The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
με μια μικρη πιεση αυτο ειναι το μυστικο
Που; Στην καρωτίδα;
με μια μικρη πιεση αυτο ειναι το μυστικο
ΜπαφιορεΚαι πως καλείται ο ιθαγενής της Αλβανικής Δημοκρατίας;![]()
ηρθες στο καταλληλο νημα και οι αγριογαμιαδες του νηματος θα σε καθοδηγησουμε ομορφα,αντρικια και σταρατα βημα-βημα ωστε συντομα να πετυχετε το ποθουμενοθελω να γαμησω γυαλιζει το ματι μου
!!!!!!!!!!
γκρρρρρρρρρρρρρρρ
Μπαφιορε
Όποιος το πήγαινε στο πλυντήριο έπρεπε να πάει μέσα για καταστροφή έργου τέχνης.Σαφώς.
Μετά το περιστεροχέσιμο, έδειχνε κάτι σαν τιγρέ. Πράμγα που του προσέδιδε μια άγρια μπρουτάλ ομορφιά.
Όποιος το πήγαινε στο πλυντήριο έπρεπε να πάει μέσα για καταστροφή έργου τέχνης.
Που; Στην καρωτίδα;
Χορηγείται και πιστοποιητικό;Ενδιαφέρον.
Τελικά όποιος δηλώνει ότι έβγαλε το πανεπιστήμιο του Bou, Θα πρέπει να τον παίρνουμε πολύ σοβαρά.
Χορηγείται και πιστοποιητικό;
Ναι αλλά εκείνο μύριζε λίγο.Και το βαθύ σκατουλί, ωραίο έδειχνε.
Θα μεριμνήσω σχετικά.Σαφέστατα.
Για λοιπές πληροφορίες .ομως, απευθυνθείτε στον Πρύτανη κ. Μουνιβαγόνι.
εσεις εσεις ???????????
γαματε μουνια ξεκωλιαζετε σουφρες
???
σκιζετε αλυπητα τα κοριτσακια ????
γαμα γαμα γαμα
ρε μαλακεςς
ο αλεξ χαθηκε ρε εχει να μπει δυο βδομαδες
παω στο νημα των εξαφανισμενων να τον ψαξω
τα εκανε και περισυ αυτα τα χουνερια και πηραμε λαχταρες
το καλοκαιρι το ειδα δυο φορεςΜήπως βλέπατε πριν λίγο την "Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδίας" του κ. Οικονομίδη;
Αυτο ειναι σωστο. Καλογερε, δε θυμαμαι αν το ανεφερες, αλλα γιατι δε κανεις και ενα σκρινινγκ στο ποιος γραφεται?
Να μην υπαρχουν και κλωνοι, να μη μπαινουν μαλακες?
Αυτό θα γινόταν ωραία διαφήμιση.ηρθες στο καταλληλο νημα και οι αγριογαμιαδες του νηματος θα σε καθοδηγησουμε ομορφα,αντρικια και σταρατα βημα-βημα ωστε συντομα να πετυχετε το ποθουμενο![]()
Πέφτεις έξω.Το ότι το νούμερο ένα nickname ήταν διαθέσιμο και αντάξιο της προσωπικότητας μου. Εσυ έχεις πάντα θέμα με νέα μέλη, πρέπει να ήσουν μεγάλη κουτσομπόλα στο σχολείο (και κατά συνέπεια να μάζεψες πολλές φάπες). Πες μου, αν πέφτω έξω.