Βλεπετε τον πουτανακια του facebook πως εκφραζεται για τα μελη.
Τα κοροιδευει και τα μειωνει. Μην του κανετε αναφορα, χυστε τον στην μαπα κι εσεις.
Μην ξεχνατε οτι αυτο το διποδο μιασμα, ανοιγει θεματα δηθεν ταχα για συζητηση
ενω το μονο που τον νοιαζει ειναι η προσωπικη προβολη του.
Απαντα επιλεκτικα και φυγομαχει.
Και θελει και γκομενες...
Σόρυ, νέε μου, αλλά δεν είναι όλα τα μέλη αποτυχημένα. Μη γενικεύεις για να δημιουργήσεις μέτωπο αλληλεγγύης. Ξύπνησα με όρεξη και θα στα πω αναλυτικά.
Οι αποτυχημένοι είστε όσοι βγάζετε χολή σε άτομα που δεν σας έχουν φταίξει. Και σίγουρα κι εσύ κι ο Πρίγκηπας της χούφτας ανήκετε σε αυτά.
Εσύ αφηνίασες διότι αισθάνθηκες εκμηδενισμένος όταν αμφισβήτησα τη μέθοδό σου. Ακολουθείς αυτή τη μέθοδο όχι γιατί είναι η καλύτερη, αλλά γιατί είσαι τεχνολογικά αναλφάβητος. Αυτό φαίνεται κι από το γεγονός ότι δεν ξέρεις τα βασικά sites γνωριμιών και έχεις αναφέρει δύο φορές το facebook. Ναι παντού μπορείς να χτυπήσεις γκόμενες και προφανώς και στο facebook, μόνο που όταν φέρνει κάποιος ένα παράδειγμα ή χρησιμοποιεί μία έκφραση θα αναφέρει ένα site reference. Πήγες να κάνεις ένα αστείο ότι άνοιξες λογαριασμό στο facebook για να κάνεις βίζιτες και τώρα χρησιμοποιείς την έκφραση πουτανάκιας του facebook. Αυτό δείχνει πόσο άσχετος είσαι. Θα ήταν λοιπόν αστείο να υποστηρίξεις ότι έχεις συγκρίνει μεθόδους , ενώ δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Ναι το καμάκι είναι καλό, αλλά όχι το καμάκι του δρόμου. Έχω γράψει ποστ για το καμάκι χώρου και το καμάκι κατάστασης, που όντως αξίζουν τον κόπο. Το καμάκι δρόμου το κάνουν οι πιτσιρικάδες κι ο λόγος που συνεχίζεις να το κάνεις κι εσύ στα 40 είναι ότι δεν έχεις ωριμάσει όσο θα έπρεπε.
Έχεις περιγράψει τη μέθοδό σου αναλυτικά και κάθε σοβαρός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι είναι μία αερολογία. Ή τουλάχιστον δεν μπορεί να γίνεται στα 40. Ή κι αν ακόμα γίνεται είσαι στα όρια και θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάτι άλλο. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσεις να υποστηρίζεις αυτή την παπαριά. Δεν έχει προοπτική.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω δοκιμάσει πολλά είδη καμακιού (του δρόμου συμπεριλαμβανομένου) καθώς και το ιντερνετικό κι έτσι μπορώ να συγκρίνω. Εσύ κάνεις μπαμ ότι είσαι άσχετος από sites και δεν γίνεται να πουλάς πνεύμα. Έχω ποστάρει κιόλας προφίλ γερμανίδας από ελληνικό πολύγλωσσο site γνωριμιών. Σου φάνηκε για facebook;;
Επίσης επαναλαμβάνεις την παπαριά ότι πάω μόνο με πουτάνες, για να δημιουργήσεις την αντίθεση ότι εσύ, μπορεί μεν να έχεις λίγες επιτυχίες, αλλά είναι γκόμενες. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Με την αστεία μέθοδό σου σε αυτήν την ηλικία είναι ζήτημα αν βγάζεις μία γκόμενα το 6μηνο και τον υπόλοιπο χρόνο να τη βγάζεις με πουτάνες (χρηματική συναλλαγή).
Εγώ ποτέ μου δεν έχω κάνει χρηματική συναλλαγή, παρά μόνο δύο φορές έφηβος που πήγα σε μπουρδέλο. Δεν έχω ανάγκη να παζαρεύω ποσά, γιατί εκμεταλλεύομαι τα ατού μου που είναι η περιοχή μου, οι διασυνδέσεις μου και η στήριξη σε πρότζεκτ που έχουν. Ως γυναίκες, το φυσικό τους είναι να τρώνε πούτσους. Ε τρώνε κι έναν πούτσο παραπάνω από κάνα γέρο να προωθήσουν τα σχέδια τους.
Τίποτα το ιδιαίτερο. Άλλες παντρεύονται κι όλας πολύ μεγαλύτερους για να αποκατασταθούν.
Ξέρω ότι σε κάνουν να πήζεις όλα αυτά, αλλά δεν φταίω. Θα αρχίσεις και πάλι να μιλάς για πουτάνες (παρόλο που έχω και στάνταρ γκόμενα) και να τελειώνεις συστηματικά με ένα σμάιλι για να δείξεις άνετος, ενώ από μέσα σου βράζεις.
Αν είσαι έξυπνος, θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι κι άλλες μεθόδους πέρα από την παπαριά του καμακιού του δρόμου. Δεν έχει νόημα η κόντρα σου μαζί μου, δεν κερδίζεις τίποτα και δεν επηρεάζεις τα σχέδια μου. Αδιάφορος μου είσαι, εκτός αν πεις κάτι σοβαρό που αξίζει συζήτηση. Και θα γίνει αν με ενδιαφέρει σαν θέμα. Εσύ είσαι ανύπαρκτος για μένα, μυρωδιάς.