Ποιο παραμύθι?Αμα το παίξεις large,αυτή θα σου ζητήσει ακόμα παραπάνω,θα σε ξεμουφλιάσει τελείως.Θα πει άμα έχεις τζετ και κότερο τι είναι μια σαμπάνια για εσένα?Η ένα Ρόλεξ κτλ?Με φτηνή σύνδεση,σουβλάκια κτλ δεν εντυπωσιάζεται καμία.Χαζές γκόμενες δεν υπάρχουν πλέον,όποιος ψάχνει χαζές μάλλον είναι χαζός ο ίδιος.
Το θέμα είναι να δείξεις κλάση.Οι γκόμενες ψιλοξέρουν τι παίζει,τι είδους άντρες είναι διαθέσιμοι εκεί έξω.
Υπάρχουν λεφτάδες βέβαια αλλά τι ποσοστό είναι
1.Πούστιδοι
2.Ακαυλοι
3.Παντρεμένοι
κτλ.Οπότε ο ανταγωνισμός είναι πολύ μικρότερος από ό,τι θεωρητικά θα έπρεπε.
Δηλαδή για έναν ολοκληρωμένο σπόνσορα αντιστοιχούν στην πράξη 50 σπονσορέτς εκ των οποίων οι πέντε μοντελοειδείς.
Ένα παράδειγμα εντυπωσιασμού (παραμυθιού) έφερα.
Άλλο εντυπωσιάζω, άλλο δελεάζω. Για να δελεάσεις πρέπει να φτιάξεις γερό πακέτο να προτείνεις, εκμεταλλευόμενος τα ατού που διαθέτεις. Για μένα το βασικό ατού είναι η περιοχή μου, για άλλον το κοινωνικό στάτους κλπ. Οι κρουαζιέρες από τα lidl είναι πυροτεχνήματα, απλά units στο πακέτο.
Χαζές γκόμενες υπάρχουν. Κάπου μπερδεύεις την ικανότητα να κοιτάνε το συμφέρον τους (που το έχουν σχεδόν όλες) με το IQ που δεν είναι δεδομένο για όλες.
Εγώ δεν κάνω σπόνσοριγκ, οπότε αυτό που λες το ότι θα μου ζητάνε παραπάνω δεν παίζει. Η σπονσορέτα κινείται αποκλειστικά με βάση το χρήμα, οπότε κοιτάει να μαδήσει όσο γίνεται περισσότερα. Η μεντορέτα ενδιαφέρεται περισσότερο για την επαγγελματική και κοινωνική της προώθηση.
ΥΓ Σύμφωνα με το
seeking.com σε κάθε σπόνσορα αντιστοιχούν 4 σπονσορέτες. Το 1/50 απορώ πού το βρήκες.