Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 242K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξύ ήθελες να σε αντιμετωπίζουμε με όρους site και να μη σε βρίζουμε, ενώ εσύ απείλησες δημόσια τον Φυλόβιο ότι μπορείς να τον ψάξεις και ότι ανωνυμία στο ιντερνέτ δεν υπάρχει κλπ λες και οι απειλές δεν είναι παράβαση. Δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά σου, τώρα που κατάλαβα ποιος είσαι.
Να το συζητήσουμε. έχεις την απαίτηση να με βρίζεις εσύ ή όποιος άλλος επανειλημμένα και χωρίς να ανταποδόσω, και παραβατώ εγώ που λέω το αυτονόητο ότι το ίντερνετ δεν είναι ασφαλές γι ανα έχετε τόσο θράσος. Σωστά?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
δεν είναι καλύτερα τώρα που μαζεύτηκες και μιλάμε σαν άνθρωποι? Να είσαι στην ηλικία που είσαι και να πρέπει να σε παρατηρήσει ο δάσκαλος για να συμπεριφέρεσαι κόσμια? σοβαρευτείτε.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
@Sokol.Ndreu
Εσύ τρολάρεις χωρίς να βγάζεις χολή τουλάχιστον...
Τυπε δε τρολαρω. Αλλα ειδα πιο πανω να σχολιαζει ο ΚΜΑΝ και να σου τη λενε για πουτανες (δε διαβασα τι εγραψες για να κρινω) αλλα να σου τη λενε ανθρωποι που εχουν χαλασει περιουσια σε πουτανες και τις βαφτιζουν γκομενες ειναι γελοιοτητα.

Ο Σαββιδης τα εγραφε μια χαρα, για αντρες που δεν τιμουν τα αρχιδια τους

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τυπε δε τρολαρω. Αλλα ειδα πιο πανω να σχολιαζει ο ΚΜΑΝ και να σου τη λενε για πουτανες (δε διαβασα τι εγραψες για να κρινω) αλλα να σου τη λενε ανθρωποι που εχουν χαλασει περιουσια σε πουτανες και τις βαφτιζουν γκομενες ειναι γελοιοτητα.

Ο Σαββιδης τα εγραφε μια χαρα, για αντρες που δεν τιμουν τα αρχιδια τους
ο Κμαν έχει τριψει φωτογραφίες στα μούτρα των αμφισβητιών. Τούτοι εδώ κάνουν δηλώσεις και λένε πίστεψέ με. Η απόσταση του Κμαν με τους υπερφύαλους είναι έτη φωτός.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ο Κμαν έχει τριψει φωτογραφίες στα μούτρα των αμφισβητιών. Τούτοι εδώ κάνουν δηλώσεις και λένε πίστεψέ με. Η απόσταση του Κμαν με τους υπερφύαλους είναι έτη φωτός.
Καλα εσυ εισαι ο τροβαδουρος πιστευω σιγουρα.

Ο ΚΜΑΝ ποσταρει πουτανες και τις πασαρει για γκομενες. Το κανει γιατι εχει ναπολεοντιο κομπλεξ και για κανενα αλλο λογο. Για αυτο τις θελει ψηλες.

Και εγω εχω γαμησει γκομενες, ενα σωρο. Δε θα ποσταρω καμια, τι σημαινει πως ειμαι παρθενος?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Καλα εσυ εισαι ο τροβαδουρος πιστευω σιγουρα.

Ο ΚΜΑΝ ποσταρει πουτανες και τις πασαρει για γκομενες. Το κανει γιατι εχει ναπολεοντιο κομπλεξ και για κανενα αλλο λογο. Για αυτο τις θελει ψηλες.

Και εγω εχω γαμησει γκομενες, ενα σωρο. Δε θα ποσταρω καμια, τι σημαινει πως ειμαι παρθενος?
λάθος κάνεις, ο τροβαδούρος εδώ είναι. τουλάχιστον το πουλί έχει χαθεί, πιο έξυπνη υπόθεση ήταν.

Να είστε ειλικρινείς. Την πέφτατε στον Κμαν ότι λέει ψέμματα για τα μουνιά. Σας έτριψε στα μούτρα τις αποδείξεις, το γυρίσατε ότι βαφτίζει τις πουτάνες γκόμενες.

Η πραγματικότητα είναι ότι γαμεί μουνάρες, γαμάτε τα δάχτυλά σας.
Δεν πάει να τις βαφτίζει και μούσμουλα, δεν πα να έχει σάπια αρχίδια? Γαμάει μουνιά απείρως καλύτερα από την κατηγορία του.
Και σας πονάει αυτό. Σας βάζει τις μουνάρες γυμνές να τις γλείφει και του αντιλέτε ότι γλείφει αλλά δεν γαμάει, να σας βάλει φωτογραφία με το πουλί του μέσα για να πιστέψετε!
είστε θλιβεροί.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
λάθος κάνεις, ο τροβαδούρος εδώ είναι. τουλάχιστον το πουλί έχει χαθεί, πιο έξυπνη υπόθεση ήταν.

Να είστε ειλικρινείς. Την πέφτατε στον Κμαν ότι λέει ψέμματα για τα μουνιά. Σας έτριψε στα μούτρα τις αποδείξεις, το γυρίσατε ότι βαφτίζει τις πουτάνες γκόμενες.

Η πραγματικότητα είναι ότι γαμεί μουνάρες, γαμάτε τα δάχτυλά σας.
Δεν πάει να τις βαφτίζει και μούσμουλα, δεν πα να έχει σάπια αρχίδια? Γαμάει μουνιά απείρως καλύτερα από την κατηγορία του.
Και σας πονάει αυτό. Σας βάζει τις μουνάρες γυμνές να τις γλείφει και του αντιλέτε ότι γλείφει αλλά δεν γαμάει, να σας βάλει φωτογραφία με το πουλί του μέσα για να πιστέψετε!
είστε θλιβεροί.
Τυπε ο ΚΜΑΝ γαμαει βιζιτες. Παει σε μια και της λεει, ποσα θες? 300? σου δινω χιλια. Παρτυ η Ουκρανεζα, εχει χτισει πολυκατοικιες στο χαρκοβο. Του εχουν βαλει προτομη στη ζαποριζια, εθνικος ευεργετης

Οι μεγαλοι παικτες γαμαμε τις γκομενες στο τζαμπα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τυπε ο ΚΜΑΝ γαμαει βιζιτες. Παει σε μια και της λεει, ποσα θες? 300? σου δινω χιλια. Παρτυ η Ουκρανεζα, εχει χτισει πολυκατοικιες στο χαρκοβο. Του εχουν βαλει προτομη στη ζαποριζια, εθνικος ευεργετης

ρε φίλε βίζιτες γαμάει. ΓΑΜΑΕΙ? ναι. το αποτέλεσμα μετράει.
Γαμάει μουνάρες? ΝΑΙ
Είναι εκατό κατηγορίες πάνω από τα κυβικά του? ΝΑΙ
θα έπρεπε να γαμάει τσάμπα μπαζόλες για να είσαστε εσείς ικανοποιημένοι ότι αυτές του αξίζουν? ΟΧΙ

εάν γαμάς και εσύ μπράβο σου κανείς δεν σου ζήτησε λογαριασμό και αποδείξεις.
στον Κμαν ζητήσανε και τους έτριψε τα μούτρα στο πάτωμα.

και για τελευταίο? τόσα βρισίδια τόσες προσβολές τόσα μπινελίκια εναντίον του και δεν έχει χάσει ποτέ την ψυχραιμία του μιλάει πάντα ήρεμα σαν εκτελεστής και δεν αντιβρίζει κανέναν.

Και θες να μου κάνεις συγκρίσεις με οποιονδήποτε άλλον?
ο Κμαν είναι μια κατηγορία στην κορυφή και είναι μόνος του.
έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ρε φίλε βίζιτες γαμάει. ΓΑΜΑΕΙ? ναι. το αποτέλεσμα μετράει.
Γαμάει μουνάρες? ΝΑΙ
Είναι εκατό κατηγορίες πάνω από τα κυβικά του? ΝΑΙ
θα έπρεπε να γαμάει τσάμπα μπαζόλες για να είσαστε εσείς ικανοποιημένοι ότι αυτές του αξίζουν? ΟΧΙ

εάν γαμάς και εσύ μπράβο σου κανείς δεν σου ζήτησε λογαριασμό και αποδείξεις.
στον Κμαν ζητήσανε και τους έτριψε τα μούτρα στο πάτωμα.

και για τελευταίο? τόσα βρισίδια τόσες προσβολές τόσα μπινελίκια εναντίον του και δεν έχει χάσει ποτέ την ψυχραιμία του μιλάει πάντα ήρεμα σαν εκτελεστής και δεν αντιβρίζει κανέναν.

Και θες να μου κάνεις συγκρίσεις με οποιονδήποτε άλλον?
ο Κμαν είναι μια κατηγορία στην κορυφή και είναι μόνος του.
έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου.
Σχεδον θα συμφωνουσα, ομως.

Ο ΚΜΑΝ πιστευει ειναι γκομενες,

Και οταν τυποι που ειναι οντως ψαγμενοι σαν τον μαιντ η τον καλογερο του την λενε, αρχιζει μπινελικια. Μερικες σελιδες πριν εβριζε τον καλογερο και στο νημα του βριζει τον μαιντ (που ειναι οντως παικτης σλαβων)

Το ιδιο και με το σαββιδη

Ειναι κακιασμενος οταν βλεπει καποιον που τα εχει οντως καταφερει

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σχεδον θα συμφωνουσα, ομως.

Ο ΚΜΑΝ πιστευει ειναι γκομενες,

Και οταν τυποι που ειναι οντως ψαγμενοι σαν τον μαιντ η τον καλογερο του την λενε, αρχιζει μπινελικια. Μερικες σελιδες πριν εβριζε τον καλογερο και στο νημα του βριζει τον μαιντ (που ειναι οντως παικτης σλαβων)

Το ιδιο και με το σαββιδη

Ειναι κακιασμενος οταν βλεπει καποιον που τα εχει οντως καταφερει
ο mindreader αλλάζει χαρακτήρα όταν πρόκειται για τον Κμαν. βγάζει έναν απαράδεκτο κομπλεξισμό που χαλάει την συνολική εικόνα του και παρουσία εδώ μέσα.

Για τους άλλους μην τα ξαναλέμε. Δηλώσεις μεγαλομανίας με φανφάρες και την ώρα των αποδείξεων κρύβονται. Ο Κμαν τρίβει μούτρα με αποδείξεις θα στο λέω όσες φορές θέλεις.

Έχει σοβαρούς και αξιόλογους ανθρώπους εδώ μέσα όπως ο Τάσος και ηφαίστειος να χρησιμοποιούμε σαν παραδείγματα και θα λέμε για σαββίδηδες και καλόγερους δηλαδή.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Να το συζητήσουμε. έχεις την απαίτηση να με βρίζεις εσύ ή όποιος άλλος επανειλημμένα και χωρίς να ανταποδόσω, και παραβατώ εγώ που λέω το αυτονόητο ότι το ίντερνετ δεν είναι ασφαλές γι ανα έχετε τόσο θράσος. Σωστά?
Υποκριτάκο, έπεσε ψαλίδι και οι απειλές δεν υπάρχουν πια, οπότε μας παρουσιάζεις τα πράγματα όπως θες.

δεν είναι καλύτερα τώρα που μαζεύτηκες και μιλάμε σαν άνθρωποι? Να είσαι στην ηλικία που είσαι και να πρέπει να σε παρατηρήσει ο δάσκαλος για να συμπεριφέρεσαι κόσμια? σοβαρευτείτε.

Μην έχεις ελπίδες ότι σε θεωρώ νορμάλ άνθρωπο και θα κάνω μαζί σου συζήτηση. Το βρίσιμο είναι αμυντικό όπλο όταν η κατάσταση είναι μπουρδέλο όπως εδώ. Πάντα συμπεριφέρομαι κόσμια σε περιβάλλον κοσμίων ανθρώπων. Δεν πρόκειται για συμμόρφωση, αλλά για επαναφορά στην φυσική μου συμπεριφορά. Κι αν η διεύθυνση βγει επιτέλους από την αδράνεια της κι επιβάλει μία τάξη σε αυτό το μπουρδέλο που επικρατεί, θα είμαι πολύ ευτυχής που δεν θα αναγκάζομαι να βρίζω κανέναν. Δεν βρίζω ποτέ πρώτος, αν αυτό σου λέει κάτι.

Τουναντίον δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να γίνεις εσύ ένας νορμάλ άνθρωπος, γιατί η προβληματική συμπεριφορά σου, αν και δεν εμπεριέχει βρίσιμο, δεν είναι θέμα τακτικής, όπως στην περίπτωσή μου, αλλά αποτέλεσμα βαθύτερου προβλήματος.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πως παμε;

η ουσια δεν ειναι ποιος ειναι ποιος εδω μεσα, ποιος εχει πιο πολλα
και ποιος γαμαει τις ωραιοτερες αλλα ποιος γαμαει κανονικες γκομενες.
Οσες πουτανες και να γαμησουμε, οι φορες που το γαμησι θα βγει φοβερο
και αυθεντικα αστερατο ειναι λιγες. Μονο καποιος που γαμαει αποκλειστικα πουτανες
δεν μπορει να γνωριζει την διαφορα με γκομενα.

Δικαιολογιες τυπου οι πουτανες γαμιουνται καλυτερα απο γκομενες...δεν περνανε.
Δικαιολογιες τυπου οι πουτανες εξεταζονται σωστοτερα απο γκομενες...δεν περνανε.
Δικαιολογιες τυπου οι πουτανες στοιχιζουν λιγοτερο απο γκομενες...δεν περνανε.

Κρατηστε οτι οι πουτανες που και που ειναι ωραιοτερες
φευγουν μετα το γαμησι η εχουμε ποικιλια.
Αυτο ισχυει.

Κατα τα αλλα, αν η γυναικα δεν γουσταρει να γαμηθει μαζι μας
τον ουρανο με τα αστρα να της δωσεις, το γαμησι θα βγει σκατα, μετριο η καλο.
Οπως και κουφιο! Γαματο δεν προκειται να βγει σχεδον ποτε.
Οπως κι εμεις αν δεν γουσταρουμε μια γκομενα, τρωει ξεπετα.

Συνεπως το γαμησι με κανονικη γκομενα ειναι πολυ ανωτερο σε ποιοτητα
με τα παντα ολα μεσα, καργα χρονο και χωρις καποτες και καραγκιοζιλικια.
Αν μαλιστα ειναι και μουναρα η γκομενα...

Δεν αναφερομαι σε ερωτες και συναισθηματα για να διαβασω μαλακιες
αλλα σε επιπεδο ηδονης!

Τωρα αν θελει καποιος να πει οτι γαμαει περισσοτερες πουτανες ως πελατης
ενω ο γκομενακιας λιγοτερες, το δεχομαι. Τι να λεει; ισχυει για ολους.
Το οτι θα τις παει αιμα ο γκομενακιας, περναει αβαβα, ετσι;

Ας ειμαστε προσεκτικοι χωρις λαθος συγκρισεις η μαλακιες.

Εχετε πεσει στην παγιδα του ανταγωνισμου και δεν κερδιζετε τιποτα.
Τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση...

Παω να χεσω...

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο Σαββίδης-ΑΑ1-Καλογερος συνεχίζει να δίνει πόνο?
Στο φορουμ υπαρχουν γκαζοτενεκεδες που δεν γαμανε ποτε κανονικες γκομενες.
Απο την υπερβολικη πουτανιαση καταντησαν να επιθυμουν να ξεχωριζουν
ως καλυτεροι των αλλων στις πουτανες (και μονο).

Προσπαθουν να βγαλουν μια λυσσα οτι ειναι πιο μαγκες των αλλων
(που επισης πουτανιζουν) κι οτι αφου αυτες ειναι επαγγελματιες (εδω γελαμε)
αυτοι ειναι γιγαντες.

Και καπως ετσι, ξεχνουν (για λιγο) το σακατιλικι τους.

Κατι σαν πρεζακια...

:2funny:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Έχει σοβαρούς και αξιόλογους ανθρώπους εδώ μέσα όπως ο Τάσος και ηφαίστειος να χρησιμοποιούμε σαν παραδείγματα και θα λέμε για σαββίδηδες και καλόγερους δηλαδή.
Ε κλείστο τότε το ρημάδι και μη λες τίποτα για την πάρτη μου ή για το Σαββίδη. Αλλά σε αφήνει η αρρώστεια να το κάνεις; Βράζεις στο ζουμί σου γιατί ξέρεις ότι περνάω καλύτερα από σένα. Καιρός είναι και να το εμπεδώσεις.

Δεν πρόκειται να δώσω αποδείξεις για να πάρω πιστοποίηση από πουθενάδες που έχω γραμμένους στα αρχίδια μου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ο Σαββίδης-Καλογερος έχει γραμμένους στα αρχιδια του όσους είναι εναντίον του,αλλά πάντα τους απαντάει με σεντόνια.
Κατά τα άλλα,στα αρχιδια του.

• Like
Αντιδράσεις: tnt
Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης

Αδερφε δεν υπαρχει τζαμπα σεξ πουθενα...ισως σε καμια φτωχη χωρα, ισως...:confused:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αδερφε δεν υπαρχει τζαμπα σεξ πουθενα...ισως σε καμια φτωχη χωρα, ισως...:confused:
Τυπε, αν τα μουνετα σε γουσταρουν, πληρωνουν και οι ιδιες.

Το θεμα ειναι να τους γαμησεις τον εγκεφαλο

Χαλακι γινονται, ειδικα οσες το παιζουν γατουλες και πριντσεζες σε αλλους. Οτι θες τους κανεις.

Αλλα θελει αντρικο φερσιμο, οχι τι τρεχει με τις ελλεηνιδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Τυπε, αν τα μουνετα σε γουσταρουν, πληρωνουν και οι ιδιες.

Το θεμα ειναι να τους γαμησεις τον εγκεφαλο

Χαλακι γινονται, ειδικα οσες το παιζουν γατουλες και πριντσεζες σε αλλους. Οτι θες τους κανεις.

Αλλα θελει αντρικο φερσιμο, οχι τι τρεχει με τις ελλεηνιδες
Συμφωνουμε μαν :sunglasses:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Υποκριτάκο, έπεσε ψαλίδι και οι απειλές δεν υπάρχουν πια, οπότε μας παρουσιάζεις τα πράγματα όπως θες.

Μην έχεις ελπίδες ότι σε θεωρώ νορμάλ άνθρωπο και θα κάνω μαζί σου συζήτηση. Το βρίσιμο είναι αμυντικό όπλο όταν η κατάσταση είναι μπουρδέλο όπως εδώ. Πάντα συμπεριφέρομαι κόσμια σε περιβάλλον κοσμίων ανθρώπων. Δεν πρόκειται για συμμόρφωση, αλλά για επαναφορά στην φυσική μου συμπεριφορά. Κι αν η διεύθυνση βγει επιτέλους από την αδράνεια της κι επιβάλει μία τάξη σε αυτό το μπουρδέλο που επικρατεί, θα είμαι πολύ ευτυχής που δεν θα αναγκάζομαι να βρίζω κανέναν. Δεν βρίζω ποτέ πρώτος, αν αυτό σου λέει κάτι.

Τουναντίον δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να γίνεις εσύ ένας νορμάλ άνθρωπος, γιατί η προβληματική συμπεριφορά σου, αν και δεν εμπεριέχει βρίσιμο, δεν είναι θέμα τακτικής, όπως στην περίπτωσή μου, αλλά αποτέλεσμα βαθύτερου προβλήματος.
εάν εξαιτίας μου ενεργοποιήθηκε η διαχείριση τότε κάτι καλό έκανα. Γιατί μέχρι τώρα κοιτάγανε από την άλλη μεριά και άφηναν τα βρισίδια να πηγαίνουν αλόγιστα.
Πόσα πόστ έχουν γραφτεί για την αδράνεια στα βρισίδια από διάφορα νικνέιμ, πόσοι άνθρωποι σιχτίρισαν και εξαφανίστηκαν λόγω της ανοχής αυτής. Μπορεί να επιστρέψουν οι σοβαροί άνθρωποι εάν υπάρξει έλεγχος από εδώ και εμπρός. Χαίρομαι εάν ήμουν η αφορμή για αυτό.

Κι αν η διεύθυνση βγει επιτέλους από την αδράνεια της κι επιβάλει μία τάξη σε αυτό το μπουρδέλο που επικρατεί, θα είμαι πολύ ευτυχής που δεν θα αναγκάζομαι να βρίζω κανέναν. Δεν βρίζω ποτέ πρώτος, αν αυτό σου λέει κάτι.
είσαι ψεύτης και γελοιοποιείσαι μόνος σου. Θες να σου βάλω εγώ τα πόστ που γράφεις ότι μπαίνεις εδώ επειδή το μπινελίκι είναι ελεύθερο και εκτονώνεσαι σε αντίθεση με άλλα σάιτ?
Δεν βρίζεις ποτέ πρώτος? με μένα έβρισες δεύτερος? σε έβρισα εγώ καθόλου είτε δεύτερος είτε τελευταίος? είσαι ψεύτης και γελοιοποιείσαι μόνος σου.

Στην ουσία δεν κάνω τίποτα περισσότερο από το να βάζω το δάχτυλο πάνω σε αυτά που γράφετε. Εσύ μπορεί να ξεχνάς από ραμολίαση είτε από κακοήθεια. Εγώ θα σου βάζω το δάχτυλο -εκεί που ξέρεις- για να μην ξεχνιέσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom