athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.163
- Πόντοι
- 12.756
αρχιζω να αμφιβαλλω για την οικονομικη κατασταση του φιλου μου...Όπως κάνει ο στρατός με τους φαντάρους.
αρχιζω να αμφιβαλλω για την οικονομικη κατασταση του φιλου μου...Όπως κάνει ο στρατός με τους φαντάρους.
Δεν χρειαζομαι 100αρα βλαχε.διαβαζε προσεκτικα ΒΛΑΧΟ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ....το μασκειο ιντερνετι θα αργησει να ερθει για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης να αναφερω,,οποτε ντροπη των πομακωχωριων με 4 ευρω τον μηνα παραπανω βαζεις κατοσταρα..ΑΝ δεν εχεις περνα απο Α.Γλυφαδα να στα δωσω κασεραρα για ολο τον χρονο εγω ο μισθωτος ξεκωλιαρη κλεφτη σημαιων
τα σαπια αλλου..αν μεχρι την Παρασκευη δεν κανεις αναβαθμιση θα ερθω στην πορτα του σπιτιου σου να την χεσω οπως εχεζε παλια ο ΛΑΚΗΣ ταφους και αν πετυχω και την φιλιππινεζα θα την χεσω και αυτη ντροπη των πομακωνΔεν χρειαζομαι 100αρα βλαχε.
Θελω να σε γαμαω αργά και βασανιστηκα
Κλασσικος βλαχος εισαι που παιρνεις οτι μπορεις παραπανω για να δικαιολογήσεις την μιζερη ζωή σου.
Καλύτερη ή χειρότερη;αρχιζω να αμφιβαλλω για την οικονομικη κατασταση του φιλου μου...
μην εχει και λιγοτερα απο μεναΚαλύτερη ή χειρότερη;
Μήπως να συγκατοικήσετε;μην εχει και λιγοτερα απο μενα
κοιτα υπολογιζα αν με εδιωχνε η γυναικα να παω να με φιλοξενησει μεχρι να ορθοποδησω αλλα μαλλον σε κανα δυαρακι που του εμεινε απο τις κατασχεσεις του κρατους μενει..οποτε αρχιδια στα παγκακια θα την βγαλωΜήπως να συγκατοικήσετε;
Να είναι το παγκάκι κοντά σε wifi για να γράφεις.κοιτα υπολογιζα αν με εδιωχνε η γυναικα να παω να με φιλοξενησει μεχρι να ορθοποδησω αλλα μαλλον σε κανα δυαρακι που του εμεινε απο τις κατασχεσεις του κρατους μενει..οποτε αρχιδια στα παγκακια θα την βγαλω
Τις καλές δουλειές - φράγκα τις πιάνουν άτομα χωρίς πτυχίο.Αν δίνω αυτήν την εντύπωση, καταλαβαίνω και τη δυσπιστία. Καμμία σχέση με αυτά που λες.
Freelancer consultant (κυρίως σε ακίνητα) είμαι κι έχω και κάποια ακίνητα.
Χτυπάς έναν κερδοφόρο τομέα, δουλεύεις κι επενδύεις. Αυτή είναι η δική μου μέθοδος. Τα ακίνητα πάντα είχαν λεφτά κι έπεσα και σε καλή εποχή (2000-2010). Έτσι μπορώ να μένω και Ριβιέρα, όπως και κάτι χιλιάδες Έλληνες ακόμα. Τίποτα το εκπληκτικό.
Όποιος έχει παιδιά, τους λέει να πάρουν καλό πτυχίο σε κερδοφόρο τομέα. Από κει και μετά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. (όχι βέβαια και παιχνιδάκι).
Αυτο θα σε σε επρεπε να καταλάβεις γιατι εγω με 50αρα εχω λεφτα , και εσυ με 100αρα εισαι μηνας μπαινει μηνας βγαίνειτα σαπια αλλου..αν μεχρι την Παρασκευη δεν κανεις αναβαθμιση θα ερθω στην πορτα του σπιτιου σου να την χεσω οπως εχεζε παλια ο ΛΑΚΗΣ ταφους και αν πετυχω και την φιλιππινεζα θα την χεσω και αυτη ντροπη των πομακων
θες να σου δινω τα μισα καθε μηνα για το νετφλιξ να μην ξοδευεσαι;Αυτο θα σε σε επρεπε να καταλάβεις γιατι εγω με 50αρα εχω λεφτα , και εσυ με 100αρα εισαι μηνας μπαινει μηνας βγαίνει
Θυμα του Μαρκετινγκ ηλιθιε.
4Κ νετφλιξ βλεπω μία χαρά
εσενα σε γαμαω απο εδω
δεν χρειαζομαι κατι άλλο.
Κράτα τα για δεδομένα στο παγκάκιθες να σου δινω τα μισα καθε μηνα για το νετφλιξ να μην ξοδευεσαι;
δεν γαμιεται θα ξοδευτω για τον φιλο μου να κανει οικονομια και αν με διωξει η κυρα θα μαζευτω μεταΚράτα τα για δεδομένα στο παγκάκι
Είσαι ωραίος τύπε! Αλλά οι ωραίοι έχουν χρέη.δεν γαμιεται θα ξοδευτω για τον φιλο μου να κανει οικονομια και αν με διωξει η κυρα θα μαζευτω μετα
οι ωραιοι,οι αισθηματιες και οσοι εχουν κατοσταρα ταχυτητα εχουν χρεη..οι πομακοι που επαιρναν πιπες στον Λαλιωτη μεσουρανουσαν εποχες νιτρο και κλικ και μετα καταντησαν να κλεβουν σημαιες και να εχουν 50αρα ταχυτηταΕίσαι ωραίος τύπε! Αλλά οι ωραίοι έχουν χρέη.
Όσοι έχουν γάτες;οι ωραιοι,οι αισθηματιες και οσοι εχουν κατοσταρα ταχυτητα εχουν χρεη..οι πομακοι που επαιρναν πιπες στον Λαλιωτη μεσουρανουσαν εποχες νιτρο και κλικ και μετα καταντησαν να κλεβουν σημαιες και να εχουν 50αρα ταχυτητα
οχι μωρε δεν στοιχιζουν πολλα αυτα τα ζωνταναΌσοι έχουν γάτες;
Δεν μπορείς όμως να βγεις βόλτα με το 6οχι μωρε δεν στοιχιζουν πολλα αυτα τα ζωντανα