Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ρε δεν πας στο διάολο, πανύβλακα, που θα πρέπει να σου δίνουμε και λογαριασμό.
Σε site άλλων ιδιοκτητών, έρχεσαι εσύ να επιβάλλεις όρους για το πώς θα μιλάμε κι αν θα πρέπει να δίνουμε αποδείξεις.

Αντε γαμήσου και μη μας πρήζεις τα αρχίδια, μουνόπανο, με τις εμμονές σου. Αρκετά σε ανεχτήκαμε, κοινωνικό απόβλητο.
όταν σε ρωτήσω μην μου δώσεις λογαριασμό. όταν τα γράφεις μόνος σου θα τρώς και τον σχολιασμό. Αν σε βρίζω κάνε αναφορά. Αν δεν θέλεις να βλέπεις απαντήσεις κάνε αγνόηση.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του σάιτ.
Εσύ έχεις την απαίτηση να με βρίζεις? με όρους του σάιτ?
Είμαι περίεργος να δω την αντιμετώπιση του Αντισθένη.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Είμαι περίεργος να δω την αντιμετώπιση του Αντισθένη.
Όποια και να είναι η αντιμετώπιση του Αντισθένη, η δική μου είναι να πας να γαμηθείς και να μας αφήσεις ήσυχους, αρχιδάκι.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Έχουν την απαίτηση να κάνουν τους γαμιάδες με τα λόγια. αποδείξεις μηδέν.
Έχουν την απαίτηση να κάνουν τους λεφτάδες με τα λόγια. αποδείξεις μηδέν.
Επειδή και εγώ είμαι σαν εσένα αυτό που λέω θέλω να το τεκμηριώνω, πες μου τι με συμβουλεύεις με αυτά τα ανθρωπάκια πως να συμπεριφερθώ?

Να σου θυμισω οτι εισαι σε forum και οχι σε δικαστηριο..

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Όποια και να είναι η αντιμετώπιση του Αντισθένη, η δική μου είναι να πας να γαμηθείς και να μας αφήσεις ήσυχους, αρχιδάκι.
Όχι παππού. Δεν έχεις τέτοια επιλογή σόρρυ. Συνεχίζουμε

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Να σου θυμισω οτι εισαι σε forum και οχι σε δικαστηριο..
Ακούω τη γνώμη σου. Τι απαίτηση έχεις εσύ, να μην σχολιάζουμε αυτά που γράφεις? να βρίζεις ενώ δεν σε βρίζουν?

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αγνοείστε τον, ο τύπος έχει πρόβλημα, δεν αξίζει τον κόπο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το προσωπο σου θυμιζει πατο κλουβιου απο οτι εχεις ακουσει.

Ειναι αργα για ανασυνταξη. Καιρος για συνταξη.

:2funny:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ωραια φαση οι καθρεφτες, ειναι απο τα πραγματα που καβλωνουν τις γκομενες
Καλά οι άνδρες, έχουν ήδη μπει στη γωνία. Δεν το συζητάμε .
Και θα πάνε ακόμη περισσότερο στο περιθώριο .
Το νέο πρότυπο θα είναι να τα φτιάχνεις με μία από το σχολείο , να ζείτε μαζί για πάντα και να πληρώνετε δόσεις μαζί!
Και ... συνδρομές !!!!

Όχι αλητείες πάντως .
Ευτυχώς οι παλιοί κάναμε τις αλητείες μας, τις εποχές που είχαν μόλις πέσει τα τείχη !!!
Πέρασαν αυτά, Τέλειωσαν .

Το πλεονέκτημα αυτής της εποχής στην ελλάδα, είναι ότι δεν υπάρχει το εύκολο χρήμα των δεκαετιών 1990 και 2000.
Οπότε οι απαιτήσεις της γκόμενας, σε σχέση με τότε, αναγκαστικά ειναι μικρότερες.
Παίζουν σκληρά μεταξύ τους όμως, για τις λίγες ευκαιρίες να ζήσουν όπως τότε. Δηθενιά , μεγαλείο κτλ .
Οι πραγματικοι αντρες κανουν αλητειες παντου και παντα. Οπως εκανες εσυ τοτε (και ησουν η εξαιρεση) ετσι και τωρα κανουν πολλοι τα ιδια. Απλα εχεις στον κυκλο σου 2-3 ατομα που ειναι μουνοδουλοι και τους βαζεις ολους στο ιδιο σακι.

Ψιλο λογικο βεβαια, απο μια ηλικια και μετα οι ανθρωποι ετσι γινονται, κριτικη σε ολους και ολα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Ευγε νεοι μου!!! Το θεμα ανδυκνειει νεα ταλεντα για τον επομενο διαγωνισμο Mr. Malakas2021!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ένα κάρο αποτυχημένοι σαν και σένα. Θα μας πεις πόσες χυλόπιτες έφαγες σήμερα ή ντρέπεσαι;
Βλεπετε τον πουτανακια του facebook πως εκφραζεται για τα μελη.
Τα κοροιδευει και τα μειωνει. Μην του κανετε αναφορα, χυστε τον στην μαπα κι εσεις.

Μην ξεχνατε οτι αυτο το διποδο μιασμα, ανοιγει θεματα δηθεν ταχα για συζητηση
ενω το μονο που τον νοιαζει ειναι η προσωπικη προβολη του.
Απαντα επιλεκτικα και φυγομαχει.

Και θελει και γκομενες...

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Βλεπετε τον πουτανακια του facebook πως εκφραζεται για τα μελη.
Τα κοροιδευει και τα μειωνει. Μην του κανετε αναφορα, χυστε τον στην μαπα κι εσεις.

Μην ξεχνατε οτι αυτο το διποδο μιασμα, ανοιγει θεματα δηθεν ταχα για συζητηση
ενω το μονο που τον νοιαζει ειναι η προσωπικη προβολη του.
Απαντα επιλεκτικα και φυγομαχει.

Και θελει και γκομενες...

Σόρυ, νέε μου, αλλά δεν είναι όλα τα μέλη αποτυχημένα. Μη γενικεύεις για να δημιουργήσεις μέτωπο αλληλεγγύης. Ξύπνησα με όρεξη και θα στα πω αναλυτικά.

Οι αποτυχημένοι είστε όσοι βγάζετε χολή σε άτομα που δεν σας έχουν φταίξει. Και σίγουρα κι εσύ κι ο Πρίγκηπας της χούφτας ανήκετε σε αυτά.

Εσύ αφηνίασες διότι αισθάνθηκες εκμηδενισμένος όταν αμφισβήτησα τη μέθοδό σου. Ακολουθείς αυτή τη μέθοδο όχι γιατί είναι η καλύτερη, αλλά γιατί είσαι τεχνολογικά αναλφάβητος. Αυτό φαίνεται κι από το γεγονός ότι δεν ξέρεις τα βασικά sites γνωριμιών και έχεις αναφέρει δύο φορές το facebook. Ναι παντού μπορείς να χτυπήσεις γκόμενες και προφανώς και στο facebook, μόνο που όταν φέρνει κάποιος ένα παράδειγμα ή χρησιμοποιεί μία έκφραση θα αναφέρει ένα site reference. Πήγες να κάνεις ένα αστείο ότι άνοιξες λογαριασμό στο facebook για να κάνεις βίζιτες και τώρα χρησιμοποιείς την έκφραση πουτανάκιας του facebook. Αυτό δείχνει πόσο άσχετος είσαι. Θα ήταν λοιπόν αστείο να υποστηρίξεις ότι έχεις συγκρίνει μεθόδους , ενώ δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Ναι το καμάκι είναι καλό, αλλά όχι το καμάκι του δρόμου. Έχω γράψει ποστ για το καμάκι χώρου και το καμάκι κατάστασης, που όντως αξίζουν τον κόπο. Το καμάκι δρόμου το κάνουν οι πιτσιρικάδες κι ο λόγος που συνεχίζεις να το κάνεις κι εσύ στα 40 είναι ότι δεν έχεις ωριμάσει όσο θα έπρεπε.

Έχεις περιγράψει τη μέθοδό σου αναλυτικά και κάθε σοβαρός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι είναι μία αερολογία. Ή τουλάχιστον δεν μπορεί να γίνεται στα 40. Ή κι αν ακόμα γίνεται είσαι στα όρια και θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάτι άλλο. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσεις να υποστηρίζεις αυτή την παπαριά. Δεν έχει προοπτική.

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω δοκιμάσει πολλά είδη καμακιού (του δρόμου συμπεριλαμβανομένου) καθώς και το ιντερνετικό κι έτσι μπορώ να συγκρίνω. Εσύ κάνεις μπαμ ότι είσαι άσχετος από sites και δεν γίνεται να πουλάς πνεύμα. Έχω ποστάρει κιόλας προφίλ γερμανίδας από ελληνικό πολύγλωσσο site γνωριμιών. Σου φάνηκε για facebook;;

Επίσης επαναλαμβάνεις την παπαριά ότι πάω μόνο με πουτάνες, για να δημιουργήσεις την αντίθεση ότι εσύ, μπορεί μεν να έχεις λίγες επιτυχίες, αλλά είναι γκόμενες. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Με την αστεία μέθοδό σου σε αυτήν την ηλικία είναι ζήτημα αν βγάζεις μία γκόμενα το 6μηνο και τον υπόλοιπο χρόνο να τη βγάζεις με πουτάνες (χρηματική συναλλαγή).

Εγώ ποτέ μου δεν έχω κάνει χρηματική συναλλαγή, παρά μόνο δύο φορές έφηβος που πήγα σε μπουρδέλο. Δεν έχω ανάγκη να παζαρεύω ποσά, γιατί εκμεταλλεύομαι τα ατού μου που είναι η περιοχή μου, οι διασυνδέσεις μου και η στήριξη σε πρότζεκτ που έχουν. Ως γυναίκες, το φυσικό τους είναι να τρώνε πούτσους. Ε τρώνε κι έναν πούτσο παραπάνω από κάνα γέρο να προωθήσουν τα σχέδια τους.
Τίποτα το ιδιαίτερο. Άλλες παντρεύονται κι όλας πολύ μεγαλύτερους για να αποκατασταθούν.

Ξέρω ότι σε κάνουν να πήζεις όλα αυτά, αλλά δεν φταίω. Θα αρχίσεις και πάλι να μιλάς για πουτάνες (παρόλο που έχω και στάνταρ γκόμενα) και να τελειώνεις συστηματικά με ένα σμάιλι για να δείξεις άνετος, ενώ από μέσα σου βράζεις.

Αν είσαι έξυπνος, θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι κι άλλες μεθόδους πέρα από την παπαριά του καμακιού του δρόμου. Δεν έχει νόημα η κόντρα σου μαζί μου, δεν κερδίζεις τίποτα και δεν επηρεάζεις τα σχέδια μου. Αδιάφορος μου είσαι, εκτός αν πεις κάτι σοβαρό που αξίζει συζήτηση. Και θα γίνει αν με ενδιαφέρει σαν θέμα. Εσύ είσαι ανύπαρκτος για μένα, μυρωδιάς.

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κοιταξτε πως απολογειται και προσπαθει να μαζεψει τα ασυμαζευτα ο πορνο-γερος!

Κανεις δεν του δινει σημασια. Προκειται για ανθρωπινη λεκανη.

Τωρα ισχυριζεται οτι εχει και γκομενα.

Αααααααααν εχει...την βρηκε με τον τροπο που προτεινει;;; :2funny:

παρακαλαει για συζητηση αλλα ματαια. Παιρνει το σοβαρο του. Προσπαθει, μαχεται.

Θελει να φανει. Ζοριζεται. Αγκομαχα. Θελει να μας πεισει.

Ειναι ο καλυτερος. Γιουπι!!! Διαβαστε το θρεντ να γελασετε.

Αξιος "τροφιμος"!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Κοιταξτε πως απολογειται και προσπαθει να μαζεψει τα ασυμαζευτα ο πορνο-γερος!

Κανεις δεν του δινει σημασια. Προκειται για ανθρωπινη λεκανη.

Τωρα ισχυριζεται οτι εχει και γκομενα.

Αααααααααν εχει...την βρηκε με τον τροπο που προτεινει;;; :2funny:

παρακαλαει για συζητηση αλλα ματαια. Παιρνει το σοβαρο του. Προσπαθει, μαχεται.

Θελει να φανει. Ζοριζεται. Αγκομαχα. Θελει να μας πεισει.

Ειναι ο καλυτερος. Γιουπι!!!

Αξιος "τροφιμος"!

Πάρτο απόφαση. Έχεις γίνει το πουτανάκι μου και θα τρέχεις συνέχεια ξοπίσω μου.

ΥΓ Τι ώρα βγαίνεις για παράσταση δρόμου, να κάνεις τον κλόουν στις γκόμενες για να πηγαίνουν πιο ευδιάθετες στους γκόμενούς τους;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εμένα ο kalogero μου θυμίζει ένα ναυάγιο με το nick VILLAGE που έγραφε παρόμοιες παπαριές στο παρελθόν. https://www.bourdela.com/forum/members/village.65898/
H φυση ηταν σκληρη μαζι του (ξερει αυτος) και ειμαστε ατυχοι που επεστρεψε.

Οπως παντα στην κουνιστη πολυθρονα, παρεα με τον δονητη του

αναλωνεται σε φανταστικες διηγησεις και εμετικα ψεμματα.

Αρχιζει να χανει την ψυχραιμια του. Ηδη εχει κολλησει το (σκατωμενο του) δακτυλο στο refresh.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Τεχνική καμακιού του tnt-άκου (ή ταμτάκου).

Ο ταμτάκος προχωράει προς μία γκόμενα κι όταν την προσπεράσει 1 με 1μιση μέτρο πετάει ένα «ω, την πουτάνα...»

Γυρίζει η γκόμενα ξαφνιασμένη και τότε ο ταμτάκος κάνει πως κουτσαίνει και λέει «σόρυ, δεν το είπα για σένα, πάτησα μία πρόκα και με έχει γαμήσει στον πόνο».

«μήπως μπορώ να βοηθήσω;» απαντά η γκόμενα ευγενικά.

«αν μπορείς, λέει, κάτσε να σε γαμήσω που έχω να πάω με γκόμενα κάτι χρόνια. Αυτό κι αν είναι πόνος. Ποιος τη χέζει την πρόκα», απαντά κοιτώντας την λιγούρικα ο ταμτάκος.

«Α να χαθείς ανώμαλε» ξεφωνίζει η γκόμενα και του ρίχνει μία τσαντιά στο κεφάλι.

Ο ταμτάκος γυρίζει απελπισμένος στο σπίτι, βάζει ακόμα ένα Χ στο πινακάκι που έχει για να βγάζει τα στατιστικά και πάει να τραβήξει μαλακία.

ΥΓ Ο ταμτάκος ξέρει να χειρίζεται μόνο πινακάκι και κιμωλία, γιατί είναι τεχνολογικά αναλφάβητος και δεν ξέρει από excel και τα σχετικά.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κalogero, μιλησε μας για την σκληρη εφηβεια που περασες.

Ιδρωνε η ραχοκοκκαλια σου στο πορνειο που πηγες για πρωτη φορα.

Χαμογελουσες με τρομο, μαζευοντας τους θυλυκους ωμους σου σαν ακορντεον.

Οταν η πουτανα σου ετριψε την γαρμπιλατη φτερνα της στο στομα

ανυπομονουσες για ολοκληρο το ποδι. Πουτσα γυρευες! Το ξερεις!

Το υποσυνειδητο σου το μπλοκαρε και σου εμεινε προικα ο φετιχισμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom