athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
σε φοβαται μην ξαναμπαναριστειδεν ξέρω, τελευταία είναι χαλαρός...η ζωή μου έγινε μουντή![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
σε φοβαται μην ξαναμπαναριστειδεν ξέρω, τελευταία είναι χαλαρός...η ζωή μου έγινε μουντή![]()
δεν ξέρω, τελευταία είναι χαλαρός...η ζωή μου έγινε μουντή![]()
καμνετε λαθος εχει πει οτι παει σε αφεντρες και τις κανει παθητικες τις δαμαζει..ΑΥΤΟΣ ειναι ο βανταμαςΘα τον στραπόναρε καμιά παθητική αφέντρα και θα στάνιαρε φαίνεται.
Τύπε σε θεωρεί δεδομένο πια. Πρόσεχε. Θα βρει άλλονδεν ξέρω, τελευταία είναι χαλαρός...η ζωή μου έγινε μουντή![]()
στο νημα με τις φωτος εχει αυστηρη πορταγιατί ρε πότε μπαναρίστηκε?
ρε μη μου δημιουργείτε τύψεις !!!
Πενηνταρι? Τι ειμαστε ρε τυποι, πλουσιοι?Δεν το βλέπω. Βασικά δεν υπάρχει ένα μέλος σε αυτό το νήμα που να έχει την παραμικρή ιδέα πώς να πλησιάσει θυληκο χωρίς να κλείσει από πριν ραντεβού ή χωρίς να βγάλει πενηνταρι απ’ την τσέπη.
Λυπηρό. Και συνάμα αστείο.
Αν κάνει και τις φεμινίστριες πόρνες θα του βγάλω το καπέλο.καμνετε λαθος εχει πει οτι παει σε αφεντρες και τις κανει παθητικες τις δαμαζει..ΑΥΤΟΣ ειναι ο βανταμας![]()
ΟΛΑ μπορει να τα κανει ΟΛΑ...Αν κάνει και τις φεμινίστριες πόρνες θα του βγάλω το καπέλο.
Μπράβο τύπε. Αποκατέστησες την τιμή μαςΠενηνταρι? Τι ειμαστε ρε τυποι, πλουσιοι?
Μαυρουλες με 5 ευρω στην πατησιων.
εμενα η γυναικα μου μου στοιχιζει ολο τον μισθο μου...νταξ δεν παιρνω και πολλα αλλα και παλιΠενηνταρι? Τι ειμαστε ρε τυποι, πλουσιοι?
Μαυρουλες με 5 ευρω στην πατησιων.
Τα κάνει όλα και συμφέρει.ΟΛΑ μπορει να τα κανει ΟΛΑ...
Πρεπει να δεις τα οικονομικα του Δημητρακη εσυ για να δεις πως να τα βγαζεις περα σαν αρχονταςεμενα η γυναικα μου μου στοιχιζει ολο τον μισθο μου...νταξ δεν παιρνω και πολλα αλλα και παλι![]()
Τα τρώει σε λούσα ή σε φαγητά;εμενα η γυναικα μου μου στοιχιζει ολο τον μισθο μου...νταξ δεν παιρνω και πολλα αλλα και παλι![]()
Αν κάνει και τις φεμινίστριες πόρνες θα του βγάλω το καπέλο.
Ούτε η lacta τύπε.Μην ακούω χαζα.
Η σχέση μας ειναι παντοτινή...
δεν ξερωΤα τρώει σε λούσα ή σε φαγητά;
Έκαστος στο είδος του.Γκουρού σε αυτά ήταν ο Πίκης.
Έχει πιο πολλά ρούχα ή πιο πολλά κιλά;δεν ξερω![]()