Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σχεδον στη παραγωγικη ηλικια των 18 εως 40 ενα 20% των αντρων ειναι μπακουρια,εξ αυτων το 5% πηγαινει σε αγοραιο ερωτα και το 1% ειναι συστηματικοι βετερανοι μπουρδελιαριδες.
Τωρα το 15% αυτων ειναι οι μεγαλοι χαμενοι μιας και λησμονουν μπας και βρουν γκομενα.
Το θεμα ειναι υπαρχει ενα αντιστοιχο 20% γυναικων μπακουρια?
Οχι μιας και σε ηλικια 18-40 στη χωρα οι αντρες ειναι κατα 200χιλιαδες περισσοτεροι οποτε οι μπακουρογυναικες ειναι μεταξι 5 εως 10%
Εχουμε αριθμητικη ανισορροπια.
Οποτε ειναι απολυτως φυσιολογικο να εχουμε ενα ποσοστο αντρων μπακουρια αλλα οχι γυναικων μπακουριων

Τα μπακούρια είναι 70%

Αν οι γυναίκες δεν κάθονταν 70% αγάμητες,προφανώς δεν θα υπήρχαν τόσα μπακούρια,όλοι θα βρισκαν γκόμενες και τα μισά μπουρδέλα θα'χαν κλείσει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ποια ειναι η δουλεια που θα κανει την μεση ελληνιδα που κυκλοφορει εξω να σταθει και να μην προσπερασει;Αθλητης;Τραγουδιστης;Ενστολος;Λοιπες κατηγοριες δημοσιων υπαλληλων;Μαλλον τωρα κατι σε εστιαση δεν θα πουλαει..
Δικηγορος

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ποια ειναι η δουλεια που θα κανει την μεση ελληνιδα που κυκλοφορει εξω να σταθει και να μην προσπερασει;Αθλητης;Τραγουδιστης;Ενστολος;Λοιπες κατηγοριες δημοσιων υπαλληλων;Μαλλον τωρα κατι σε εστιαση δεν θα πουλαει..
στην αναγνωρισιμότητα στέκονται. αθλητές, ηθοποιούς κλπ. Δεν νομίζω να σταθεί κάποια εκτός και την προσφωνήσεις με το όνομά της και κοντοσταθεί να σε θυμηθεί.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Youtuber

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εσεις χτυπάτε μια κατηγορια γυναικων αλεξ οι αλλες κατηγοριες σας θεωρουν ξενερωτους και λαμογιακια.
Εσεις παίζεται μπαλα με κατι ψωνισμενες κυριες της αστικης ταξης και ηλικιες 30 και ανω.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
στην αναγνωρισιμότητα στέκονται. αθλητές, ηθοποιούς κλπ. Δεν νομίζω να σταθεί κάποια εκτός και την προσφωνήσεις με το όνομά της και κοντοσταθεί να σε θυμηθεί.
Και στον tnt στέκονται. Ή έχει αναγνωριστεί πλέον σαν κλόουν καλλιτέχνης του δρόμου ή περνάει πρώτα απο το ληξιαρχείο και μαθαίνει τα ονόματα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Και στον tnt στέκονται. Ή έχει αναγνωριστεί πλέον σαν κλόουν καλλιτέχνης του δρόμου ή περνάει πρώτα απο το ληξιαρχείο και μαθαίνει τα ονόματα.
έμαθες τη διαφορά στούντιο/γκαρσονιέρας?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
Ο δικηγορος μπορει να κανει φαση με την γραμματεα του η με καμμια συναδελφισσα του η ενδεχομενως με καμμια γιατρεσσα .Δεν νομιζω να καταδεχθει να κανει καμακι στον δρομο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
Ουτε για τους υγειονομικους δεν βλεπω να ειπατε κατι που εχουν εναν πολεμο μπροστα τους και αρκετοι εχουν ηδη εμβολιασθει...τι σκατα θελουν οι γκομενες τελικα;Δεν αρκουν ολοι οι εφοπλιστες για να τις ικανοποιησουν ...ακομα κι αν εχουν δουλειες οι ιδιες θα θελιυν παντα καποιον με ακομα πιο πολλα φραγκα λογω εμφυτης ανασφαλειας και λογω αναγκης για διαρκη χρηματοδοτηση του σχεδιου"εγω ποτε θα γινω μανα;" που παντα ειναι στο μυαλο τους απο την κουνια τους.Πιο V.F.M.απο τις πουτανες δεν υπαρχει...εκτος αν μιλαμε για γκομενες που δεν ψαχνουν για αποκατασταση αλλα για σεξ κατι σπανιο σε μικρες κοινωνιες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Καλησπέρα μάγκες.
Τώρα μπήκα.Εδωσε και σήμερα πόνο ο Σαββίδης-Καλόγερος-ΑΑ1?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216
Αν και εγω λογο ιδεολογιας δεν ασχολούμαι με τις εξω γκομενες και ειμαι αποκλειστικα μονο στον αγοραιο ερωτα,αν ηθελα να ρηξω εξω γκομενες θα εκανα το εξης.

Αρχικα για να ρηξη καποιος γκομενα πρωτου παει να τη πεσει η να κανει καμακι κλπ πρεπει να χτισει τον εαυτο του.
Πρεπει περα απο μια καλη επαγγελματικη αποκατασταση με αμοιβες και κυρος να χτισει και τα υπολοιπα.
Αρχικα πρέπει να ειναι περιποιημενος καθαρος,να ντυνεται ωραια οχι κυριλατα ουτε λετσαρια μοντερνα καζουαλ.
Επισης να φροντιζει τον εαυτο του οπως να αθλειται και τελος να εχει χομπι ασχολιες η να ειναι μεσα σε κοινωνικα δρωμενα.
Επισης να έχει το δικο του σπιτι ως εργενης ανεξαρτητα αν ειναι σε ενοικιο η δικο του.

Αυτα που αναφερα εν συντομία ειναι η βαση να χτισει καποιος τον ευατο του ουσιαστικα να βλεπει τον ευατο του στον καθρέφτη και να τον θαυμαζει οχι να γινει ψωνιο η μετροσεξουαλ κλπ.

Εφοσον καποιος χτισει τον εαυτο του το επομενο βημα ειναι να κοιταξει το αντιθετο φύλο.
Εννοειται πως πρέπει να ξερει να μιλαει να μην ειναι λιγουρης ουτε αγαπουλης και γενικα να μην κρεμεται απο τα χειλια μιας γυναικας.
Να βαζει ορια γιατι οι γυναικες ειναι σαν τα παιδια οσο ξεθαρευουν τοσο σε εκμεταλλευονται και γενικα να προβαλει τον ευατο του στη γυναικα οχι ως ψωνιο αλλα ως ενας αντρας ο οποιος εχει πολλες δραστηριοτητες και δουλειες στη ζωη του χωρις να εχει 100% το χρονο του αφιερωμενο στη γκομενα.
Θα πρεπει η γκομενα να αντιληφτει οτι ο αντρας αυτος εχει ενα μονο 20% του χρονου του γ αυτη μπορει και παραπανω αλλα οχι το 100%

Συμπερασμα χτιζοντας τον εαυτο του καποιος οσο και να φαινεται περιεργο εχει πετυχει ηδη το 80% της επιτυχια το υπολοιπο 20% βρισκεται σε κοινωνικες επαφες κυκλους οπως επισης τροπος που θα την πεσει και τη χαρακτηρα θα ξεπροβαλει.

Η γυναικες επενδυουν στο αντρα αυτο να θυμαστε,ολες λιγο πολυ με το πισω μερος του μυαλου τους σκεφτονται την ασφαλεια και την αποκατασταση τους.

Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοί τετοιοι επιτυχημενοι αντρες χωρις να κανουν κατι τους ερχονται μονες τους.

Εφοσον δειτε οτι καμια γκομενα δεν ερχεται σ εσας μονη της η εστω απο το βλεμμα της δεν δειτε κανενα ενδιαφερον σε καμια σημαινει οτι δυστηχως δεν εχεται χτισει τον εαυτο σας για να αρεσει.

Τα οσα εγραψες, ειναι κυριολεκτικα αποσταγμα, απο επιλεγμενα dating videos που εχω δει τελευταια, αλλα και στην πραξη εχω δει να εφαρμοζονται με επιτυχια.
Ουσιαστικα, το κινημα των pick up artists, εκανε μεταβαση τα τελευταια χρονια, και πολυ καλα εκανε,
απο την ολη fake προσπαθεια να εχεις το κεφαλι σου γεματο κανονες για το πως να φερθεις καθε φορα σε μια γυναικα, και πως θα 'φανεις' εστω και αν δεν ηταν αληθινο,
στο να 'χτισεις' τον εαυτο σου, ουσιαστικα μιλαμε για 'αυτοβελτιωση'.
Οταν λοιπον, οντως δουλεψει ο καθενας με τον εαυτο του, να κανει κατι καλυτερο στη ζωη του, σε ολα τα επιπεδα ή τελωσπαντων οπου μπορει/οπου εχει και τα πιο δυνατα του σημεια (αποδεχομαστε και τις αποτυχιες, δεν τις κρυβουμε, αυτο ειναι ενα απο τα δειγματα του συνειδητοποιημενου alpha male),
και οταν τα πετυχεις αυτα, οπως λες κι εσυ,
οι γυναικες ερχονται μονες τους, γιατι οντως εχεις αξια....

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
έμαθες τη διαφορά στούντιο/γκαρσονιέρας?
Ε, ρε φουκαρά, από τι κοιτάς να πιαστείς για να μου την πεις. Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος, ενώ πολύ απλά είσαι ένα ψυχάκι τελειωμένο. Τρανταχτή απόδειξη οι εμμονές σου.

Επειδή έχει κολλήσει η βελόνα σου, σαν αυτιστικό, άντε να σε ξεφτιλίσω πάλι:

Πιστεύεις στο ότι είμαι κάποιος άλλος ο οποίος ζει στην Ελλάδα κι εφόσον λέει ότι είναι στα Ακίνητα, άρα θα πρέπει να γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ στούντιο και γκαρσονιέρας. Μόνο που ως συμβουλος ακινήτων έχω εκπαιδευτεί κι εργαστεί σε ξένη χώρα. Οι όροι δεν χρησιμοποιούνται, από ό,τι κατάλαβα, με την ίδια έννοια και ειλικρινά δεν θυμάμαι μετά από 25 χρόνια τη διαφορά στην Ελλάδα.

Εδώ η ταξινόμηση είναι Τ1, Τ2, Τ3 .... (ανάλογα με τα δωμάτια) για διαμερίσματα κανονικής διαμονής.
και
F1, F2, F3 ... για διαμερίσματα ειδικής λειτουργικότητας.

Το στούντιο είναι διαμέρισμα ενός δωματίου με κουζίνα στον ίδιο ενιαίο χώρο (ανεξαρτήτως τετραγωνικών). Μπορείς να πεις: ένα μικρό στούντιο, όπως και ένα μεγάλο στούντιο.

Το διαμέρισμά μου ήταν F1 όταν το νοίκιασα (ξενοδοχειακή χρήση). Ως επαγγελματίας του χώρου, είχα εσωτερική πληροφόρηση ότι το συγκρότημα θα αποχαρακτηριζόταν από ξενοδοχειακό κι έσπευσα να νοικιάσω για να έχω διάμερισμα υψηλού standing σε προσιτότερη τιμή.

Μετά βεβαίως κατηγοριοποιήθηκε ως Τ1, αλλά με την έγκριση της διοίκησης, αντικατέστησα τον διαχωριστικό τοίχο της κουζίνας με κοντό τοίχο του στυλ αμέρικαν μπαρ, και είμαι υποχρεωμένος να τον αποκαταστήσω όταν φύγω. Αυτό κάνει το διάμερισμα πρακτικά στούντιο, αλλά στα χαρτιά παραμένει Τ1.

ΥΓ Για να δούμε τώρα αν θα συνεχίσει η άρρωστη εμμονή σου. Σίγουρα κάτι θα βρεις να πεις και πάλι, δεν γίνεται. Γράφε, έχω χρόνο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ε, ρε φουκαρά, από τι κοιτάς να πιαστείς για να μου την πεις. Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος, ενώ πολύ απλά είσαι ένα ψυχάκι τελειωμένο. Τρανταχτή απόδειξη οι εμμονές σου.

Επειδή έχει κολλήσει η βελόνα σου, σαν αυτιστικό, άντε να σε ξεφτιλίσω πάλι:

Πιστεύεις στο ότι είμαι κάποιος άλλος ο οποίος ζει στην Ελλάδα κι εφόσον λέει ότι είναι στα Ακίνητα, άρα θα πρέπει να γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ στούντιο και γκαρσονιέρας. Μόνο που ως συμβουλος ακινήτων έχω εκπαιδευτεί κι εργαστεί σε ξένη χώρα. Οι όροι δεν χρησιμοποιούνται, από ό,τι κατάλαβα, με την ίδια έννοια και ειλικρινά δεν θυμάμαι μετά από 25 χρόνια τη διαφορά στην Ελλάδα.

Εδώ η ταξινόμηση είναι Τ1, Τ2, Τ3 .... (ανάλογα με τα δωμάτια) για διαμερίσματα κανονικής διαμονής.
και
F1, F2, F3 ... για διαμερίσματα ειδικής λειτουργικότητας.

Το στούντιο είναι διαμέρισμα ενός δωματίου με κουζίνα στον ίδιο ενιαίο χώρο (ανεξαρτήτως τετραγωνικών). Μπορείς να πεις: ένα μικρό στούντιο, όπως και ένα μεγάλο στούντιο.

Το διαμέρισμά μου ήταν F1 όταν το νοίκιασα (ξενοδοχειακή χρήση). Ως επαγγελματίας του χώρου, είχα εσωτερική πληροφόρηση ότι το συγκρότημα θα αποχαρακτηριζόταν από ξενοδοχειακό κι έσπευσα να νοικιάσω για να έχω διάμερισμα υψηλού standing σε προσιτότερη τιμή.

Μετά βεβαίως κατηγοριοποιήθηκε ως Τ1, αλλά με την έγκριση της διοίκησης, αντικατέστησα τον διαχωριστικό τοίχο της κουζίνας με κοντό τοίχο του στυλ αμέρικαν μπαρ, και είμαι υποχρεωμένος να τον αποκαταστήσω όταν φύγω. Αυτό κάνει το διάμερισμα πρακτικά στούντιο, αλλά στα χαρτιά παραμένει Τ1.

ΥΓ Για να δούμε τώρα αν θα συνεχίσει η άρρωστη εμμονή σου. Σίγουρα κάτι θα βρεις να πεις και πάλι, δεν γίνεται. Γράφε, έχω χρόνο.
γιατί θυμώνεις? σου έκοψε τη στήλη το Βήμα? μπορεί να έφαγες καμιά γκόμενα του Μαρινάκη. Στη δουλειά να σβήνεις λίγο τη λάμψη να μην έχεις τέτοια

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ρε τον καθυστερα τον Κalogero. Το παιζει φιρμα ο λεβιες.
Ολοι του φαινονται μικροι και σ ολους φαινεται μικρος.
Χρειαζεται ένα φιλοσοφικο υποβαθρο για τη διαστροφη του που θα τον ωθησει
στον πουστισμο. Εκει που εταξε τον διαλυμενο προστατη του. :2funny:
Kalogero, ποτε δεν θα ξεφυγεις απο εδω μεσα. Ακομα κι αν σταματησεις να γραφεις
δε θα σταματήσεις να μπαίνεις στα κρυφα (πουστικα ανενεργος) και να διαβαζεις.
Γιατι η ζωη σε ξερασε στο περιθωριο και πατηθηκες σαν μασημενη τσιχλα.

(δεν απαντησε στο προηγουμενο ποστ μου το ρεταλι)

:2funny:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
γιατί θυμώνεις? σου έκοψε τη στήλη το Βήμα? μπορεί να έφαγες καμιά γκόμενα του Μαρινάκη. Στη δουλειά να σβήνεις λίγο τη λάμψη να μην έχεις τέτοια
Ο επίλογος του προηγουμένου μου πόστ:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ρε τον καθυστερα τον Κalogero. Το παιζει φιρμα ο λεβιες.
Ολοι του φαινονται μικροι και σ ολους φαινεται μικρος.
Χρειαζεται ένα φιλοσοφικο υποβαθρο για τη διαστροφη του που θα τον ωθησει
στον πουστισμο. Εκει που εταξε τον διαλυμενο προστατη του. :2funny:
Kalogero, ποτε δεν θα ξεφυγεις απο εδω μεσα. Ακομα κι αν σταματησεις να γραφεις
δε θα σταματήσεις να μπαίνεις στα κρυφα (πουστικα ανενεργος) και να διαβαζεις.
Γιατι η ζωη σε ξερασε στο περιθωριο και πατηθηκες σαν μασημενη τσιχλα.

(δεν απαντησε στο προηγουμενο ποστ μου το ρεταλι)

:2funny:
tnt-άκο (ή ταμτάκο), σαν κλόουν που είσαι, πες μας κάτι να γελάσουμε. Αν δεν σου έρχεται τίποτα, κάνε απλά μια κωλοτούμπα. :cheesy:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ο επίλογος του προηγουμένου μου πόστ:

προέβλεψες ότι θα ξαναγράψω? είμαι σίγουρος ότι δεν αρκεί ένα μόνο μεταπτυχιακό για να το προβλέψεις αυτό. χρειάζεται και διδακτορικό.
Πήγαινε τώρα γύρω γύρω την κουζίνα που είναι και καθιστικό που είναι και κρεββατοκάμαρα που είναι και τουαλέτα γιατί βλέπω σαρβάιβορ.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
προέβλεψες ότι θα ξαναγράψω? είμαι σίγουρος ότι δεν αρκεί ένα μόνο μεταπτυχιακό για να το προβλέψεις αυτό. χρειάζεται και διδακτορικό.
Πήγαινε τώρα γύρω γύρω την κουζίνα που είναι και καθιστικό που είναι και κρεββατοκάμαρα που είναι και τουαλέτα γιατί βλέπω σαρβάιβορ.
Το μόνο που δεν βλέπεις είναι η κατάντια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom