Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.080
Πόντοι
12.756
διαβαζε προσεκτικα ΒΛΑΧΟ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ....το μασκειο ιντερνετι θα αργησει να ερθει για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης να αναφερω,,οποτε ντροπη των πομακωχωριων με 4 ευρω τον μηνα παραπανω βαζεις κατοσταρα..ΑΝ δεν εχεις περνα απο Α.Γλυφαδα να στα δωσω κασεραρα για ολο τον χρονο εγω ο μισθωτος ξεκωλιαρη κλεφτη σημαιων :zfuck: :2on1:
Δεν χρειαζομαι 100αρα βλαχε.
Θελω να σε γαμαω αργά και βασανιστηκα :zfuck:
Κλασσικος βλαχος εισαι που παιρνεις οτι μπορεις παραπανω για να δικαιολογήσεις την μιζερη ζωή σου.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.163
Πόντοι
12.756
Δεν χρειαζομαι 100αρα βλαχε.
Θελω να σε γαμαω αργά και βασανιστηκα :zfuck:
Κλασσικος βλαχος εισαι που παιρνεις οτι μπορεις παραπανω για να δικαιολογήσεις την μιζερη ζωή σου.
τα σαπια αλλου..αν μεχρι την Παρασκευη δεν κανεις αναβαθμιση θα ερθω στην πορτα του σπιτιου σου να την χεσω οπως εχεζε παλια ο ΛΑΚΗΣ ταφους και αν πετυχω και την φιλιππινεζα θα την χεσω και αυτη ντροπη των πομακων

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.163
Πόντοι
12.756
Μήπως να συγκατοικήσετε; :2funny:
κοιτα υπολογιζα αν με εδιωχνε η γυναικα να παω να με φιλοξενησει μεχρι να ορθοποδησω αλλα μαλλον σε κανα δυαρακι που του εμεινε απο τις κατασχεσεις του κρατους μενει..οποτε αρχιδια στα παγκακια θα την βγαλω :confused:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
κοιτα υπολογιζα αν με εδιωχνε η γυναικα να παω να με φιλοξενησει μεχρι να ορθοποδησω αλλα μαλλον σε κανα δυαρακι που του εμεινε απο τις κατασχεσεις του κρατους μενει..οποτε αρχιδια στα παγκακια θα την βγαλω :confused:
Να είναι το παγκάκι κοντά σε wifi για να γράφεις.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.874
Πόντοι
216
Αν δίνω αυτήν την εντύπωση, καταλαβαίνω και τη δυσπιστία. Καμμία σχέση με αυτά που λες.
Freelancer consultant (κυρίως σε ακίνητα) είμαι κι έχω και κάποια ακίνητα.

Χτυπάς έναν κερδοφόρο τομέα, δουλεύεις κι επενδύεις. Αυτή είναι η δική μου μέθοδος. Τα ακίνητα πάντα είχαν λεφτά κι έπεσα και σε καλή εποχή (2000-2010). Έτσι μπορώ να μένω και Ριβιέρα, όπως και κάτι χιλιάδες Έλληνες ακόμα. Τίποτα το εκπληκτικό.

Όποιος έχει παιδιά, τους λέει να πάρουν καλό πτυχίο σε κερδοφόρο τομέα. Από κει και μετά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. (όχι βέβαια και παιχνιδάκι).
Τις καλές δουλειές - φράγκα τις πιάνουν άτομα χωρίς πτυχίο.
Hands-on εμπειρία ζητάνε κολοσσοί του πλανήτη χαζοβιόλη.

Είσαι ένας κωλόφαρδος τρόμπας που κάνεις μόνο για να σε πληρώνει ο Δημητράκης να περιμένεις στην ουρά να τραβήξει το επίδομα ή να κρατάς την ψωλή του Μονσελά ενόσω την αρμέγει :confused:

Υ.Γ.1: Παθαίνεις συχνά ουρολοιμώξεις από τα πολλά γαμήσια;

Υ.Γ.2: Πώς δουλεύεις καλύτερα το κλανιό σου, με φιλτροχοάνη ή σκέτο;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.080
Πόντοι
12.756
τα σαπια αλλου..αν μεχρι την Παρασκευη δεν κανεις αναβαθμιση θα ερθω στην πορτα του σπιτιου σου να την χεσω οπως εχεζε παλια ο ΛΑΚΗΣ ταφους και αν πετυχω και την φιλιππινεζα θα την χεσω και αυτη ντροπη των πομακων
Αυτο θα σε σε επρεπε να καταλάβεις γιατι εγω με 50αρα εχω λεφτα , και εσυ με 100αρα εισαι μηνας μπαινει μηνας βγαίνει :birdman:
Θυμα του Μαρκετινγκ ηλιθιε.
4Κ νετφλιξ βλεπω μία χαρά
εσενα σε γαμαω απο εδω
δεν χρειαζομαι κατι άλλο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.163
Πόντοι
12.756
Αυτο θα σε σε επρεπε να καταλάβεις γιατι εγω με 50αρα εχω λεφτα , και εσυ με 100αρα εισαι μηνας μπαινει μηνας βγαίνει :birdman:
Θυμα του Μαρκετινγκ ηλιθιε.
4Κ νετφλιξ βλεπω μία χαρά
εσενα σε γαμαω απο εδω
δεν χρειαζομαι κατι άλλο.
θες να σου δινω τα μισα καθε μηνα για το νετφλιξ να μην ξοδευεσαι; :2on1:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.163
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.163
Πόντοι
12.756
Είσαι ωραίος τύπε! Αλλά οι ωραίοι έχουν χρέη.
οι ωραιοι,οι αισθηματιες και οσοι εχουν κατοσταρα ταχυτητα εχουν χρεη..οι πομακοι που επαιρναν πιπες στον Λαλιωτη μεσουρανουσαν εποχες νιτρο και κλικ και μετα καταντησαν να κλεβουν σημαιες και να εχουν 50αρα ταχυτητα :(

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
οι ωραιοι,οι αισθηματιες και οσοι εχουν κατοσταρα ταχυτητα εχουν χρεη..οι πομακοι που επαιρναν πιπες στον Λαλιωτη μεσουρανουσαν εποχες νιτρο και κλικ και μετα καταντησαν να κλεβουν σημαιες και να εχουν 50αρα ταχυτητα :(
Όσοι έχουν γάτες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom