Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Tι θέλω και μιλάω...!!!δεν βλεπω να αντεχουμε πολυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μολις το φαγαμε
Tι θέλω και μιλάω...!!!δεν βλεπω να αντεχουμε πολυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μολις το φαγαμε
Eσύ τένις ε? Φέντερερ κι έτσι?δεν παρακολουθω βρε μαλάκα λαικά αθληματα
που 22 αγράμματοι βγαζουν εκατομμύρια κλωτσώντας μια μπαλα
Αυτα ειναι για τον λαό , να νιωθει οτι ανηκει κάπου, ειναι για την μάζα σαν και εσενα
ναι συγνωμη το ξεχασα εσυ βλεπεις μονο καλλιτεχνικο πατιναζ και κρικετ..δεν παρακολουθω βρε μαλάκα λαικά αθληματα
που 22 αγράμματοι βγαζουν εκατομμύρια κλωτσώντας μια μπαλα
Αυτα ειναι για τον λαό , να νιωθει οτι ανηκει κάπου, ειναι για την μάζα σαν και εσενα
Γιατι εχει βριστει με όλον το κοσμοάσχετο. Τον νίκο μαστοράκη γιατί τον εξαφάνισαν από τηλεόραση και ταινίες? πολύ δυνατός σκηνοθέτης για τα ελληνικά δεδομένα
Όχι, απλά το περίμενα πιο νωρίς κι έτσι είχα βγάλει κάποιες ελπίδες!Έχεις κάποια σχέση με Μητσοτάκη;
γιατι οπου παηγαινε τα εκανε πουτανα ,προμοταριζε οσες του καθονταν και ηταν σκατοχαρακτηραςάσχετο. Τον νίκο μαστοράκη γιατί τον εξαφάνισαν από τηλεόραση και ταινίες? πολύ δυνατός σκηνοθέτης για τα ελληνικά δεδομένα
οτι δεν εχει μπλεμπα μεσαEσύ τένις ε? Φέντερερ κι έτσι?
στην έιχε πέσει οταν εισουν στις παρυφες της σοου μπιζ ?γιατι οπου παηγαινε τα εκανε πουτανα ,προμοταριζε οσες του καθονταν και ηταν σκατοχαρακτηρας
Θυμάμαι τότε που είχε πάθει ταράκουλο με την Τσιντικίδου!γιατι οπου παηγαινε τα εκανε πουτανα ,προμοταριζε οσες του καθονταν και ηταν σκατοχαρακτηρας
εγώ τον βρίσκω πολύ χολυγουντιανό για την ελληνική εποχή του. Πιστεύω αν είχε σκηνοθετήσει ταινία τύπου παπαφλέσσα θα την είχε απογειώσει.Γιατι εχει βριστει με όλον το κοσμο
και επειδη ζητάει λεφτα Χόλυγουντ για να βγει στην Ελληνικη τιβι.
Δυνατό σκηνοθέτη δεν τον λες
την γαμουσε και την προμοταριζε ασχημα ο νιπλης της αμερικηςΘυμάμαι τότε που είχε πάθει ταράκουλο με την Τσιντικίδου!
Γιατι εχει βριστει με όλον το κοσμο
και επειδη ζητάει λεφτα Χόλυγουντ για να βγει στην Ελληνικη τιβι.
Δυνατό σκηνοθέτη δεν τον λες
Πλάκα πλάκα το τένις είναι ωραίο να βλέπεις. Έβλεπα παλιά πολύ τένις λόγω τον γονιών μου που έπαιζαν. Θυμάμαι τα τρελά ματς μεταξύ Λεντλ και του τρελού του ΜακΕνρόε!οτι δεν εχει μπλεμπα μεσα
Τεννις καλό, βλεπω
πόσο είσαι ρε φίλεΠλάκα πλάκα το τένις είναι ωραίο να βλέπεις. Έβλεπα παλιά πολύ τένις λόγω τον γονιών μου που έπαιζαν. Θυμάμαι τα τρελά ματς μεταξύ Λεντλ και του τρελού του ΜακΕνρόε!
Τζον φοβερος...και τωρα βλεπω ελεω ΤΣΙΤΣΙΠΑΠλάκα πλάκα το τένις είναι ωραίο να βλέπεις. Έβλεπα παλιά πολύ τένις λόγω τον γονιών μου που έπαιζαν. Θυμάμαι τα τρελά ματς μεταξύ Λεντλ και του τρελού του ΜακΕνρόε!
47πόσο είσαι ρε φίλε
τον περναω ενα χρονοπόσο είσαι ρε φίλε
Τα παραλέτε...ναι συγνωμη το ξεχασα εσυ βλεπεις μονο καλλιτεχνικο πατιναζ και κρικετ..
απο εκει του εμειναν μετα οι ρυθμικες ψωλιες που τρωειΤα παραλέτε...
Βλέπει και ρυθμική γυμναστική.
γιατι οπου παηγαινε τα εκανε πουτανα ,προμοταριζε οσες του καθονταν και ηταν σκατοχαρακτηρας