Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σίγουρα ο τύπος θα γαμούσε και άλλα χίλια μουνιά που θα τον βλέπανε δίπλα στην Ταίηλορ και θα ήθελαν να διεκδικήσουν τη θέση της.
δεν νομιζω να αυξηθηκαν τα μουνια που γαμουσε λογω τεηλορ, το αντιθετο θα του ετρωγε χρονο κι ετσι αντι να εχει 7 σερβιτορες-μπαργουμεν-περαστικες καθε εβδομαδα θα ειχε μονο 3,
το ιδιο διασημος και πλουσιος ηταν και χωρις την τεηλορ και αυτο αρκουσε

ο μπραντ πιτ δεν ανεβασε τις μετοχες του με την τζολι, χρονο του ετρωγε και ετσι πηγαινε με πολυ λιγοτερες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.419
Πόντοι
12.756
δεν νομιζω να αυξηθηκαν τα μουνια που γαμουσε λογω τεηλορ, το αντιθετο θα του ετρωγε χρονο κι ετσι αντι να εχει 7 σερβιτορες-μπαργουμεν-περαστικες καθε εβδομαδα θα ειχε μονο 3,
το ιδιο διασημος και πλουσιος ηταν και χωρις την τεηλορ και αυτο αρκουσε
φυγε απο εδω εσυ ρε σαπιε που γυριζεις τα νηματα να βρεις κοσμο για να γραψεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πως θα περασω το χρονο μου τωρα που ειναι κλειστα τα μαγαζια ρε?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ο μπραντ πιτ δεν ανεβασε τις μετοχες του με την τζολι, χρονο του ετρωγε και ετσι πηγαινε με πολυ λιγοτερες
άλλη λυπητερή περίπτωση αυτός. Του έκανε sperm hijack η κατεστραμμένη που πήγαινε πιο συχνά ψυχίατρο από ότι σχολείο. Το αποτέλεσμα να κάνει κόρη που αποφάσισε να είναι αγόρι από τα 5 της με την κατήχηση και ευλογίες της μάνας.
Αντί να δώσει τα γονίδια του σε μια υγιή μουνάρα....

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ποιο παραμύθι?Αμα το παίξεις large,αυτή θα σου ζητήσει ακόμα παραπάνω,θα σε ξεμουφλιάσει τελείως.Θα πει άμα έχεις τζετ και κότερο τι είναι μια σαμπάνια για εσένα?Η ένα Ρόλεξ κτλ?Με φτηνή σύνδεση,σουβλάκια κτλ δεν εντυπωσιάζεται καμία.Χαζές γκόμενες δεν υπάρχουν πλέον,όποιος ψάχνει χαζές μάλλον είναι χαζός ο ίδιος.
Το θέμα είναι να δείξεις κλάση.Οι γκόμενες ψιλοξέρουν τι παίζει,τι είδους άντρες είναι διαθέσιμοι εκεί έξω.
Υπάρχουν λεφτάδες βέβαια αλλά τι ποσοστό είναι
1.Πούστιδοι
2.Ακαυλοι
3.Παντρεμένοι
κτλ.Οπότε ο ανταγωνισμός είναι πολύ μικρότερος από ό,τι θεωρητικά θα έπρεπε.
Δηλαδή για έναν ολοκληρωμένο σπόνσορα αντιστοιχούν στην πράξη 50 σπονσορέτς εκ των οποίων οι πέντε μοντελοειδείς.

Ένα παράδειγμα εντυπωσιασμού (παραμυθιού) έφερα.
Άλλο εντυπωσιάζω, άλλο δελεάζω. Για να δελεάσεις πρέπει να φτιάξεις γερό πακέτο να προτείνεις, εκμεταλλευόμενος τα ατού που διαθέτεις. Για μένα το βασικό ατού είναι η περιοχή μου, για άλλον το κοινωνικό στάτους κλπ. Οι κρουαζιέρες από τα lidl είναι πυροτεχνήματα, απλά units στο πακέτο.

Χαζές γκόμενες υπάρχουν. Κάπου μπερδεύεις την ικανότητα να κοιτάνε το συμφέρον τους (που το έχουν σχεδόν όλες) με το IQ που δεν είναι δεδομένο για όλες.

Εγώ δεν κάνω σπόνσοριγκ, οπότε αυτό που λες το ότι θα μου ζητάνε παραπάνω δεν παίζει. Η σπονσορέτα κινείται αποκλειστικά με βάση το χρήμα, οπότε κοιτάει να μαδήσει όσο γίνεται περισσότερα. Η μεντορέτα ενδιαφέρεται περισσότερο για την επαγγελματική και κοινωνική της προώθηση.

ΥΓ Σύμφωνα με το seeking.com σε κάθε σπόνσορα αντιστοιχούν 4 σπονσορέτες. Το 1/50 απορώ πού το βρήκες.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Σίγουρα ο τύπος θα γαμούσε και άλλα χίλια μουνιά που θα τον βλέπανε δίπλα στην Ταίηλορ και θα ήθελαν να διεκδικήσουν τη θέση της.
Οι δυνατότητές του αυξήθηκαν σίγουρα, τώρα στην πράξη τι έκανε άλλο καπέλο. Η λάμψη του ενός αστέρα ωφελεί και τον άλλον, από πλευράς κοινωνικής visibility. Για τους σταρ είναι σημαντικό να είναι πάντα στην επικαιρότητα κι ο ενας καλύπτει τα κενά του άλλου όταν σε μία περίοδο ο ένας από τους δύο χάνει το βηματισμό, κι αυτό επειδή πάνε πακέτο. Και προφανώς η συνεχής παραμονή στην επικαιρότητα μεταφράζεται και σε περισσότερους ερωτικούς συντρόφους.

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ενα βλεμμα αρκει η δε γαμει ουτε ο μπραντ πιτ???

ενα παραδειγμα ενος γαμου ενος σπουδαιου και ωραιου γοητευτικου αντρα

μα γιατι να χωρισει ο πιτ??? τι εφταιξε???
O συγκεκριμένος σίγουρα δεν εφταιξε παρά μόνο στο γεγονός ότι πήρε μια psycho bitch (αν εννοούμε την Τζολί).

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Απολαυστικός ΚΜΑΝ με έκανε να διαβάσω με πάθος τις αναλύσεις του.

οσο για τις τακτικές εντυπωσιακού ,γνώμη του έμπειρου Αλβανού εραστή είναι πως αν ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει κάτι διαφορετικό (πχ βαρβατίλα,Φεράρι,φέτες κλπ) πρέπει να προσφέρει μια εναλλακτική-αλησμόνητη πρώτη εμπειρία που θα τον βάλει μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτή η εμπειρία μπορεί να είναι και τζάμπα

προφανως σαν Αλβαναρας δεν αντιμετωπίζω τέτοια θέματα ,μιας και οι γκόμενες πάντα σέβονται άντρες με καρύδια

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μπήκε σήμερα λίγο φως από τη χαραμάδα για να σας ξημερώσει άλλη μια μίζερη μέρα;
Το ναυάγιο της ζωής έχει πιάσει πάτο; Είστε με τη θηλιά στο λαιμό έτοιμοι για το απονενοημένο;

ΟΧΙ μην το βάζετε κάτω

Ανοίγεται μπροστά σας ένας λαμπρός κόσμος δόξας και καταξίωσης και η ζωή σας θα αποκτήσει κάπου αξία. Θα υπάρχει κόσμος που θα σας αναγνωρίζει και θα υποκλίνεται σε κάθε εμφάνιση στον ένα και μοναδικό μαγικό κόσμο του Μπου
Εμπιστευτείτε Kyriakos image making!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
so what τι δουλειά έχει στο board of directors και στο μετοχολόγιο η σύζυξ ? Μη με μουρλοποιείς και έχω δουλειά να δω σαρβάιβορ
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βλέπω ελ τηλεόραση από εξωτερικό όπως ο Έκπτωτος;

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Το δόλωμα είναι βασικό.Πρέπει να έχεις κάτι να προσφέρεις.Αν το δόλωμα είναι μαλαπέρδα,δεν τσιμπάνε εύκολα τα γκομενάκια.Θέλουν κάτι που να έχει αξία.Θέλουν τη θυσία του ατόμου.
Λέμε τώρα τα αυτοννόητα πράγματα.Χρειάζεται bait.Να έχεις κάτι να προσφέρεις για να πιάνονται στο αγκίστρι.Αλλιώς δεν τσιμπάνε οι μουνίτσες.

Ό,τι έχει σχέση με πορνεία στο ιντερνέτ πάνε να το συμμαζέψουν στην ΕΕ. Αργότερα μάλλον θα επεκταθεί και στις χώρες που δέχονται ευρωπαική οικονομική βοήθεια όπως πχ Ουκρανία.
Πιστεύεις ακόμα ότι στα 55-60 σου θα κάνεις καμάκι όπως κάνεις σήμερα; Δεν θα φτάνουν τα κουράγια, ρε μαν, να κάνεις μάχη χαρακωμάτων και θα μεταφερθείς στο ιντερνέτ.
Και τότε θα πρέπει να αποκτήσεις skills μέντορα, για να καμουφλάρεις τις χρηματικές συναλλαγές. Τουλάχιστον φανερά θα πρέπει να πουλάς μεντοριλίκι, ανεξαρτήτως του τι θα κάνεις στη συνέχεια.
Βλέπω την ΕΕ να πηγαίνει για κανονικό φακέλωμα των χρηστών σε sugardaddy sites.

ΥΓ Παρεμπιπτόντως πήγα στο xvideos.com και μου πετάει ειδοποίηση ότι σε λίγες μέρες θα χρειάζεται εξακρίβωση ηλικίας.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βλέπω ελ τηλεόραση από εξωτερικό όπως ο Έκπτωτος;
αν δεν ήσουνα ηλίθιος ραμολιμέντο θα θυμόσουν ότι έχω ξαναβάλει λινκ για να βλέπουν ελληνική τηλεόραση και άλλοι από ίντερνετ
βλαξ

περιμένουμε να μας απαντήσεις σε αυτά που σε έχω ρωτήσει τελευταία ΨΕΥΤΗ

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
αν δεν ήσουνα ηλίθιος ραμολιμέντο θα θυμόσουν ότι έχω ξαναβάλει λινκ για να βλέπουν ελληνική τηλεόραση και άλλοι από ίντερνετ
βλαξ

Μα εγώ δεν τρέχω πίσω από τα ποστς σου για να θυμάμαι τι έγραφες. Αυτό το κάνεις εσύ γιατί είσαι το σκυλάκι μου.

Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα.

ΥΓ Έχασε πάλι την ψυχραιμία του ο φουκαράς.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Μα εγώ δεν τρέχω πίσω από τα ποστς σου για να θυμάμαι τι έγραφες. Αυτό το κάνεις εσύ γιατί είσαι το σκυλάκι μου.

Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα.

ΥΓ Έχασε πάλι την ψυχραιμία του ο φουκαράς.
κλάψε ψεύτη κλωνοσαββίδη χαλάκι για τα παπούτσια μας λολ
μην φύγεις σαν τον άλλο, σε θέλουμε για μπαλάκι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
βλαξ

Και εγώ περιμένω απαντήσεις σε αυτά που τον έχω ρωτήσει, αλλά προφανώς τα κάνει γαργάρα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Και εγώ περιμένω απαντήσεις σε αυτά που τον έχω ρωτήσει, αλλά προφανώς τα κάνει γαργάρα.
δεν πειράζει, ας τρώει χαστούκια όσο συχνά επιλέγει. Δεν έχω απαίτηση να τον κάνω να κλαίει πιό συχνά από ότι αντέχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom