Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε μαλάκες ... ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

Ξέρετε κανέναν , που δεν είναι πολιτικός, διαπλεκόμενος ή ολιγάρχης ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ;;;;;;;

Σπίτι σε χωριό , από προγόνους ... που είναι δηλωμένο 250τμ , έχει λογαριασμό ΔΕΗ , 130€ το 2/μηνο
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!!!!!! ΜΟΝΟ ΠΑΓΙΑ.
Και .... ΕΝΦΙΑ 700€ .

Δεν είναι μαλακία να δίνει κανείς αυτά τα λεφτά στον κορβανά ;;;;

Για να παίρνουν επιδόματα οι λάθροι , μισθό , να έχουν τσάμπα σπίτια .... και τα ίδια και οι ρομά !!!!!

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Όνειρό μου, είναι να πουλήσω όλα τα ακίνητα στην ελλάδα.
Να μη μείνει τίποτε.

Οπότε ναι , ΣΤΟΥΝΤΙΟ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ . Κι όσο γίνεται μικρότερο .
Για να δίνεις τα @@ σου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οταν λοιπον, οντως δουλεψει ο καθενας με τον εαυτο του, να κανει κατι καλυτερο στη ζωη του, σε ολα τα επιπεδα ή τελωσπαντων οπου μπορει/οπου εχει και τα πιο δυνατα του σημεια (αποδεχομαστε και τις αποτυχιες, δεν τις κρυβουμε, αυτο ειναι ενα απο τα δειγματα του συνειδητοποιημενου alpha male),
και οταν τα πετυχεις αυτα, οπως λες κι εσυ,
οι γυναικες ερχονται μονες τους, γιατι οντως εχεις αξια....
Άτοπο . Αυτό δεν εξηγεί γιατί ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ , ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ , ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ , ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ έχουν σουξέ στις γυναίκες.

ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΑ. Φυλακόβιοι , κτλ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ρε μαλάκες ... ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

Ξέρετε κανέναν , που δεν είναι πολιτικός, διαπλεκόμενος ή ολιγάρχης ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ;;;;;;;

Σπίτι σε χωριό , από προγόνους ... που είναι δηλωμένο 250τμ , έχει λογαριασμό ΔΕΗ , 130€ το 2/μηνο
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!!!!!! ΜΟΝΟ ΠΑΓΙΑ.
Και .... ΕΝΦΙΑ 700€ .

Δεν είναι μαλακία να δίνει κανείς αυτά τα λεφτά στον κορβανά ;;;;

Για να παίρνουν επιδόματα οι λάθροι , μισθό , να έχουν τσάμπα σπίτια .... και τα ίδια και οι ρομά !!!!!

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Όνειρό μου, είναι να πουλήσω όλα τα ακίνητα στην ελλάδα.
Να μη μείνει τίποτε.

Οπότε ναι , ΣΤΟΥΝΤΙΟ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ . Κι όσο γίνεται μικρότερο .
Για να δίνεις τα @@ σου.
διάβασε από την αρχή γιατί δεν κατάλαβες

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Kalogero, μην χαλαρωνεις. Εισαι ενας μαχητης κι οι μαχητες δεν κουραζονται.
Μιλησε μας για τον αποτυχημενο γαμο σου.
Την κοπαναγες οταν εχανες στο κουμ καν ντυμενος τραβελι
και μετα αυνανιζοσουν πινοντας το σπερμα σου;

:2funny:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εγώ θέλω τον αα1. Τον παππού δεν θέλω να τον πεθάνω από τα νεύρα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
διάβασε από την αρχή γιατί δεν κατάλαβες
Τι δεν κατάλαβα ;;;

Του τη λέτε γιατί μένει σε στούντιο ;;;
ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ .
Ζηλεύω.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ.

Μακάρι να μπορούσαν να πιάσουν το 95% της τιμής τους του 2010.

ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ.

Σε γαμάνε , επειδή έχεις σπίτια !
Και μάλιστα κάτι ... βίλλες ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΝΤΑΙ. ΒΑΡΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ .

Τι δεν κατάλαβα ;;;;;;

Ονειρό μου να πουλήσω όλα τα ακίνητα στην ελλάδα.
Η μέρα που θα γίνει πραγματικότητα , θα είναι και η τελευταία σε αυτό το μπουρδέλο.

Να το χαίρεστε.
Χάρισμά σας.

Υ.Γ. Μετά την πανδημία, να περιμένετε κι άλλους φόρους στα ακίνητα.Ήδη ,μπήκε ένα ... "πιστοποιητικούλι" που πέρασε στα ψιλά. Ποιός θα το σχολίαζε ;;; Ο ΣΚΑΪ ;;;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εγώ θέλω τον αα1. Τον παππού δεν θέλω να τον πεθάνω από τα νεύρα
Κι αυτος καλος ειναι. Βαριεμαι ομως.
Εχω 5.000 ατακες κι αλλες 5.000 απο γνωστα και μη εξαιρετεα μελη.
Θα τους τις πεταξω ολες στο κεφαλι.

:2funny:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τι δεν κατάλαβα ;;;

ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ .
Ζηλεύω.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ.

Μακάρι να μπορούσαν να πιάσουν το 95% της τιμής τους του 2010.

ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ.

Σε γαμάνε , επειδή έχεις σπίτια !
Και μάλιστα κάτι ... βίλλες ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΝΤΑΙ. ΒΑΡΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ .

Τι δεν κατάλαβα ;;;;;;

Ονειρό μου να πουλήσω όλα τα ακίνητα στην ελλάδα.
Η μέρα που θα γίνει πραγματικότητα , θα είναι και η τελευταία σε αυτό το μπουρδέλο.

Να το χαίρεστε.
Χάρισμά σας.

Υ.Γ. Μετά την πανδημία, να περιμένετε κι άλλους φόρους στα ακίνητα.Ήδη ,μπήκε ένα ... "πιστοποιητικούλι" που πέρασε στα ψιλά. Ποιός θα το σχολίαζε ;;; Ο ΣΚΑΪ ;;;;
Μην μπερδεύεις εσένα και τον άλλο.

εσύ είσαι άνεργος και πληρώνεις φόρους για σπίτι-σπίτια χωρίς να παράγεις λεφτά οπότε καταλαβαίνω ότι το βλέπεις βαρίδι για ξεφόρτωμα.

ο άλλος το παίζει πλούσιος με μηνιάτικο 10Κ + και επενδύσεις, γκομενιάρης παππούς και ότι μένει σε στούντιο (έχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι στούντιο έτσι? ένα ενιαίος χώρος τρύπα) και φιλοξενεί σε αυτό γκόμενες μαζί με φίλες τους (άγνωστο που τις βάζει όλες, στα ντουλάπια?).

κατάλαβες τώρα?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
εσύ είσαι άνεργος
Αν ενδιαφέρεται κάποιος για το αν είμαι άνεργος ή όχι, έχω προτείνει να βρει ένα τρόπο να βάλουμε ένα νόμιμο στοιχηματάκι. Να βάλει όλη την ακίνητη περιουσία του στοίχημα και όλες τις καταθέσεις του. Εγώ θα βάλω ακίνητα +30% αντικειμενικής από τα δικά του και μετρητά +30% από τα δικά του. Το αν είμαι άνεργος ή όχι , ελέγχεται εύκολα από εφορίες και αλλού με μη αμφισβητήσιμο τρόπο . Δεν έχει πέσει στην αντίληψή σου αυτή η πρόταση ;;

Ο νικητής τα παίρνει όλα.
Αν ενδιαφέρεσαι εσύ ή κανένας άλλος λεφτάς (που γράφτηκε πριν 5 μέρες , όπως εσύ ή παλιότερος), εδώ είμαστε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
γιατί θυμώνεις? σου έκοψε τη στήλη το Βήμα? μπορεί να έφαγες καμιά γκόμενα του Μαρινάκη. Στη δουλειά να σβήνεις λίγο τη λάμψη να μην έχεις τέτοια
Θυμώνει γιατί μάλλον είναι κλειστό το Χίλτον

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αν ενδιαφέρεται κάποιος για το αν είμαι άνεργος ή όχι, έχω προτείνει να βρει ένα τρόπο να βάλουμε ένα νόμιμο στοιχηματάκι. Να βάλει όλη την ακίνητη περιουσία του στοίχημα και όλες τις καταθέσεις του. Εγώ θα βάλω ακίνητα +30% αντικειμενικής από τα δικά του και μετρητά +30% από τα δικά του. Το αν είμαι άνεργος ή όχι , ελέγχεται εύκολα από εφορίες και αλλού με μη αμφισβητήσιμο τρόπο . Δεν έχει πέσει στην αντίληψή σου αυτή η πρόταση ;;

Αν ενδιαφέρεσαι εσύ ή κανένας άλλος λεφτάς (που γράφτηκε πριν 5 μέρες , όπως εσύ ή παλιότερος), εδώ είμαστε.
Για μορφωμένος λες βλακείες. ένα ένα.
Αν έχεις λεφτά με το αν είσαι άνεργος είναι διαφορετική κατάσταση.
Είπες έκλεισες το οδοντιατρείο ΑΡΑ δεν δουλεύεις.

Με μένα θα μιλάς σοβαρά. Να βάλουμε όλη την περιουσία με νόμιμο τρόπο και ο χαμένος τα κερδίζει όλα? πως θα γίνει αυτό ρε? και με ποιον βάζεις στοίχημα την περιουσία σου με έναν άγνωστο λες και με ξέρεις πόσα έχω? ή είσαι ο Λάτσης και είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν είμαι αντίστοιχος Λάτσης? είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής.

Επειδή λοιπόν ποντάρεις στο ανέφικτο για να λες βλακείες, σου εχω τον τρόπο να σε ικανοποιήσω σε στοίχημα που θέλεις και να είναι απόλυτα εφικτό.

Αφού είσαι τόσο λεφτάς, σίγουρα θα έχεις δύο λογαριασμούς στο όνομά σου τουλάχιστον.
Θα κάνεις μια μεταφορά χρημάτων από τον ένα λογαριασμό σου στον άλλο λογαριασμό σου και θα βγάλεις screenshot σβήνοντας τα στοιχεία και να φαίνονται μόνο τα ποσά.
Θα το ανεβάσεις εδώ και μετά θα κάνω το ίδιο, θα ανεβάσω δικιά μου μεταφορά από ένα λογαριασμό μου σε άλλο λογαριασμό μου.

Ότι ποσό μεταφέρω παραπάνω από εσένα, μου το δίνεις. Μεταφέρω χίλια ευρώ παραπάνω, μου δίνεις χίλια ευρώ παραπάνω. Μεταφέρω δέκα χιλιάδες ευρώ παραπάνω, μου δίνεις δέκα χιλιάδες ευρώ παραπάνω. μεταφέρω εκατό ευρώ παραπάνω, μου δίνεις εκατό ευρώ.

Φυσικά αντίστοιχα εάν το δικό σου ποσό μεταφοράς είναι μεγαλύτερο, στο δίνω εγώ το ποσό.

Έχεις διορία 5 λεπτά να το κάνουμε. Είναι διαδικασία δευτερολέπτων στο web banking οπότε υπέρ αρκετό. Δεν μεταφέρουμε λεφτά παρά μόνο στον δικό μας λογαριασμό οπότε απόλυτα ασφαλές.

περιμένω.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Καλά,δεν σε είπε κι αδερφή ρε παντοφλάκη

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
φυσικά είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου δώσεις τα λεφτά εάν χάσεις, μου αρκεί η γελοιοποίηση.
Αντίστοιχα εάν δεν σε πληρώσω εγώ εάν χάσω, θα γελοιοποιηθώ εγώ.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τι δεν κατάλαβα ;;;

Με τα ελληνικά δεδομένα, δεν μένω σε στούντιο, αλλά σε πολυτελή γκαρσονιέρα. Είναι 45τμ σε αποχαρακτηρισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Στούντιο είναι (με γαλλικούς όρους), επειδή διαμόρφωσα την κουζίνα σαν αμερικάνικη, δηλαδή τώρα, αν και χωρίζεται με μικρό τοιχάκι, αποτελεί μέρος του ενιαίου χώρου και παίρνει αυτόματα την ονομασία στούντιο.

Τώρα, αν θα έμενα σε στούντιο με ελληνικούς όρους δεν ξέρω, γιατί από ό,τι κατάλαβα πρόκειται για μικρή γκαρσονιέρα. Το θέμα, με τις δικές μου απαιτήσεις, είναι να έχεις έναν χώρο που να μπορείς να οργανώσεις και κάτι με γκόμενες/φίλους.

Δεν απομακρύνομαι από το θέμα. Το έχω διαμορφώσει έτσι κυρίως για τις γκόμενες. Στο διαχωριστικό τοιχίο κάθεσαι σαν σε μπαρ και πίνεις το ποτό σου. Επίσης μπορεί να μαγειρεύει κάποιος και ταυτόχρονα να κουβεντιάζει με τον άλλο/άλλους χωρίς να τους χωρίζει τοίχος.

Επιπλέον το φως που έρχεται από το παράθυρο της κουζίνας, διαχέεται πια σε όλο το δωμάτιο, αφού δεν σκοντάφτει στον τοίχο, και το κάνει φωτεινότερο.

Σε μία πλευρά του δωματίου επίσης έβαλα καθρέφτες κατά μήκος και ο χώρος φαντάζει διπλάσιος, οπότε οι γκόμενες αισθάνονται πιο άνετα.

ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ .
Τα μικρά διαμερίσματα είναι μια χαρά, αν είσαι εργένης. Μόνο οι ματαιόδοξοι κάνουν περιττές σπατάλες.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τα χοντρα πορτοφολια τυπε εχουν λογαριασμους τραπεζης ουτε για τα καθημερινα εξοδα. οτι μετρητο εχουν το εχουν σε εταιρειες στο ονομα τους, με εδρα καποιον παραδεισο. Η περιουσια ειναι σε ακινητα και μετοχες, μπιτκοιν, οτι γουσταρει ο καθενας.

Και προφανως δε μιλαμε για τιποτα Ντεγκιρο, αυτα ειναι για πλεμπα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Για μορφωμένος λες βλακείες. ένα ένα.
Αν έχεις λεφτά με το αν είσαι άνεργος είναι διαφορετική κατάσταση.
Είπες έκλεισες το οδοντιατρείο ΑΡΑ δεν δουλεύεις.
Πως τολμάς και απευθύνεις το λόγο σε μένα ρε κουράδα ;;
Γράφτηκες 8/3/2021 ....
Τελευταία φορά ... παίζει να είχα μπει πιο πριν !

Μια χυμένη καπότα είσαι .
Αλλά δείχνεις να ... έχεις διαβάσει πολλά ... άρα είσαι παλιός ! Που δεν λες ποιός είσαι. Τέρμα γελοίος και άνανδρος.
Και ντροπιασμένος.

Έχω πει πολλές φορές, ότι τα περί κλεισίματος ήταν μια παραμύθα , που είχε σκοπιμότητα.
ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ. Κάποιοι δήθεν δεξιοί, δήλωσαν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ , ΟΠΟΤΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

Προφανώς από το κόμπλεξ τους και τις φάπες που τρώγαν μια ζωή οι ίδιοι και η φάρα τους.

Στη συνέχεια ... επειδή τους έκανα ρόμπες για αυτό .... έφυγαν !
Από αυτούς θα είσαι κάποιος προφανώς. Στα @@ μου όμως.

Τα print screen και λογαριασμοί που λες ... είναι κουμπιουτεράδικα παιχνίδια για μαλακιστήρια
(προφανώς είσαι τέτοιο).

ΕΧΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ;;;;
Έχεις 2-3 διαμερίσματα με αντικειμενική στο μύριο όλα μαζί ;;;
Πάρε συμβουλές από τους δικηγόρους του φόρουμ !
Γουστάρουν όλοι τζέρτζελο !

Βάλτα στοίχημα.

Αλλιώς πήγαινε στο διάολο και να σχολιάζεις για τα θέματα προς συζήτηση.
Όχι για τη ζωή και τη δουλειά των άλλων.
Αυτό το κάνουν μόνο σιχάματα.
Αν και μάλλον είσαι από τα χειρότερα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ήμουν σίγουρος ότι θα χεζόσουν επάνω σου με το πιο εύκολο στοίχημα από τον καναπέ σου.
γελοιοποιείσαι λοιπόν αρχικά με αυτό.
Γιατί με βρίζεις με αυτόν τον τρόπο? θα με έβριζες έτσι εάν είμασταν στο ίδιο τραπέζι ή στον ίδιο δρόμο? Θέλεις να έρθω οπουδήποτε να με βρίσεις?
δεν έχω καμία απαίτηση να έρθεις εσύ πουθενά. θα έρθω εγώ. Σε ακούω.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Φυλοβιε, με το μπαρδον δε μου πεφτει λογος, αλλα αν εβαλες λουκετο πως τα βγαζεις περα?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τρέμε στην γωνία του καναπέ σου τώρα. Νομίζεις ότι είμαι κλωνάκι κάποιου από αυτούς που βρίζεστε εδώ μέσα και δεν τρέχει κάστανο.
Έκανες λάθος. Εγώ πιο εύκολα θα σε δείρω παρά θα σε βρίσω.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ποιός βρίζει ρε σκουπίδι ;;;
Υπάρχεις ;; Ανύπαρκτος είσαι . Δεν γνώριζα την ύπαρξή σου.
Αφού είσαι μηδενικό . Τι έχεις γράψεις εδώ μέσα ;;;
Τίποτε. Αφού είσαι ένα τίποτε.

Γράφτηκες 8/3/2021 !!!!!!

Και προσπαθείς να την πεις σε άλλους Για να αποκτήσεις ύπαρξη .
Εϊμαι μοναδική σου έννοια ;;; Τόσο πολύ έχεις αποτύχει σε όλους τους τομείς στη ζωή σου ;;;
Μπήκες στο bou.com και εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς ... άνεργος ... άστεγος ... μένει σε κουτί ...

ΤΙ ΕΙΣΑΙ ; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ;;;
Τα σκυλόσκατα στο δρόμο , έχουν μια αξία ! Είναι λίπασμα !!!!
Είσαι πιο κάτω από σκυλόσκατο .

Πολύ ασχολήθηκα.

Την έχουν δει όλοι μεγιστάνες στην οθόνη του bou.com !!!!!

Print screen και μαλακίες

Πολύ ασχολήθηκα.

Όταν ξαναμπώ , μπορεί να είσαι με τον ... μεθεπόμενο λογαριασμό σου .
ΑΥΤΟΝ , ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΣ 8.3.2021 !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom