Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Δεν κρατιέμαι άλλο,θελω να περάσω καλάεννοειται περιμενουμε το διαστημικο ιντερνετι του νιπλη
Δεν κρατιέμαι άλλο,θελω να περάσω καλάεννοειται περιμενουμε το διαστημικο ιντερνετι του νιπλη
Εσύ μας έλειπες.Εγώ καθορίζω τα στάνταρντς.Εάν υποβάλλεις στην ίδια κριτική με τα στάνταρντς που καθορίζω εγώ τον Καλογέρο κτλ και τους λοιπούς φυσικά θα τον πιουν κλαρίνο αλλά δεν αποδέχονται το κοινό πλαίσιο σαν αρχή.
Ετσι είναι πάντα.Το επιχείρημα της άλλης πλευράς είναι οτι αυτά ισχύουν για εσένα όχι για εμένα,είναι το double trouble που λένε.Είναι πάντα η ίδια ιστορία.
Γιατί δεν αποδέχονται τα ίδια κριτήρια και μάχονται συνεχώς?Τέλος πάντων υπάρχει βάθος στο ζήτημα,είναι θέματα για γαμείς.
και η φιλιππινεζα του φτιαχνει αυγα ποσε ενω ο νιπλης κλεβει σημαιεςΜεγαλεία τύπε.
Ο ανθρωπος ξέρει από πχιότητα ρεΜεγαλεία τύπε.
Download από δορυφόρο;εννοειται περιμενουμε το διαστημικο ιντερνετι του νιπλη
Πληροφορίες στο μέλος Κυριάκος.ζητείται ένα μέλος για μίνιμουμ συμπαράσταση στον μοναχικό kalogeros που κλαίει γιατί αισθάνεται εβραίος στην μπότα της βέρμαχτ λολ
ναι θα κλεψει και απο εκει σημα οπως κλεβει τις σημαιες ....θα τον γαμησω τον μουνηDownload από δορυφόρο;
Μάλλον κλέβει από τον γείτονα...kalogeros τι σύνδεση ίντερνετ έχεις? φαντάζομαι μια σούπερ λουξ πολυκατοικία όπως η δικιά σου δεν θα έχει λιγότερο από vdsl
πολυ χονδρο...Μάλλον κλέβει από τον γείτονα...
Δεν έχει απλά internet. Έχει brazilnet για να μην πω μικτή κόσμου.kalogeros τι σύνδεση ίντερνετ έχεις? φαντάζομαι μια σούπερ λουξ πολυκατοικία όπως η δικιά σου δεν θα έχει λιγότερο από vdsl
Μήπως την προμοτάριζε;; Μήπως βρέθηκε ο ΠΡΩΤΟΣ προμότορας και κλώνος στον παρόντα κρυστάλλινο ιστότοπο;έβαλε κάποτε φωτογραφία από γερμανίς ετών 29 γκόμενά του αλλά η φωτογραφία είναι από άρθρο για γνωριμίες σε σόσιαλ λολ
θέλω αμφισβήτηση εδώ για να γελάσουμε.
Δεν τον θυμάστε όταν έγραφε ως Χρήστος Σαββίδης?
Δεν κλέβουν οι καλόγεροι. Είναι αμαρτία.Μάλλον κλέβει από τον γείτονα...
Ζήτω ο Βαλκανιοπουτσισμός.Εγώ καθορίζω τα στάνταρντς.Εάν υποβάλλεις στην ίδια κριτική με τα στάνταρντς που καθορίζω εγώ τον Καλογέρο κτλ και τους λοιπούς φυσικά θα τον πιουν κλαρίνο αλλά δεν αποδέχονται το κοινό πλαίσιο και τους ίδιους όρους σαν αρχή.
Ετσι είναι πάντα.Το επιχείρημα της άλλης πλευράς είναι οτι αυτά ισχύουν για εσένα όχι για εμένα,είναι το double trouble που λέμε.Είναι πάντα η ίδια ιστορία.
Γιατί δεν αποδέχονται τα ίδια κριτήρια και μάχονται συνεχώς?Τέλος πάντων υπάρχει βάθος στο ζήτημα,είναι θέματα για γαμείς.
Τρελαίνονται τα άτομα,βρίζουν και τρέμουν από θυμό,τους φέρνουμε εκτός ισορροπίας.Τα έχω περιγράψει πολλές φορές το πώς γκενέν αυτό.Εχει να κάνει με το resilience,πόσο αντέχεις την καταπόνηση και την πίεση σε σχέση με το μέσο όρο και το πώς αντιδράς.Ενα βήμα μπροστά.Ελληνικός στρατός φάση.
συμφωνω..κλεβουν μονο οι πουστογεροι και οι νιπληδεςΔεν κλέβουν οι καλόγεροι. Είναι αμαρτία.
Γιατί;πολυ χονδρο...
Αγαπητέ άγιε,έχει πάρα πολλά κοινά με τον Σαββίδη.Πάρα πολλά όμως,για αυτό λέω ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.Προσωπικά είμαι καλοπροαίρετος, κύριε. Και μέχρι πρίν από την σκαιότατη παραποίηση των γεγραμμένων μου από μέρους του, δεν είχα λόγο για να μην τον πιστέψω.
Τώρα όμως τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα εφόσον μετέρχεται όχι μονον σκαιούς τρόπους για να κατασυκοφαντήσει τους άλλους, αλλά και προφανώς είναι μυθομανής καθώς και μαστίζεται από την ίδια ψυχική νόσο με αυτόν που αναφέρατε.
56kkalogeros τι σύνδεση ίντερνετ έχεις? φαντάζομαι μια σούπερ λουξ πολυκατοικία όπως η δικιά σου δεν θα έχει λιγότερο από vdsl
έχω ακράδαντες αποδείξεις ότι είναι κλώνοςΠροσωπικά είμαι καλοπροαίρετος, κύριε. Και μέχρι πρίν από την σκαιότατη παραποίηση των γεγραμμένων μου από μέρους του, δεν είχα λόγο για να μην τον πιστέψω.
Τώρα όμως τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα εφόσον μετέρχεται όχι μονον σκαιούς τρόπους για να κατασυκοφαντήσει τους άλλους, αλλά και προφανώς είναι μυθομανής καθώς και μαστίζεται από την ίδια ψυχική νόσο με αυτόν που αναφέρατε.