Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
πως κρατάς ισορροπία στη σχέση όταν η γυναίκα βγάζει τα διπλάσια από εσένα
Διόλου απίθανο.Από τα 3000 τα 1200 τα παίρνει από τον νιπλη για φουλ σερβισ αφού η φιλιππινεζα δεν βλέπεται και η πρώην σήκωσε πανιά
Τις μειώνεις τα ραντεβού στις βίζιτεςπως κρατάς ισορροπία στη σχέση όταν η γυναίκα βγάζει τα διπλάσια από εσένα
απλα της τα τρως και ολα ισιωνουνπως κρατάς ισορροπία στη σχέση όταν η γυναίκα βγάζει τα διπλάσια από εσένα
πως κρατάς ισορροπία στη σχέση όταν η γυναίκα βγάζει τα διπλάσια από εσένα
η πλειοψηφια θα κανει μαγκιες αρα χωριζεις,η μικρη μειοψηφια που ειναι κυριες ολα καλα και μενειςρε φίλοι, σκεφτείτε τι γλώσσα και τουπέ έχουν οι ξεβράκωτες. Βάλε τώρα να σου ρίχνει στο κεφάλι και σε εισόδημα
ρε φίλοι, σκεφτείτε τι γλώσσα και τουπέ έχουν οι ξεβράκωτες. Βάλε τώρα να σου ρίχνει στο κεφάλι και σε εισόδημα
Ειναι πολυ ωραιο μουνι, κλασσατο.Τυπε ο άντρας της παίρνει 1300 γιατί δεν τον γαμανε
Aν υπάρχει κάποια να βγάζει 5-6 Κ το μήνα και ενδιαφέρετε να με συντηρήσει ας στείλει πμ...η πλειοψηφια θα κανει μαγκιες αρα χωριζεις,η μικρη μειοψηφια που ειναι κυριες ολα καλα και μενεις
μονο μασαζακι ρε μουνισυγνωμη ο νερουλας ειπε νυχου; μηπως κανει και αποτριχωση και χαλαουα ο γυναικωτος;ε θα τον
γαμιεται καλα ?Ειναι πολυ ωραιο μουνι, κλασσατο.
Δεν δινει δικαιωμα για γαμησι
Ειμαι ενας απο τους 3 ανδρες πελάτες που έχει
Ολες οι αλλες ειναι πελάτισες
δεν κανει ανδρα αν δεν ειναι εκει η γυναικα του, και σε εμενα ετσι ξεκίνησε
Απλα οταν σουταρα την αλλη επειδη ειδε οτι ειμαι οκ ερχετε.
πρεπει σιγουρα να γαμιεται πολυ καλα.γαμιεται καλα ?
Προστάτη;
έχω μία physio τέτοια. την έχω κάνει χρυσή, ούτε happy ending. ΒράχοςΕιναι πολυ ωραιο μουνι, κλασσατο.
Δεν δινει δικαιωμα για γαμησι
Ειμαι ενας απο τους 3 ανδρες πελάτες που έχει
Ολες οι αλλες ειναι πελάτισες
δεν κανει ανδρα αν δεν ειναι εκει η γυναικα του, και σε εμενα ετσι ξεκίνησε
Απλα οταν σουταρα την αλλη επειδη ειδε οτι ειμαι οκ ερχετε.
πρεπει σιγουρα να γαμιεται πολυ καλα.
Ειναι σοβαρό μουνι
δεν εχω δοκιμάσει τυπε , ουτε θα κανω ποτε κίνηση
πιο δυσκολο ειναι να βρεις νυχου απο κρεβατι σε ΜΕΘ για κορονοιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειναι μερικές που τις βλεπεις στην φατσα οτι αμα που οχι , ειναι οχι τελοςέχω μία physio τέτοια. την έχω κάνει χρυσή, ούτε happy ending. Βράχος
ξερεις οτι δειχνω κατανοηση σε εσεναΣυγγνώμην.
Δεν μπορούσα να το κρατήσω.
Ήταν πιο δυνατό από εμένα.