωση (και το ζουμι) ερχεται μεταξυ 25-40 ετων.
που υπαρχει αμεσοτητα και ταχυτητα. Ξερουν τι θελουν.

Πιο μετα θελει φιλοσοφια και συναισθηματικο φουμαρο με σαβουαρ αλλα ολα συμβαινουν.

Γενικως...

πας οπου θες, οπου βρεις, οσο θες, δεν περιοριζεσαι, δεν πληρωνεις συνδρομες
παιρνεις αμεσες απαντησεις, δεν εγκλωβιζεσαι σε χωρους-μαγαζια για να την πεσεις σε μια
και μετα να σε κλασουν ολες αν αποτυχεις με την μια, δοκιμαζεις οσες φορες θες
δεν περιμενεις να παρουν θεση οι γκομενες, δεν μιλας πολυ, δεν χανεις χρονο
δεν κινδυνευεις να γινεις φιλεναδιτσος, δεν σου λεει καμια τιποτα γιατι σε ολες αρεσει
το ομορφο καμακι, σε τονωνει, σου φτιαχνει ψυχολογια και αδρεναλινη, μιλας ζωντανα
κι οχι με ρομποτ η με ατομα που δεν βλεπεις, γαμας αμεσα γιατι οταν παρεις το οκ
προχωρας μιας που ηδη εχει σπασει ο παγος κατι που αλλου θελει κουπι στην γαλερα
αυτη που θα βρεις θα την γαμησεις οσο παιζει τριλιζα με αλλους που κρεμονται
για καιρο στην οθονη της, δεν εχεις ανταγωνισμο απο αλλους, δεν σε συγκρινει γιατι εισαι
μοναδικος καθε στιγμη κι οχι στα γονατα με αλλους μνηστηρες, δεν μπαινεις στην ουρα
επιλεγεις τροπο μιας που βλεπεις ζωντανα αυτη και την γλωσσα σωματος
χιουμοριζεις, σοβαρευεις, πλαστικοποιεισαι, νιωθεις, ελισσσεσαι, προσαρμοζεσαι
παιρνεις αμεσα τα σηματα σταματα, προχωρα και πολλαααααααααααααααα αλλα.

Πας για ποιον λογο; ποιος ο σκοπος; να "χτυπησεις" μερικες για να βρεις μια
(το πολυ δυο σε παραλληλια) να περασετε ομορφα και για οσο περασετε.
Πας για σεξ. Το ξερουν. Ε και; εσυ πας...απλα πας!
Αν γινει κατι καλυτερο μετα, το τσσεκαρεις αλλα ξεκινας για σεξ.
Ολοι οι ανδρες στην γη πανε αρχικα για σεξ. Αξιωμα!

Αν δε βαριεσαι να περπατας, θα πετυχεις. Θελει τροπο κι οχι κοπο.

Αλλιως θα παιζεις με τις ταπες των βαρελιων, περιμενοντας το ουισκυ να ωριμασει!

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το ποσοστο επιτυχιας ειναι πολυ μικρο διοτι πολυ απλα οι συνθηκες ειναι δυσκολες
και ολα γινονται γρηγορα.

δεν εχεις ανταγωνισμο απο αλλους, δεν σε συγκρινει γιατι εισαι
μοναδικος καθε στιγμη

Οι παραπάνω δύο παραθέσεις κάπου δεν συμφωνούν μεταξύ τους.
Ακριβώς επειδή υπάρχει ανταγωνισμός και σε συγκρίνει, γι αυτό το ποσοστό επιτυχίας σου είναι πολύ μικρό. Απλά δεν βλέπεις τους ανταγωνιστές.

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Ρε συ John, την έκανα και bold την λέξη «επίμονο». Για το επίμονο καμάκι μιλάω. Δηλαδή αν σου πει η γκόμενα «Όχι» θα πρέπει να σταματάς. Διαφορετικά να μπορεί να φωνάξει τον αστυφύλακα ή αν έχει και μάρτυρες κι έγινες και προσβλητικός να μπορεί να κάνει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση. Για σκέψου το, αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι η αδερφή σου ή η κόρη σου και υπάρχουν αρκετοί επίμονοι μαλάκες στο δρόμο.
λες μαλακιες εγω οχι εχω ακουσει μονο 2 φορες τη μια στο ιντερνετ.οι περισσοτερες ειναι μια ετσι μια λλιως ΧΩΡΙΣ κατι ξεκαθαρο.εκει τι κανεις ?και μιλαω μονο ιαυτες που γουσταρεις ιο αλλες απλα δεν υπαρχουν

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Δεν είναι μονόδρομος. Τουναντίον είναι μέθοδος που θα περιοριστεί μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Η νέα μέθοδος είναι τα dating apps (με premium). Στοχεύεις άτομα που βρίσκονται εκεί ακριβώς γιατί έχουν τη διάθεση να κάνουν γνωριμίες και δεν τις σταματάς στο δρόμο να τις παρενοχλείς τη στιγμή που μπορεί να πηγαίνουν επίσκεψη στο γιατρό τους.
Και στα apps είναι πολλές και στοχεύεις με κριτήρια από την άνεση του σπιτιού σου. Απλά οι περισσότεροι δεν ξέρουν πώς να φτιάξουν ένα προφίλ και πολλοί είναι και χωρίς φωτό, πιστεύοντας ότι η γκόμενες θα προσλάβουν μάγο να τους πουν πού βρίσκονται τα κελεπούρια.
και πως φτιαχνεται ενα καλο προφιλ?

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Το να παίζει μπλα μπλα και μάλιστα πολύ το θεωρώ λογικότατο για δύο λόγους: πρώτον γιατί η γκόμενα δεν σε ξέρει και προσπαθεί με την κουβέντα να καταλάβει τι μυαλό κουβαλάς. Πολλοί δεν έχουν και ολοκληρωμένο προφίλ, οπότε με τι στοιχεία να ξανοιχτεί μαζί σου;

Δεύτερον, πολλοί Έλληνες δεν έχουν τρόπους, αλλά και δεν μπορούν να δεχτούν την απόρριψη. Άμα φάνε πολλές απορρίψεις, που είναι λογικό σε ένα site με χιλιάδες κόσμο, γενικεύουν για τις γκόμενες και η πικρία τους βγαίνει σε κακή συμπεριφορά, οπότε οι γκόμενες γενικώς είναι επιφυλακτικές. Επίσης οι Έλληνες στην πλειοψηφεία τους δεν έχουν ούτε οργάνωση ούτε μέθοδο ούτε υπομονή. Πάνε σαν ατζαμήδες και τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο.

Εγώ δεν το θεωρώ καθόλου ψυχοφόρο. Έχω γραφτεί κατα καιρούς σε πολλά ξένα sites, αλλά είμαι οργανωμένος. Χτυπάς τώρα για να «φας» τον Ιούνιο, ενώ τώρα απολαμβάνεις τους κόπους του περασμένου Δεκεμβρίου. Έτσι πάει. Αλλιώς η ανυπομονησία σε οδηγεί σε λάθη και σε πρόωρη εγκατάλειψη της προσπάθειας. Μου έχει τύχει όμως πολλές φορές να βγω και την επόμενη μέρα.
τι σημασια εχει τιμυαλο κουβαλας?σε βλεπει η σε γουσταρειη οχι αν σε γουσταρει βγαινετε κανετε οτι γουσταρετε κι αν δεν ταιριαζετε λασπη

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι παραπάνω δύο παραθέσεις κάπου δεν συμφωνούν μεταξύ τους.
Ακριβώς επειδή υπάρχει ανταγωνισμός και σε συγκρίνει, γι αυτό το ποσοστό επιτυχίας σου είναι πολύ μικρό. Απλά δεν βλέπεις τους ανταγωνιστές.
Καλημερα. Μια χαρα συμφωνουν. Το ποσοστο επιτυχιας ειναι πολυ μικρο οπως σε ολες
τις μεθοδους, γιατι (οντως) οι συνθηκες ειναι δυσκολες και ολα γινονται γρηγορα.
Οτι και να κανεις, παντα ειναι μικρο το ποσοστο.
Πας και την πεφτεις στον δρομο κι ως γνωστον επειδη οι γυναικες προτιμουν μπιρι μπιρι,
προετοιμασιες, σαλια και σφουγγαριστρες για να κανουν τις δυσκολες (ανασφαλεια)
δεν σε ακουν ευκολα. Και αν φυγουν, εσυ στην ψωλα σου, πας στην επομενη που θες.
Με το ιντερνετ δεν ξερεις (μεχρι αργης αποδειξης) αν σε πηρε στα σοβαρα η ασχολειται
διοτι πολυ απλα δεν ξερεις τιποτα.
Διαβαζει καποιους που γελαει και τους βλεπει ως κολλητηρια για να γαμησουν.
Αλλιως γιατι τις μιλουν; για να αναλυσουν την πυρηνικη σχαση;
η διαφορα ειναι οτι στον δρομο, θα παρεις αμεσα θετικη απαντηση η ακυρο
ενω στο ιντερνετ, δεν ξερεις αν εισαι στην συντηρηση η στην καταψυξη (φρεσκος δεν λεγεσαι)
μιας που μπορει να μην σου απαντησει ποτε, δεν μπορεις να μπουκαρεις κατευθειαν
θα χρονισεις λογω αλλων συνθηκων και το πιο πιθανο ειναι να μπεις
στην λιστα "γαμπρουληδων" στο προφιλ της.
Εκει να δεις ποσο μικρο ειναι το ποσοστο επιτυχιας!
Παντα και σε καθε μεθοδο, το ποσοστο ειναι πολυ μικρο.
Δεν μας ενδιαφερει ποσες φορες θα την πεσουμε αλλα να πετυχουμε.
Ας γινει συνειδηση κι ας μην θολωνουμε το κλιμα οπως μερικοι μερικοι
που αποφευγουν να πουν την αληθεια για το ποσοστο επιτυχιας
μενοντας σε ομορφες περιγραφες και λουσα.

Ναι, δεν εχεις ανταγωνισμο απο αλλους διοτι στον δρομο εισαι εκει μονο εσυ κι αυτη.
Και το εκτιμουν οταν ερχεσαι ετσι. Ασε τι λενε λογω ζηλιας ορισμενες
επειδη δεν τους την πεφτουν.
Στον δρομο, ερχεται προ τετελεσμενου. Θα σκεφτει οτι πρεπει να απαντησει και θα απαντησει.
Στο ιντερνετ θα αραξει και θα σκεφτει κι αλλους 50-60 που μιλουν μαζι της
καθως και καμια 500αρια που της κανουν λαικ παριστανοντας τους ανετους
μη μπορωντας να μπουν στο θεμα αμεσα. Και γελαει! Στον δρομο δε γελαει!
Χαιρεται η φευγει! Στανταρ ολα!
Επισης αν παω τωρα να την πεσω, μεσα σε μια ωρα θα εχω κανει π.χ 10 αποπειρες
και θα εχω θετικες απαντησεις η ακυρα, οταν στο ιντερνετ καποιος αλλος
θα εχει πει μιση καλημερα και υπο την προυποθεση οτι συνδεθηκε η αλλη.
Καλα κρασια δηλαδη! Εδω μεσα θελουν να γαμησουν αμεσα!
Δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι. Παγκοσμιως ολοι αυτο θελουμε!

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και τι εγινε ρε τυπε αν την πεσει καποιος στην αδερφη μου η στη κορη μου?
Γυναικες δεν ειναι αντρα δεν θέλουν?απο που και ως που να ποινικοποιειται το καμακι,αν και εγω ειμαι κατά του καμακιου για αλλον λογο.
Το καμακι ανεβαζει το ηθικο των γυναικων και αποκτουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτο κανει κακο στη πιατσα.
Απλα ολα αυτα γινονται για οικονομικο οφελος.
Ολο και καποια μαλακω θα τρεξει κατευθιαν να καταγγειλει ενα καψουρη που την γουσταρει.
Αποτελεσμα λεφτα ο δικηγορος για τη μηνυση παραβολα κλπ το κρατος και ο μαλακας στο τελος θα πληρωσει και πριστιμο αντι για φυλακιση,το προστιμο και τα παραβολα στο κρατος ο μαλακας χαμενος και η γκομενα αγγουρι μιας και θα ενισχυθει η αυτοπεποιθηση της.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αν πραγματικά το πιστεύεις αυτό, μείνε στο ιντερνετικό "καμάκι" μήπως και...γιατί από κοντά δύσκολα θα σου πει γυναίκα ναι.
και καλά θα κάνει...
ρε σεις το ότι είμαστε (ΚΑΙ) στο μπου ΔΕΝ σημαίνει ότι ξεχνάμε ποια και πως είναι (και πρέπει να είναι) η πραγματική ζωή.
πως συμπεριφέρονται οι γυναίκες έξω που φυσικά δεν ενεργούν σαν βίζιτες (ούτε οι ίδιες οι επαγγελματίες δεν το κάνουν αυτό "εκεί έξω").
πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε?
και εννοείται καλά κάνουν....
ρε συμπεριφερθείτε σαν άνθρωποι σε άνθρωπο (στον δρόμο, στο μπαρ, οπουδήποτε τέλος πάντων) και, πέραν του γεγονότος ότι αυτό είναι το σωστό και το πρέπον, θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα με τις γυναίκες...
Mιλησες δον ζουαν....χαχαχαχαχ ρε ξεφτιλα δεν μας χεζεις με τις ιπποτικες σου μαλακιες.
Κανεις κακο στη πιατσα δεν το εχεις καταλαβει?
Οι γκομενες θελουν συνοπτικες διαδικασιες μου καθεσαι καλως δεν μου καθεσαι πουλο,η το αλλο δεν μ αρεσεις θα εισαι φιλη μου τελος μη μου λες μαλακιες για σχεσεις και ερωτολογα,φιλη μονο οποια δεν μας αρεσει.
Ετσι διαχωριζουμε τις φιλες με τις γκομενες.
Ττυποι που λενε δεν υπαρχει φιλια ισχυει εν μερη απλα οι τυποι αυτοι πηδανε οτι υπαρχει μουνι να εχει και την πηδανε ενω αυτοι που διαχωριζουν εχουν ενα στανταρ επιλογης.
Εγω κοιταω την αλλη δεν μ αρεσει το παω φιλικα καιβτο λεω δεν στη πεφτω φιλη αν θες.
Εδω και δυο χρονια εχω καταργησει το καμακι με ερωτολογα κλπ μαλακιες και το παω χυμα.

Project_or

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
22
Πόντοι
0
Μερικοί ακόμα αρνούνται να καταλάβουν ότι η γυναίκα το μόνο που κάνει είναι να αφήσει τον άντρα να την πηδήξει. Ο άντρας είναι ικανός για να την πηδήξει να φέρει όλο το σύμπαν ανάσκελα. Η γυναίκα που θέλει να γαμηθεί επιθυμεί να υπάρχουν τουλάχιστον κάποια βασικά πράγματα εξασφαλισμένα, επικοινωνία, καθαριότητα- υγεία, αυτοσεβασμός. Αυτά τα έχει ήδη κοντρολαρισμένα εγκεφαλικά, αυτά είναι ήδη φορτωμένα στον σκληρό δίσκο και είναι ήδη τα φίλτρα της βασικής αναζήτησης. Η γυναίκα τοποθετεί αρκετά γρηγορότερα από τον άντρα τον επίμαχο ερωτύλο σε καλούπι, πχ σπονσορα- φίλο, εραστή κτλπ. Μέχρι σήμερα δυο κατηγορίες ανδρών θα υπάρχουν που οι γκόμενες βρίσκουν και κάνουν. Αυτοί που γαμάνε τις γκόμενες και αυτοί που τις "σπάνε". Οι γκόμενες που σπάνε είναι οι κακομαθημένες που συντριπτικά καταλήγουν μόνες, κακογαμημενες και με προβληματικές συμπεριφορές.
Ακόμα όμως και αυτές έχουν ήδη επιλέξει αυτόν που θα τις γαμάει. Με τα χρόνια έχω καταλήξει πως τα προβλήματα ξεκινούν από τις εμμονές που έχουν μερικοί με συγκεκριμένες γκόμενες που ή δε θέλουν, δεν ξέρουν, να καταλάβουν τον τρόπο που τους έχει τοποθετήσει μια γυναίκα. Όλο αυτό το μπέρδεμα έχει καταλήξει σε ένα φαύλο κύκλο αναζήτησης γκόμενας, σχέσης, πηδήματος. Αυτά δεν πάνε ποτέ μαζί. Καμία νορμάλ γυναίκα δε θα δεχτεί να είναι Νο2 στο μυαλό κάποιου για πολύ μεγάλο διάστημα. Μην αναλώνετε περισσότερο χρόνο από όσο οι γκόμενες χρειάζονται. Η αποτυχία είναι μέρος του μαθήματος, σου φτιάχνει την διάθεση για παραπάνω, όσο πιο πολύ απόρριψη έχεις δεχτεί τόσο περισσότερο έχεις ανέβει στα μάτια των γυναικών, γιατί αυτές ξέρουν πως εσύ δε μπερδεύεις την πούτσα με τη βούρτσα και αυτό το σέβονται. Κανένας άντρας που πήγε να φλερτάρει για να γαμήσει δεν έχει πέσει ποτέ σε υπόληψη μεταξύ των γυναικών, αυτός που πήγε και μπερδεύει πούτσα, λούσα, αγάπες, κτλπ έχει πέσει στο στόμα των γυναικών.
Οι μύστες ξέρουν και γνωρίζουν τους κυνηγούς. Οι κυνηγοί μεταξύ ανδρών και γυναικών μιλούν με βλέμματα σε ένα χώρο. Για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο θέλει πολύ αποτυχία, καζούρα και προσωπική προσπάθεια. Το πρώτο βήμα γίνεται όταν συνειδητοποιείς τον λόγο πως τελικά η καριόλα που έχεις απέναντι σου, αποφάσισε να πηδηχτει μαζί σου σήμερα.

Μην "σπάτε" με τη συμπεριφορά σας τις γκόμενες !! Να τις σπάτε στο πήδημα !!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καλημερα. Μια χαρα συμφωνουν. Το ποσοστο επιτυχιας ειναι πολυ μικρο οπως σε ολες
τις μεθοδους, γιατι (οντως) οι συνθηκες ειναι δυσκολες και ολα γινονται γρηγορα.
Οτι και να κανεις, παντα ειναι μικρο το ποσοστο.
Πας και την πεφτεις στον δρομο κι ως γνωστον επειδη οι γυναικες προτιμουν μπιρι μπιρι,
προετοιμασιες, σαλια και σφουγγαριστρες για να κανουν τις δυσκολες (ανασφαλεια)
δεν σε ακουν ευκολα. Και αν φυγουν, εσυ στην ψωλα σου, πας στην επομενη που θες.
Με το ιντερνετ δεν ξερεις (μεχρι αργης αποδειξης) αν σε πηρε στα σοβαρα η ασχολειται
διοτι πολυ απλα δεν ξερεις τιποτα.
Διαβαζει καποιους που γελαει και τους βλεπει ως κολλητηρια για να γαμησουν.
Αλλιως γιατι τις μιλουν; για να αναλυσουν την πυρηνικη σχαση;
η διαφορα ειναι οτι στον δρομο, θα παρεις αμεσα θετικη απαντηση η ακυρο
ενω στο ιντερνετ, δεν ξερεις αν εισαι στην συντηρηση η στην καταψυξη (φρεσκος δεν λεγεσαι)
μιας που μπορει να μην σου απαντησει ποτε, δεν μπορεις να μπουκαρεις κατευθειαν
θα χρονισεις λογω αλλων συνθηκων και το πιο πιθανο ειναι να μπεις
στην λιστα "γαμπρουληδων" στο προφιλ της.
Εκει να δεις ποσο μικρο ειναι το ποσοστο επιτυχιας!
Παντα και σε καθε μεθοδο, το ποσοστο ειναι πολυ μικρο.
Δεν μας ενδιαφερει ποσες φορες θα την πεσουμε αλλα να πετυχουμε.
Ας γινει συνειδηση κι ας μην θολωνουμε το κλιμα οπως μερικοι μερικοι
που αποφευγουν να πουν την αληθεια για το ποσοστο επιτυχιας
μενοντας σε ομορφες περιγραφες και λουσα.

Ναι, δεν εχεις ανταγωνισμο απο αλλους διοτι στον δρομο εισαι εκει μονο εσυ κι αυτη.
Και το εκτιμουν οταν ερχεσαι ετσι. Ασε τι λενε λογω ζηλιας ορισμενες
επειδη δεν τους την πεφτουν.
Στον δρομο, ερχεται προ τετελεσμενου. Θα σκεφτει οτι πρεπει να απαντησει και θα απαντησει.
Στο ιντερνετ θα αραξει και θα σκεφτει κι αλλους 50-60 που μιλουν μαζι της
καθως και καμια 500αρια που της κανουν λαικ παριστανοντας τους ανετους
μη μπορωντας να μπουν στο θεμα αμεσα. Και γελαει! Στον δρομο δε γελαει!
Χαιρεται η φευγει! Στανταρ ολα!
Επισης αν παω τωρα να την πεσω, μεσα σε μια ωρα θα εχω κανει π.χ 10 αποπειρες
και θα εχω θετικες απαντησεις η ακυρα, οταν στο ιντερνετ καποιος αλλος
θα εχει πει μιση καλημερα και υπο την προυποθεση οτι συνδεθηκε η αλλη.
Καλα κρασια δηλαδη! Εδω μεσα θελουν να γαμησουν αμεσα!
Δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι. Παγκοσμιως ολοι αυτο θελουμε!

Καλή σου μέρα και σένα. Ενώ συμφωνώ ότι ο καθένας πρέπει να διαλέγει τη μέθοδο που του ταιριάζει (πλην του παρενοχλητικού καμακιού), δεν συμφωνώ με τον τρόπο που παρουσιάζεις τα πράγματα σχετικά με τα sites γνωριμιών.

Ο λόγος είναι ότι εστιάζεις στο πώς σε αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στα sites, πώς σε βλέπουν, τι σκέφτονται για σένα κλπ αναγνωρίζοντάς τες στην ουσία ως κυρίαρχες του παιχνιδιού. Ναι μία καρτέλα στο app είσαι, αλλά το ίδιο είναι κι αυτές. Για ποιο λόγο θεωρείς ότι κάνουν το παιχνίδι τους όπως γουστάρουν μόνο αυτές κι όχι κι εσύ; Ξέρεις πόσες έχω στο περίμενε και πόσες γράφω κανονικά σε ημερήσια βάση τις εποχές που ασχολούμαι με αυτά τα sites; Ενώ με κάποια που άρχισα συνομιλία και τα παράτησα γιατί βρήκα κάτι καλύτερο ή δεν είχα χρόνο μπορεί να επανέλθω αργότερα προφασιζόμενος δουλειές. Έχω την άνεση μου και γράφω όποτε γουστάρω, κάνοντας «καμάκι» με το σώβρακο ακόμα και στη μία η ώρα τη νύχτα, χωρίς να αγωνιώ αν θα πετύχει η παράσταση γιατί έχω περιθώρια να διορθώσω τα λάθη.

Κι έχεις την ψευδαίσθηση ότι στα πέντε λεπτά παράστασης δρόμου είσαι ξεχωριστός, επειδή δεν βλέπεις τους ανταγωνιστές, ενώ η γκόμενα μπορεί να σου ρίξει χυλόπιτα και είκοσι μέτρα πιο πέρα να της την πέσει άλλος και να της αρέσει. Ή να πηγαίνει σε ραντεβού με γκόμενο και να του πει «συγνώμη που άργησα, μου την έπεσε ένας μαλάκας στο δρόμο».

Κοίτα εγώ είμαι ρεαλιστής και με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Τα sites έχουν γενικώς πολύ καλύτερα αποτελέσματα λόγου του τεράστιου αριθμού γυναικών και λόγου καλύτερης στόχευσης. Αυτό που είπα σε άλλο ποστ για το τριμηνιαίο πλάνο δράσης, ότι δηλαδή χτυπάω τώρα για να φάω τον Ιούνιο, είναι το πλάνο που ταιριάζει σε μένα. Αν πας σε sites ειδικά για το σεξ, δεν αποκλείεται να γαμήσεις και την επομένη (για την ίδια μέρα δύσκολο). Τα αποφεύγω τέτοια sites γιατί ξέρεις οι ακράτητες είναι τις περισσότερες φορές και προβληματικές. Ο συνετός άνθρωπος (άνδρας ή γυναίκα) παίρνει τον χρόνο του για να γνωρίζει τον άλλο, ώστε να μην μπλέξει σε ιστορίες. Επίσης σπανίως στέλνω πρώτος. Δουλεύω πολύ το προφίλ, ζυγίζοντας την κάθε λέξη, και δέχομαι πολλά μυνήματα από γυναίκες.

Επίσης το καμάκι του δρόμου από μια ηλικία και πέρα δεν ενδείκνυται.

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Αν βγάζαμε εύκολα γκόμενες θα έμεναν άνεργες οι πουτάνες :confused:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Kalogero...ειναι σαφες και μεγαλη αληθεια οτι ολες ξερουν πως στα σαιτ οποιος τις προσεγγισει
θελει να τις γαμησει. Αρα ειναι ασφαλισμενες πισω απο εναν τοιχο και κουνιουνται.
Εγω οχι μονο γκρεμιζω τον τοιχο αλλα δεν δεχομαι καν να πολεμησω ετσι.
Παιζω μπαλα εκει που τις "πιανω απο τον λαιμο" και θα μου πουν ναι η οχι.

Μου ειναι αδιαφορο τι θα μου πουν η τι θα σκεφτουν, μιας που με απασχολει μονο
το ναι η οχι. Το κανω σωστα, ανωδυνα και ομορφα.
Ουδεποτε ακουσα κατι ασχημο. Το πολυ πολυ να δω στραβομουτσουνιασμα.
Εχω φαει παρα πολλες χυλοπιτες γιατι ειναι ο τροπος ετσι. Ακαριαιος.
Σε κανει ατρωτο. Εχω τεραστια ψυχραιμια. Ειναι σαν να χτυπανε με σφυρακι τον Ολυμπο.
Ας λαβω εγω συμπεριφορα η λογια ναι η οχι κι ας κανει οτι θελει μετα.
Ας της την πεσει αλλος αν κι οι περισσοτεροι (μην σου πω 90%) απλα κοιτουν σαν χανοι.
Για μενα, οταν ολοκληρωσω την προσπαθεια μαζι της και λαβω οχι, μου ειναι αχρηστη.
Δεν την θυμαμαι καν.

Με αυτον τον τροπο επαναλαμβανω...

πας οπου θες, οπου βρεις, οσο θες, δεν περιοριζεσαι, δεν πληρωνεις συνδρομες
παιρνεις αμεσες απαντησεις, δεν εγκλωβιζεσαι σε χωρους-μαγαζια για να την πεσεις σε μια
και μετα να σε κλασουν ολες αν αποτυχεις με την μια, δοκιμαζεις οσες φορες θες
δεν περιμενεις να παρουν θεση οι γκομενες, δεν μιλας πολυ, δεν χανεις χρονο
δεν κινδυνευεις να γινεις φιλεναδιτσος, δεν σου λεει καμια τιποτα γιατι σε ολες αρεσει
το ομορφο καμακι, σε τονωνει, σου φτιαχνει ψυχολογια και αδρεναλινη, μιλας ζωντανα
κι οχι με ρομποτ η με ατομα που δεν βλεπεις, γαμας αμεσα γιατι οταν παρεις το οκ
προχωρας μιας που ηδη εχει σπασει ο παγος κατι που αλλου θελει κουπι στην γαλερα
αυτη που θα βρεις θα την γαμησεις οσο παιζει τριλιζα με αλλους που κρεμονται
για καιρο στην οθονη της, δεν εχεις ανταγωνισμο απο αλλους, δεν σε συγκρινει γιατι εισαι
μοναδικος καθε στιγμη κι οχι στα γονατα με αλλους μνηστηρες, δεν μπαινεις στην ουρα
επιλεγεις τροπο μιας που βλεπεις ζωντανα αυτη και την γλωσσα σωματος
χιουμοριζεις, σοβαρευεις, πλαστικοποιεισαι, νιωθεις, ελισσσεσαι, προσαρμοζεσαι
παιρνεις αμεσα τα σηματα σταματα, προχωρα και πολλαααααααααααααααα αλλα.

Κανεις (επισης) λαθος για την διαρκεια δρασης. Ειναι για παντα.
Δεν ειπε κανεις να πας 100 χρονων και να γκομενιζεις.
Εκει και στο ιντερνετ να εισαι μαλλον θα φορας πανες και καθετηρα.
Δρομος δεν σημαινει να κανεις τον τροχονομο αλλα να μην περιοριζεσαι.
Ακομα και στο μετρο η εκει που παιρνεις κουλουρι μπορεις να επιτεθεις.
Αρκει να μην εγκλωβιζεσαι για να μην καρφωνεσαι και χαλασει μετα η ροη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν βγάζαμε εύκολα γκόμενες θα έμεναν άνεργες οι πουτάνες :confused:
Εδω μιλαμε για πως βγαζουμε γκομενες και βεβαια εννοειται σε βαρβατα γαμησια.
Αλλιως τις να τις κανουμε; να κανουμε σχεση σε 5 λεπτα;
την ευκολια την εχουμε οταν πληρωνουμε για να γαμησουμε πουτανες
(σε χαλια, μετρια η καλα γαμησια).

Μην μπερδευεσαι!

:hi:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Είναι σύνηθες φαινόμενο εδώ μέσα να βλέπεις ηλικιωμένους της συντάξιμης ηλικίας 60+ να λένε με στόμφο ότι κάνουν καμάκι πιτσιρίκες και βγάζουν γκόμενες, ότι έχουν στύση τσιμέντο και γαμάνε 2ωρα σαν γεωτρύπανα με 4 πιστολιές έως τη λήξη της συνεδρίας και άλλα γελοία.
Και στα ενδιάμεσα βρίσκουν χρόνο από την πετυχημένη ζωή του μεγαλοεπιχειρηματία να μας δίνουν το φως το αληθινό πως να καμακώνουμε και να γαμάμε.
Αν δεν ήταν ψυχολογικά διαταραγμένοι θα καταλάβαιναν ότι διασύρονται.
Κατάλαβες καλόγερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom