Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Τις σοφιστείες αλλού. Άλλο το να παρακολουθεί κι άλλο το να συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση και να επικροτεί. Δεν το είπα εγώ το «Κρίμα, ήταν καλός σάκος του μποξ», εσύ το είπες.

Όποιος επικροτεί τον τραμπουκισμό εξισώνεται με τραμπούκο, όπως κι όποιος επικροτεί τον ναζισμό εξισώνεται με τον ναζιστή.

Την έχω γραμμένη την πρόκλησή σου. Αυτοί οι χαχανούληδες που σε στηρίζουν είναι στην ίδια μιζέρια με σένα. Να μαζετείτε αν κάνετε σύλλογο.
Τέλος από μένα.
Αυτό είναι δέσμευση;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ο kalogero σήμερα με είπε σκλάβο επειδή πέταξα Χόνγκ Κόνγκ - Ζυρίχη λολ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.153
Πόντοι
12.756
Δε βρήκα ψωμί. Άλλωστε εδώ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
δεν τον βλεπω καλα...λιγο μαραζωμενο ρε...αν συνεχιστει αυτο θα παει και στο νημα με τις αστειες φωτογραφιες αφου στο νημα με τις φωτος απο κοπελες γυναικες μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
δεν τον βλεπω καλα...λιγο μαραζωμενο ρε...αν συνεχιστει αυτο θα παει και στο νημα με τις αστειες φωτογραφιες αφου στο νημα με τις φωτος απο κοπελες γυναικες μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ :confused:
Υποννοείς πως ο ζαν κλαν κατάντησε ένα κουφάρι που περιφέρεται από νήμα σε νήμα;

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν έχει και την ευστροφία για γρήγορη απάντηση σε αντιπαράθεση, θέλει 2-3 ώρες απλά για να επαναλάβει την ίδια βλακεία με διαφορετικά λόγια...
Την περίπτωση να δουλεύω το site μου σε άλλο tab και να σας έχω για διάλειμμα την έχεις σκεφτεί;
Εσείς μπορεί να χάνετε το χρόνο σας, αλλά όχι εγώ.

Έτσι έγινα μεγάλος και τρανός (ώπα μην το παρατραβάς :grin:)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δε βρήκα ψωμί. Άλλωστε εδώ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Έχασε πρόσωπο εκεί ο Ζανκλώ, όταν σου την είπε για οικογένειες και πάτησε το κουμπί, τη στιγμή που ο Τιγρούλης δεν είχε αφήσει μάνα ασχολίαστη κι ο Ζανκλώ δεν το πρόσεξε, γιατί είχε πεταχτεί στο περίπτερο για τσιγάρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Έχασε πρόσωπο εκεί ο Ζανκλώ, όταν σου την είπε για οικογένειες και πάτησε το κουμπί, τη στιγμή που ο Τιγρούλης δεν είχε αφήσει μάνα ασχολίαστη κι ο Ζανκλώ δεν το πρόσεξε, γιατί είχε πεταχτεί στο περίπτερο για τσιγάρα.
Ο ζανκλω δε χάνει ποτέ πρόσωπο, όσοι τόνοι χλέπας και να πέσουν αντέχει ακόμα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Συνεπώς ο κ. Καλόγερος-Χρηστος Σαββίδης που κατασυκοφαντεί τους πάντες, είναι ο ίδιος ένα ταλαίπωρο μοντέρνο σκλαβάκι που επιεδή το συνθλίβουν οι πλούσιοι γάλλοι, ξεσπά εδώ πετώντας παντού την χολή του.
Αγαπητέ δεχτείτε μια μικρή αλλά ουσιαστική συμπλήρωση συμπλήρωση στο ποστ σας.Ευχαριστω.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Την περίπτωση να δουλεύω το site μου σε άλλο tab και να σας έχω για διάλειμμα την έχεις σκεφτεί;
Εσείς μπορεί να χάνετε το χρόνο σας, αλλά όχι εγώ.

Έτσι έγινα μεγάλος και τρανός (ώπα μην το παρατραβάς :grin:)
ρε πάλι γράφεις αυτά που λέω εγώ λολ
με θαυμάζεις και με αντιγράφεις?

από το 1 ως το 10 πόσο σε πλήγωσε που παραδέχτηκες ότι δεν έβαλα ψεύτικη ip?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Τρελέ, μια μανία με το σιάξιμο βλέπω. Μπας κι είσαι Κρητικός; :)
Nope
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε πάλι γράφεις αυτά που λέω εγώ λολ
με θαυμάζεις και με αντιγράφεις?

από το 1 ως το 10 πόσο σε πλήγωσε που παραδέχτηκες ότι δεν έβαλα ψεύτικη ip?
8 οριζόντια όμως

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ο Jean είναι καλό παιδί αλλά τον παρασέρνουν οι γύρω του και τον εκτροχιάζουν κάνοντας τον να δείχνει κακοψυχος. Δεν έχει και κάποιον παραπάνω η αριστερά για να τον μαζεύει λίγο όταν οι άλλοι τον τραβάν στον βούρκο..
Βέβαια όλα φτιάχνονται αρκεί να το θέλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom