Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην Πρίγκηψ.

Τελικώς έχετε δίκιο όταν κατηγορείτε τον Καλαμοκαβαλόγερο για παραχάραξη.

Χαμερπής σκώληξ, που θέλει να εμφανίζεται ως Λέων.
Ουτε καν γατάκι;

Συνημμένα

• B95BA585-9ECE-4A2E-BD94-EDA6C2C66DFC.jpeg
    B95BA585-9ECE-4A2E-BD94-EDA6C2C66DFC.jpeg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 22

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
kwlogero μπορεί να μην έμαθες πως βγάζουμε γκόμενες αλλά έμαθες πως πατάμε τους old broke wannabes
Ο τύπος από το πρώτο ποστ δεν μπήκε να πάρει.Μπήκε να δώσει
και κάποιοι εδώ μέσα είμαστε αχάριστοι :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ζητείται ένα μέλος για μίνιμουμ συμπαράσταση στον μοναχικό kalogeros που κλαίει γιατί αισθάνεται εβραίος στην μπότα της βέρμαχτ λολ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ζητείται ένα μέλος για μίνιμουμ συμπαράσταση στον μοναχικό kalogeros που κλαίει γιατί αισθάνεται εβραίος στην μπότα της βέρμαχτ λολ
Το γελοίον του πράγματος, είναι πως στο τόπικ της Ουκρανίας η ναζί μαϊμού βγάζει τον Μέντορα ψεύτη και ότι είναι μυρωδιάς ως προς την περιοχή που ισχυρίζεται ότι μένει, αλλά εδώ όλο :gay: μεταξύ τους και με τον εγγονό του ταγματασφαλίτη. Αναμένουμε ρηξικέλευθη παρέμβαση Μέντορος, με καταγγελτικόν λογύδριον δια την αποστροφήν που του προκαλούν οι ναζιστές. :confused::confused::confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μάπα το καρπούζι.Απένταρος μπατίρης χωρίς ούτε μια μεντορετα ο Geros. Δεν βλέπω ψωμί εδώ μέσα και αποχωρώ. :hi:
Αν κάποιος άλλος χρειαστεί υποστήριξη σφυρίξτε μου

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Μάπα το καρπούζι.Απένταρος μπατίρης χωρίς ούτε μια μεντορετα ο Geros. Δεν βλέπω ψωμί εδώ μέσα και αποχωρώ. :hi:
Μπορεί να μην έχει ψωμί αλλά να έχει παντεσπάνι :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
έβαλε κάποτε φωτογραφία από γερμανίς ετών 29 γκόμενά του αλλά η φωτογραφία είναι από άρθρο για γνωριμίες σε σόσιαλ λολ

θέλω αμφισβήτηση εδώ για να γελάσουμε.

Τελευταία τροποποίηση:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Tελικά έχει δίκιο ο Πρίγκηψ που γράφει ότι είστε παραποιητής των γεγονότων, κσι ότι χρησιμοποείτε κίβδηλα μέσα γα να κατασυκοφαντήσετε όσουν σα ξεμπροστιάζουν.

Για να αποκατασταθεί η αλήθεια λοιπόν ο κ. Μουνί πουλόβερ αναφέρεται σε μια εποχή που στο τσατ ρουμ λάμβαναν χώρα επικές μάχες μεταξύ μέλών. Σε αυτή του την ανάρτηση λοιπόν, εγώ παραθέτω ως σχόλιο, πώς όντως ήταν μυθικές εποχές, χωρίς όμως να πάρω θέση με ποιανού το μερος είμαι, και χωρίς να υποστηρίξω καμμία από τις αντιμαχόμενες πλευρές.

Είναι σαν να λέει κάποιος : "τον Β παγκόσμιο πόλεμο είχαμε κάθε μέρα μάχες και θύματα" και να του απαντά ο άλλος: "Μυθικές εποχές".

Ερώτημα 1ον λοιπόν: Μια ιστορικά ταραχώδης περίοδος μέ όλους τους μύθους που την περιβάλλουν είναι λάθος να χαρακτηριστεί μυθική;;;

Ερώτημα 2ον : Από που προκύπτει ότι όστις χαρακτηρίζει απλώς ως "Μυθική" μια περίοδο όπως π.χ. ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος υποστήριζει το Γ Ράιχ και τον άξονα και όχι τους συμμάχους;;;;

Ερώτημα 3ον. Μιας και όλα τα νηπιακής σκέψης επιχειρήματά σας, κατέρευσαν, έχετε να μας παρουσιάσετε ανάρτησή μου στην οποία να καυχώμαι, ή απλώς να αναφέρω, πως "σπάω ανθρώπους";;;
Δεν τον θυμάστε όταν έγραφε ως Χρήστος Σαββίδης?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ο τύπος από το πρώτο ποστ δεν μπήκε να πάρει.Μπήκε να δώσει την εντύπωση ότι είναι πετυχημένος επιχειρηματίας που ζει στη Γαλλία όμως καποια λαγωνικά κατάλαβαν ότι είναι ο αρχιπαπατζής Σαββίδης
:confused:
Τύπε στο εσιαξα λίγο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.154
Πόντοι
12.756
:coffee: :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

που εισαι γαμημενε νιπλη με την adsl σου που περιμενεις το δορυφορικο του Μασκ; :2on1:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Αν δίνω αυτήν την εντύπωση, καταλαβαίνω και τη δυσπιστία. Καμμία σχέση με αυτά που λες.
Freelancer consultant (κυρίως σε ακίνητα) είμαι κι έχω και κάποια ακίνητα.

Χτυπάς έναν κερδοφόρο τομέα, δουλεύεις κι επενδύεις. Αυτή είναι η δική μου μέθοδος. Τα ακίνητα πάντα είχαν λεφτά κι έπεσα και σε καλή εποχή (2000-2010). Έτσι μπορώ να μένω και Ριβιέρα, όπως και κάτι χιλιάδες Έλληνες ακόμα. Τίποτα το εκπληκτικό.

Όποιος έχει παιδιά, τους λέει να πάρουν καλό πτυχίο σε κερδοφόρο τομέα. Από κει και μετά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. (όχι βέβαια και παιχνιδάκι).
Τύπε, ξέρεις τίποτα για εισαγωγές εξαγωγές οικοδομικών υλικών από το πρώην ανατολικό πλόκ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ καθορίζω τα στάνταρντς.Εάν υποβάλλεις στην ίδια κριτική με τα στάνταρντς που καθορίζω εγώ τον Καλογέρο κτλ και τους λοιπούς φυσικά θα τον πιουν κλαρίνο αλλά δεν αποδέχονται το κοινό πλαίσιο και τους ίδιους όρους σαν αρχή.
Ετσι είναι πάντα.Το επιχείρημα της άλλης πλευράς είναι οτι αυτά ισχύουν για εσένα όχι για εμένα,είναι το double trouble που λέμε.Είναι πάντα η ίδια ιστορία.
Γιατί δεν αποδέχονται τα ίδια κριτήρια και μάχονται συνεχώς?Τέλος πάντων υπάρχει βάθος στο ζήτημα,είναι θέματα για γαμείς.
Τρελαίνονται τα άτομα,βρίζουν και τρέμουν από θυμό,τους φέρνουμε εκτός ισορροπίας.Τα έχω περιγράψει πολλές φορές το πώς γκενέν αυτό.Εχει να κάνει με το resilience,πόσο αντέχεις την καταπόνηση και την πίεση σε σχέση με το μέσο όρο και το πώς αντιδράς.Ενα βήμα μπροστά.Ελληνικός στρατός φάση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom