athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
εγω παντως ημουν πολλα χρονια επισκεπτης και αποφασια το 18 να κανω το μεγαλο βημαΤο σάιτ τον παρακολουθούσε τύπε
εγω παντως ημουν πολλα χρονια επισκεπτης και αποφασια το 18 να κανω το μεγαλο βημαΤο σάιτ τον παρακολουθούσε τύπε
Κρίμα γιατί της φέρθηκε με το γάντιΤοτέ έχουμε χοντρό πρόβλημα.
Συμβουλή μου όμως είναι να χωρίσουν φιλικά, χωρίς να μπερδέψουν δικηγόρους κλπ.
Άλλοι πήγαν μετανάστες στην Αυστραλία εσύ έκανες εγγραφή στο μπου...εγω παντως ημουν πολλα χρονια επισκεπτης και αποφασια το 18 να κανω το μεγαλο βημα
Άλλοι πήγαν μετανάστες στην Αυστραλία εσύ έκανες εγγραφή στο μπου...
εγω παντως ημουν πολλα χρονια επισκεπτης και αποφασια το 18 να κανω το μεγαλο βημα
Καθένας αντιδρά με τον τρόπο τουΆλλοι πήγαν μετανάστες στην Αυστραλία εσύ έκανες εγγραφή στο μπου...
Ο Αλβανός δεν είναι εθνικότητα είναι ιδιότητα επιθετικός προσδιορισμός...Δεν τον υποτιμάμε γιατί είναι Αλβανός. Τον υποτιμάμε γιατί δεν εκφράζει και δεν πορεύεται σύμφωνα με τις παραδοσιακές Αλβανικές αρχές, όπως εσείς για παράδειγμα.
Και για του λόγου μου το αληθές, εσάς σας ειρωνέυτηκε κανείς από εδώ μέσα για την εθνικότητά σας;
Άλλοι πήγαν μετανάστες στην Αυστραλία εσύ έκανες εγγραφή στο μπου...
Και θα είχε ανοίξει δική του σελίδαΈχετε δικιο.
Αν δεν έχανε τον χρόνο με παρακολουθήσεις και λοιπές ματσολίες και δούλευε, τώρα θα είχε αγοράσει κι αυτός μονοκατοικία στο Μονπελιέ, και θα βγάζαν γκομενάκια παρέα με τον κ. Καβαλοκαλαμόγερο.
Και θα είχε ανοίξει δική του σελίδα
Ο Αλβανός δεν είναι εθνικότητα είναι ιδιότητα επιθετικός προσδιορισμός...
Ωραίο αμάξι. Πάντα μου άρεσε σε κόκκινο.Και Φορντ Κορτίνα του 72.
Και ένα φορντ εσκορτ μοντέλο 96...Έχετε δικιο.
Αν δεν έχανε τον χρόνο με παρακολουθήσεις και λοιπές ματσολίες και δούλευε, τώρα θα είχε αγοράσει κι αυτός μονοκατοικία στο Μονπελιέ, και θα βγάζαν γκομενάκια παρέα με τον κ. Καβαλοκαλαμόγερο.
Ωραίο αμάξι. Πάντα μου άρεσε σε κόκκινο.
Ειδικά παρκαρισμένο κάτω από καλώδια με περιστέρια.Και το βαθύ σκατουλί, ωραίο έδειχνε.
Είσαι σίγουρος ότι θα κάνει διαθήκη;εχω μια ελπιδα παιδια οτι θα κληρονομησω τον νιπλη...αρκει την ωρα που θα τα τιναζει να εχει μπει το ονομα μου με καποια μικρη πιεση φυσικα στην ανανεωμενη του διαθηκη
με μια μικρη πιεση αυτο ειναι το μυστικοΕίσαι σίγουρος ότι θα κάνει διαθήκη;
Ειδικά παρκαρισμένο κάτω από καλώδια με περιστέρια.